Phantombräda i Filco case. 2 set keycaps (bakgrundsbelysning)

Säljes Kringutrustning Publicerad 2015-09-02

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av deeyay
Annonsör
deeyay (dolt)
Medlem sedan
Jul 2012
Foruminlägg
1039
Annonser
3
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
12
Örebro, Örebro
-

Jag tänkte sälja av lite saker här hemifrån nu för jag har hittat min i stort sett optimala setup i form utav ett Cherry-tangentbord samt ett Topre som är de två som jag tenderar att använda hela tiden.

------

Först upp är ett Phantom som sitter i ett Filco case. På det sitter det en programmerbar Teensy 2.0. Alla bokstäver, piltangenter och båda shift är MX Blue. Resten är vintage MX Black och MX Red med koreafjädrar i dem på 40g. Dessutom är sifferraden och vissa modifierare smorda, men inte F-knapparna eller home, insert etc. Det följer med lösa smorda vintage Black och Reds alla med korea fjädrar på 40g i dem så att man kan ersätta alla MX Blue på tangentbordet om man vill. De lödes enkelt dit för det är inga leds på tangentbordet. Keycaps på det är mestadels från ett gammalt BTC 5349 med samma profil som på ett Topre (fler följer med än på bild då det är ett fullsize tangentbord). Men det sitter även några Tyska caps på enskilda tangenter. Det följer även med en Phantom ANSI-plåt vid sidan av (bild längre ner i tråden). Chassit omlackerat av mig. Observera att Caps Lock same Print Screen knapparna inte fungerar för tillfället men det ligger förmodligen i programmeringen utav kortet. Det är inget som jag personligen har kikat på, och har ingen lust att sätta mig in i det hela.

1200kr för det med alla caps på vill jag ha. Vill du ha det utan alla caps (utom space som kommer följa med då den är lite specialstorlek) så vill jag ha 1000kr för det.

------

Sen har jag en uppsättning med keycaps från Ducky som stödjer bakgrundsbelysning. TKL. Väldigt gott skick.

200kr tänkte jag för dem.

------

Till sist så har jag en uppsättning tangenter från ett Func KB-460, alltså ett fullsize tangentbord. Väldigt bra skick även på dessa. Googla efter en bättre bild om du vill se typsnitt etc. på dem.

150kr för dem.