SSD, HDD, Streaming-kit mm.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2023-09-30

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Yatagarasu
Annonsör
Yatagarasu (dolt)
Medlem sedan
Maj 2011
Foruminlägg
5696
Annonser
106
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  250 kr
20
Gävleborg, Gävle
Skickas & Avhämtas

Tjena SweClockers!

Dags att rensa ur gömmorna lite till och dagen till ära är det följande som jag önskar sälja:

1. Paket med SSD + HDD:s.

1 st. 1TB SSD - Crucial P2 PCIe NVMe
2 st. 2 TB 3,5" HDD (Seagate)
3 st. 250 - 320 GB 2,5" HDD

Suttit i en snålkörd extra-dator som är pensionerad.
Driftiden är mellan 3 - 7K timmar på de större diskarna, glömde kolla för de små, dock kanske irrelevant då de ändå är av äldre modell och bör ses som en bonus. SMART-värdena visar bra på samtliga diskar.

Pris: 450kr?

2. 16 GB DDR4 3200 MHz laptop RAM.

2 st. 8 GB Samsung RAM-stickor av DDR4-snitt som körs i 3200 MHz. Dessa kommer från en Lenovo Legion 15 som jag uppgraderade med mer RAM och har inte längre kvar.

Pris: 250kr.

3. Streaming-kit: Kondensator-mikrofon, mixerbord mm.

1 st. behringer Onyx Q802 USB Mixerbord/USB Interface (med EQ)
1 st. AudioTechnica AT2020 mikrofon (kardoid)
1 st. Svive Pro Studio arm + popfilter + bordstativ

Prisvärt startpaket för den som tänkt streama eller annars bara vill ha hög ljudkvalité från sin röst. Fungerar perfekt att spela in instrument, tjöta på Discord eller för konferenssamtalen där laptopens inbyggda inte duger. Går att koppla in flera hörlurar o.s.v. samtidigt, vilket är smidigt om man t.ex. kör med högtalare eller hörlurar beroende på situation.

Alla kablar som behövs för att komma igång direkt ingår. XLR-kabeln för mikrofon är även inbyggd i mikrofonarmen, vilket inte hör till det vanliga utan är en uppgradering som är gjord i efterhand. Enda anmärkningsvärda är att mikrofonen har lite kosmetiska markeringar, inget som påverkar funktionen i det minsta.

Pris: 750kr.

4. Gör din mobil till en konsol — Gamesir X3.

Dåligt planerat köp från min sida, eller snarare dålig efterforskning. Köptes här på marknaden för att enklare spela Genshin Impact på mobilen. Det visade sig att endast iPhone-versionen av Genshin Impact har stöd för kontroller.. Och inte Android som jag då har.

Annars är det för det mesta plug-n-play, testade lite racing i Asphalt 9 o.s.v. för att funktionstesta enheten och det var inga problem. Är så gott som ny, knappt ens ett dammkorn på den. Kommer med original-väska och samtliga tillbehör som utbytbara knappsatser.

Pris: 400kr.

--------------------------------------------------------------------

Alla listade priser är exklusive frakt. Finns för upphämtning i Gävle, men kan som sagt skickas mot förskottsbetalning och att köparen står för fraktkostnaden. Paketeras väl emballerat med bubbelplast, kartong o.s.v.

Först till kvarn, men känner du för att lägga ett bud är du välkommen — vid köp av flera saker kan vi säkert ordna någon rabatt också

Frågor? Funderingar? Köpsugen?
Tagga mig (@Yatagarasu) i kommentarfältet eller skicka ett PM.