Nordost Heimdall 2 (hörlurskabel mini-xlr till xlr)

Säljes Ljud Publicerad 2016-09-02

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av thethieme
Annonsör
thethieme (dolt)
Medlem sedan
Dec 2013
Foruminlägg
152
Annonser
11
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  3 000 kr
0
Stockholm, Gullmarsplan
-

Hallå där! Efter upprepade problem under 18 månader med mina Audeze LCD-3 hävde jag till slut köpet tidigare i år. Kvar har jag nu en hörlurskabel av högsta kvalitet som jag inte har någon användning för. Jag fick den som kompensation av Audezes svenska leverantör efter de första vändorna med problem. Personligen skulle jag aldrig någonsin lägga nästan 8000 för en kabel, inte ens om den var gjord av solitt guld och hade magiska krafter. Men gratis är gott, så det var bara att tacka och ta emot.

Men nog med snack, nu till det viktiga. Kablen är en Nordost Hemidall 2 (länk) och kostar i runda slängar 7700 kronor om man vill köpa den i butik. Jag kommer inte att kräva en så saftig summa, så vill du göra ett kap så har du hittat rätt.
Innan du kastar dig på tangentbordet för att skriva ett svar så bör du veta en sak. Ena kontakten som man sätter in i hörluren är riktigt trög att ta loss. Kanske är jag bara väldigt klen i nyporna, men jag behövde ett verktyg för att orka trycka in knappen och dra ur kontakten. Om man av någon anledning tar loss sladden från sina lurar ofta kan detta vara ett problem. Jag gjorde det väldigt sällan, så mig störde det inte alls.
I övrigt fungerar den utmärkt. Om den ger bättre ljud motsvarande 8000 kronor vette tusan, det får du avgöra. Ta med dig dina lurar så kan du prova sladden hemma hos mig. Jag har en hörlursförstärkare och lite FLAC-musik att prova med.

Alla adaptrar finns!
Betalning sker med Swish eftersom jag inte vill ha en massa kontanter. Smidigare för båda parter tycker jag!

Jag ber om ursäkt för de suddiga bilderna. Min mobilkamera är trasig och vill inte fokusera på annat avstånd än 10cm.

Ha en bra dag!
Alex