Inlägg

Inlägg som blygarn har skrivit i forumet
Av blygarn

1. SyncMaster 920N x2
2. 0 (gäller båda skärmarna)
3. Helt ok

Av blygarn

tjo! Skulle det inte vara bärbara datorer här? Bara massa 17" och orka släpa runt på en sån! Ska man ha en "bärbar" borde det enligt mig vara max max 15.4" på skärmen!

Är även jag sugen på en bärbar snart... och hela grejen är ju att den ska vara smidig, portabel och bärbar så dra ner sotrlekarna och minska inte prestandan så är jag nöjd!

Av blygarn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hunter(Swe)
Ett Gainward 7600GS 256MB RAM kanske är lagom 1249:-, läs vad två stycken skriver http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=330416 . Jag har ett 7800GS med 512MB RAM men det kostar 2849:-, men den har en 7900GT kärna. Gainward är bra tillverkare.

japp har kollat lite på det kortet, verkar ju ligga i lagom prisklass tycker jag! Som det känns nu kommer jag nog att ta det! Om ingen har nåt jättemot det?

Av blygarn

värt att handla?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av D€lt@WuLf
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=329103

hmm ser väl finfint ut! Lite dyrt kasnke... hittade ett på komplett som låg på 1.3k. Undrar lite om det inte kan bli så att om man köper ett för bra graffekort så kommer det ändå inte att prestera på topp eftersom att resten av datorn inte hänger med. Kan detta inträffa eller kan man fläska på med bra grafik? Känns ju även som att man kommer ju inte ha AGP för evigt och är lite tveksam hur jag ska göra. Han ha att göra med sjuklig beslutsångest... men men!

kram

Av blygarn

Nej inte är det någon myt att den inte ska ligga ner. Men det är just för att den är ganska ömtålig och glaset kan spricka i och med trycket som kommer när man lägger den ner. Men ser den hel ut ska det väl funka.

Av blygarn

AGP kort!

tja! Kliar lite i fingrarna och jag vill ha nya datorsaker att leka med! Nu är det dags för lite bättre graffe. Men vad i hela friden ska man ha för någe. Har två 19" som måste drivas, tyvär är de modell biligare så de går på VGA. Men har en DVI-VGA adapter idag. Och det förljer väl oftast med en till när man köper kort.

Spelar väldigt mycket WoW, och de e ju superfint. Men ska spela lite C&C3 nu och så kommer ju Warhammer snart, och jobbar en del med 3DS... Så vad ska man ha?!?

Krav: Stöd för två skärmar, gärna HD stöd (för framtiden) AGP port (vill inte skrota hela burken) prisklass 1000-2000.

Idag har jag ATI radeon 9550, gick väl för 500 spänn för 2 år sedan...

Resten är en AMD 64 3200+ med 1 Gb Corsair VS

Vill ju gärna ha nåt som man inte måste byta närmsta året. MEn jag är inte så himla kräsen.

btw AGP >> PCI -E hihi

/Bly