Vad är det svåraste ni har varit med om i ett spel?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av meat4u
Finns det inte ett till Wings till amigan där man ser sitt flygplan från sidan och ska bomba massa japaner??

Skulle tro att du tänker på Wings of Fury.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KingCobra
Jag försökte spela en Japansk version av Final fantasy 4. Det blev lite problem när man skulle få ledtrådar om vad man skulle göra Att gissa vad japanska tecken betyder är nog det svåraste jag gjort i ett spel

Det finns inofficiella engelska översättningar till alla gammla FF-spel.

Visa signatur

Gör annat nu för tiden.

Permalänk
Medlem

jag tyckte ganondorf var svår i Ocarina of time..

Visa signatur

Take you wonder by wonder
Återinför övriga ämnen
On a magic carpet ride

Permalänk
Medlem

*Battle Toads till NESen var tamej*** omöjligt. Har sett filmer när folk klarar det ruggigt fort, men dom fuskar, det vet jag för jag lirade den där bilbanan så sjuukt många gånger och den gick verkligen inte att klara!
*Drygar var jag nog lite för liten för att klara, för där fanns inte ens "klara det" med på kartan. Klarade man sig i mer än 5 minuter så var det succé.
*Ghouls 'n' Goblins, minns nästan hur många handkontroller min polare hade sönder när vi lirade det spelet, måste ha varit närmre 10.
*Prince of Persia, ingen som nämnt detta än?! Fanns det mer än en bana? Jag dog då alltid långt innan denna nästa bana började.

<<FFW>>

Super Monkey Ball på svåraste svårighetsgraden. Detta är nog det svåraste som jag nånsin varit med om men faktiskt klarat (utan oändligt med liv dvs).

Honorable Mention: E.T. till nån gammal jäkla apparat, fullt möjligt att det var DET svåraste jag varit med om just för att det var så förbenat värdelöst!

Annars så finns det ju en del diaboliska låtar till DDR som jag inte tror är möjliga rent fysiskt.

Permalänk
Medlem

Typ sista banan i Alex Kidd (in miracle world) till Sega Master System, inbyggt spel tillochmed Lyckades aldrig klara av dendär koden i slutet, viste inte i vilken ordning man skulle hoppa på sakerna

Har dock klarat det på emulator, där man kan spara och ladda som man vill, fuskigt värre

Visa signatur

Core i7-8700K - Noctua NH-U14S - ASUS PRIME Z370-A - Corsair Vengeance 32GB DDR4 - RTX3070 - MASSA SSD - Define R4 - Corsair RM750X V2 - Asus Swift PG278QR
Mer CO-OP åt folket!

Permalänk
Medlem

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty på svåraste svårighetsgraden (European Extreme). Grymt fantastiskt svårt. När man står på plattformen i slutet och ska döda MGS flera gånger är det svåraste, och det var verkligen sjukt svårt på EE.

Permalänk
Medlem

Lemmings, C&C Generals att varva på Brutal och Monkey islandspelen tycker jag är svåra

Visa signatur

Varför är ingen snäll mot mig? :(

Permalänk
Sötast

En bugg i ett spel som gjorde att det inte gick att klara

Permalänk
Medlem

Att klara samtliga, 100 challange i super smash brothers. Har klarat 75st men efter det går det inte

Permalänk

ett spel kallat cadillac fattade inte hur man kom ut ur djunglen...

tror det hette så

Visa signatur

I am Extrazz.

Permalänk
Medlem

Ninja Gaiden till xbox, det är riktigt elakt svårt.
Har tyvärr inte tålamodet som krävs för att klara det.

Permalänk
Avstängd

Super Macho Man / Mike Tyson i Punch Out på Nintendo 8-bit

Visa signatur

Cyrix 686 - 166MHz, ASUS P5S-VM, 64MB ram, Matrox Mystique 4mb + Orchid Righteous Voodoo 2 3DFx 12MB 2x SLI, Quantum Fireball 1.28Gb, Quantum Bigfoot 6GB, Creative Soundblaster AWE32 8mb, 3Com 3C509B-TPC 10Mbit, Mitsumi CD-ROM 6x.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KingCobra
Kom på ett spel till som jag aldrig klarade. Final fantasy 7 på PS2. När man möter slutbossen och aset byter skepnad 3-4 gånger istället för att dö knäckte mig psykist en hel sommar fram till slutbossen var allting ganska enkelt.

