Permalänk
Medlem

Andersson led5545uhda Service meny?

Hej!
Har googlat och googlat men hittar ingenting. Kan inte ge mig utan ett svar, är det någon kunnig här som vet om det finns nån dold service meny eller nåt liknande på Andersson led5545uhda. Om det finns hur får jag upp den?

Mvh
Tommy

Permalänk
Bildexpert 📺

Den har garanterat en servicemeny. Fast du lär inte komma så långt om du googlar "led5545uhda". Andersson byggs av turkiska Vestel som har flera dussin om inte hundratals varumärken. "Andersson" är endast varumärket som stämplas på just de här modellerna som gamla Siba, numera ägda netonnet, använder. Finns nog dussintals-hundratals andra TV som är en exakt klon av "led5545uhda" men då heter något annat där de såldes.

Så ge dig in på kaninhålet om servicemenyerna på Vestel-TV och du kanske kan finna ledtrådar.

Räkna dock inte med att finna så mycket svar där beroende på vad du är ute efter. Servicemenyerna brukar handla om parametrar för drift och konfiguration kring hårdvaran. Om du vill påverka bilden eller sådant som användarbeteende är det med den här typen av produkt typiskt att det man ser är det man får. Saknas det man önskar i de vanliga menyerna brukar det sällan finnas så mycket mer i servicemenyn.