Are you kidding me?
Jag klarade sista bossarna direkt? Visserligen hade jag väl spealt sönder spelet då med i princip alla matereor (stavning?) på master på alla karaktärer. Men jag hann inte ens mista liv innan den (Jenova?) var död...

Dock tycker jag fortfarande att FFVII är världens bästa spel!

Sen i FFVIII hade jag en hel del problem med sista bossen. Jag klarade den visseligen, men jag tycker nästan det var fusk. Jag kom fram till att man kunde förvandla något kort till 100 megaelixir eller vad det nu heter. Innan dog jag hela tiden men nu var det bara att ta en sådan varje runda och alla mådde finfint.

Lyckades aldrig klara det utan det "fusket". Weaponen i FFVIII försökte jag mig inte ens på.

I FFVII tog jag dock allihopa.

Sedan något annat svårt. Klarade aldrig sista uppdraget i Mafia. Var säkert inte svårt, men jag lyckades aldrig.

Burn and Lap i GTA:SA är ju rätt svårt också... Satt 6 timmar innan jag klarade det. Dock tycker jag det är ltie väl "Nytt" för att skriva här. Många har ju skrivit om erfarenheter på NES osv. Tyvärr har jag aldrig ägt något annat än PC (man ska väl vara glad att man har en PC visserligen, finns ju folk som inte har mat för dagen).

Någon gång ska jag fanimej (ursäkta språket) köpa alla konsoler som finns att tillgå (när/om jag väl gör det). Men nu pratar jag bara drömmar

EDIT: Spelet Teen Agent glömde jag nämna. Vissa har snackat om "The Dig" som några kompisar till mig spelade för bra länge sedan. För att klara det behövdes en guide (för dem). Kolalde på nån gång när de spelade och det verkade "svårt" om vi säger så. Teen Agent tycker jag som sagt var ett rätt klurigt spel. Klarade det inte heller utan guide (endast delvis dock). Jag har inte spelat så många sådana spel så det är säklert därför. Däremot tycker jag Teen Agent är galet kul och coolt =D

Visa signatur

Stek mer! - Flingor - Schampo
Överklockning är är lika överskattat som din dator är överklockad.

Permalänk
Medlem

Kommer ej ihåg vilken map de var. Men Fallout Tacticals någonstans i mitten. Början är lätt och slutet men mitten är fan svår.

Då menar jag så klart när man lirar med "bunker mode" dvs man kan bara spara när man är i en bunker....

Permalänk

FÅ ett A+ på Crazy Taxi (Orginal Arkad)

Visa signatur

Intel Pentium4 3.0 ghz |1024 RAM | Ati Radeon 9800XT | 21" LCD Skärm | 250 GB Hårdisc | Creative Sound blaster audigy 2 | 3dmark03:6500 p

Permalänk

Sista bossen i spelet Beyond good and evil tyckte jag var otroligt svår tog mig säkert 3 dagars frenetiskt spelande men till sist så fixade jag det.

Visa signatur

AMD 64 3200+ "Venice", Antec Sonata II, 80 Gb Maxtor diamond plus 9,Western digital 200GB, MSI GeForce 6800GT, Maya MkII ljudkort, Abit ATX K8T800 Pro, Twinmos 2 GB, Samsung 913N

Permalänk
Medlem

Det svåraste jag upplevt med spel är att få min sambo att acceptera att jag ägnar flera timmar på det. Alltid är det något skit som kommer ivägen; tvätt, disk, dammsuga, mat eller någe myspys.

Visa signatur

I am not a politician and my other habits are also good.

Permalänk

Är final fantasy VII svårare till ps2 än ps?

Visa signatur

Muf:are

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av spacemarine
Är final fantasy VII svårare till ps2 än ps?

Det är ganska mycket samma spel, ps2 är ju bakåtkompatibel så man kan spela psx-spelen på den.

Förstår inte hur man kan tycka att FF VIII är svårare än VII däremot, hade ihjäl Ultima Weapon igår, tog två Renzokuken, bara en av mina gubbar som tog ~1500 skada. Omega lär väl vara ett par kilo knivigare, men det får vi se när jag kommer dit.

Mina junctions är fortfarande starkare än vad monstren tjänar på att jag går upp i level, har inga som helst problem med något monster som är LVL UP till 100 än så länge. Ruby dragon är väl det jobbigaste jag har sett, men Renzokuken är helt enkelt för bra.

Visa signatur

Sitter här och pillar mig i naveln.

Permalänk
Medlem

Är det ingen som nämt Far Cry? Jag är inte så jättevan med datorspel som många andra här men det är lätt det svåraste fps jag spelat! Tyckte det var skitsvårt på Easy. Kan inte tänka mig hur svårt det skulle vara på högsta svårighetsgraden.

Permalänk
Medlem

Rygar till NES är faktist lätt, kötta bara många lätta fiender för att få alla liv-rutor + mer styrka i klingan. Har man alla livrutor kan man inte torska på slutbossen. Nere i gruvan kan man samla på fladdermöss.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Underbarnet
Shadowgate -Nes. min åsikt om detta spel är att det är äckligt svårt efter 30minuters spelande. en DQ kille klarade det på 30 minuter. jag vart chockad:P kyss.

Förr så satt jag o en polare och körde speedruns en i taget och vi låg båda nere på 25minuter.... puss o kram

Visa signatur

Lian Li PC7SE | Athlon 2800+ | 2x 512MB | Leadtek 6800LE 16/1,6 @ 1,3v 400/870 | 250 + 160 + 2x 200 + 40 = 850GB
Pergo-kuben | Pergomodd2 | PSX-modd | HTPC i CD-spelare | Pergo-tower

Permalänk
Medlem

Slutbossen på Parasite eve till PSX. Man var på ett hangarfartyg och fightades mot en bäbis eller nått. Klarade den aldrig

Sen var det någon boss i ff 7, 8 eller 9 som var sjukt svår. Kommer inte ihåg vilken dock.

Visa signatur

MSI B650 Tomahawk, 7800X3D, RTX 3080, 32GB DDR5 6000MHz, MSI MPG A850G

Permalänk

Banan Boat på realistic i Far Cry, kom aldrig längre än så

Permalänk
Medlem

bubble bubble. det spelet där man är dinosaurier , man hoppar omkring och skjuter bubblor. kom nog till level (ca) 80 av 100

Visa signatur

ÖÄ.. snyft Snyft..

Permalänk

En bugg på min kompis tomb raider 1 gjorde att en dörr fastnade. Denna bugg sparades på minneskortet och vi trodde naturligtvis att man var tvungen att göra något specielt i spelet för att dörren skulle öppnas. Plågsamma dagar innan vi fattade vad som hadde hänt.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Muppen100
Uppdraget i GTA Vice City som heter Driver. Efter 15:e försöket fick en kompis klara uppdraget åt mig, men sen så kraschade spelet såklart och jag hade inte sparat. Höll på och bli tokig men sen klarade jag faktiskt det på tredje försöket!

Haha, jag får hålla med dig där. Det var inte ett lätt uppdrag

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fuzzy200
bubble bubble. det spelet där man är dinosaurier , man hoppar omkring och skjuter bubblor. kom nog till level (ca) 80 av 100

Bubble Bobble heter det, och banorna är 113 till antalet.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ultima
Förr så satt jag o en polare och körde speedruns en i taget och vi låg båda nere på 25minuter.... puss o kram

Världsrekordet är 9.28... some Timeattack då. Hittade ingen speedrun.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pink Lemonade
Bubble Bobble heter det, och banorna är 113 till antalet.

umm, nej det är 100 banor och sen kommer samma banor men i svårare versioner. åtminstone när jag körde det och klarade alla 200 banor (mha av koderna man får efter varje bana förstås).

Visa signatur

Have you witnessed the power of the Twisted Rune?
Linux är bara gratis om din tid är värdelös.