Inlägg

Inlägg som hollywoodstar har skrivit i forumet
Av hollywoodstar

FÖTTER!

Av hollywoodstar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av H-can
Ursäkta?

Bilen James Dean körde ihjäl sig i var en Porsche 550 Spyder.

haha skyller på temporär sinnesförvirring

Av hollywoodstar

Du kommer nog bli riktigt nöjd med p1an Vettig hoj till vettigt pris.

Av hollywoodstar

Så livet är uppbyggt på relationer, jobb och fritid? hahahaha

Av hollywoodstar

http://www.cargurus.com/images/2008/07/31/05/43/pic-363.jpeg

Porsche 550 Spyder

Edit: Thats no Ferrari!

Av hollywoodstar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sanazin
Knäpp diss alltså, varför hon inte bara var uppriktig förstår jag inte :S

Du är kille. duh!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av minibite3
En huvudregel som jag går efter... Fråga ALDRIG efter en tjejs nummer. Då ber man bara om dissen.

Istället kan man säga "Hade vart roligt att göra om dehär" eller "Vi borde definitivt festa ihop, tror vi hade haft riktigt roligt tillsammans :)". Och senare kan man säga "Hur ska det gå till då?".

Vill hon att du ska höra av dig, så ger hon dig sitt nummer :). I krisfall kan du ge henne ditt nummer. Men jag rekommenderar absolut inte att fråga efter en tjejs nummer. Sen gäller såklart tredagarsregeln.

Jag fråga efter en tjejs nummer som jag va ute och dansade med på krogen. Hon gav mig sitt riktiga nummer, men hon svara varken på sms eller när jag ringde. Inte så rolig diss, men ändå en diss

Sant, men så gick det inte riktigt till. Hon sa hör av dig om du ska ut ikväll. Då sa jag då behöver jag ditt nr. Så det var väl lite halvt om halvt där. Resten är jag med på.

Av hollywoodstar

Jag gillar tjejers enkla, men geniala dissar ibland Följde med en dam hem i fredags, sov (ja, no more), sen blev det rätt tyst stämning på morgonen, skulle dra.

Nu kommer vi till det roliga Fick ett nummer och hon sa att jag skulle höra av mig om jag skulle ut på lördagen (vilket jag skulle och var). Eftersom jag numera aldrig litar på tjejer så kollade jag direkt upp numret på hitta.se såklart Det visade sig gå till ett företag som höll starta eget kurser haha

Det roliga var att hon sa det rätt så uppriktigt. Hon hade uppenbarligen pluggat in det numret men missade sig på en siffra först och fick korrigera. Då blir man ju misstänksam såklart.

Det man måste vara tjej för att fatta antar jag är varför man gör så. Är snäll och trevlig, men sen ger en sån diss. Rätt rolig iochförsig, men väldigt konstig.

Har ni fått några roliga dissar? tell me more

Av hollywoodstar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rolle90
har man ingen väktarutbildning å söker jobb hos ett väktarbolag å de mot all förmodan vill ha en så betalar de i regel utbildningen åt en

Dock har jag nyligen hört att de stora (Bra) väktarbolagen vill att man utbildar sig hos Bya å inte ser väktarskolan ab som en "riktig utbildning" trots att den är Godkänns precis som Byas utbildning. där är allt om konkurrans samt pengar.

men sen har jag hört att det blivit ändring på det med... ajaa jag ska ringa till väktarbolag i morgon å kolla upp detta. jag får i alla fall en extra utbildning.

EDIT: nu har jag ringt G4s, Securitas. å så här ligger det till

de storta bolagen bl.a. G4s, Securitas å fler är med i en sorts "Alliance" där alla anstälda måste gå utbildning Via Bya. - de har ingen somhelst anledning till det å ingen som sitter vid kontoret har en förklaring till varför. bara en princip sak.

ovan på detta så har företagen en polecy att man ska vara utbildad ifall du söker jobb hos dom, Men! Bya utbildningen kräver att du är anställd på ett bolag - hur går detta ihop?

så har man gott väktarskolan AB å kommer in på ett bolag, måste du gå samma utbildning igen fast via Bya, lära dig exakt samma saker å lagar en gång till, bara för principen.

Allt som verkar idiotiskt handlar om pengar.

Av hollywoodstar

Det finns en plats på jorden... osv

Av hollywoodstar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bread_
Fick kahalinin idag är helt såld! åkte hela dan idag och har redan bokat med polarna imon. Brädan är hur go som helst, ångrar inte en sekund att jag la lite mer för att få kvalité. Det enda jag kunde önska nu är att jag skulle tagit soft flex istället för medium, den är lite hård :/

äsh det är ju bara bra! motiverar en att köra hårt som fan för att få fram det där sköna flexet är bra när man ska bomba backar också

Av hollywoodstar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gabriel15
Ja körde vanlig skate i typ 6-7 år eller något, men åker inte längre.

Skulle va kul o testa longboard,men finns inga bra ställen där jag bor att åka på och man känner sig nästan lite gammal nu =/

vart åker ni med era longboards, i backar eller åker ni mitt inne i städerna som ja ser endel göra?

som transport i stan och fort som fan nerför backar

Av hollywoodstar

Censur i Sverige. ? och !

Ingen som läser åtminstone en dagstidning (pappers eller digital) kan ha missat det som pågår i Iran just nu.

Nyligen så läste jag att de försöker att censurera alla som tycker annorlunda än regeringen.

Då kom jag att tänka på att jag inte vet så mycket om censuren i Sverige. Väldigt lite faktiskt. Det man vet är censurerat på nätet iaf är ju barnporren.

Men problemet är att jag inte hittar några artiklar om censuren i Sverige. Vad har vi för censur?

Detta känns som en viktig fråga som är värd att diskuteras. Vad ska censureras? Vad är rimligt? Vad är hemligt? Ska vissa saker censureras utan att folket får reda på detta?

Det kan ju vara så att det är en massa som är censurerat utan att vi vet om det.

Någon som har information om detta?

Debattera. Förklara. Ge förslag. Fungerar censuren? Är censuren bra?

Av hollywoodstar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Alakai
Själv blev jag lite fundersam huruvida du skämtade eller inte.
Men jag tror det bästa om allt så jag hoppas vi får höra samma sak imorrn också.

EDIT: Jag menar såklart att man vill höra att någon blev nykterist igår. Precis som man vill höra att någon blev nykterist i förrgår osv.

Inget skämt. Dock ingen tråkig historia eller nåt bakom. Några rejäla fyllor har man såklart haft, men det var inte bara därför. Alkohol är inte min grej längre bara

Av hollywoodstar

Idag blev jag också nykterist

Av hollywoodstar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av olafett
Min flickvän åker till USA för att plugga ett år på college i augusti. Känns sorgligt redan nu att inte kunna träffas hur man vill efter att ha varit tillsammans och bott nära varandra i snart tre år. Sen vet man ju inte hur man känner när hon kommer tillbaka. usch

Tips: Spara ihop pengar så du har råd att åka över och träffa henne om det skulle börja gå neråt i förhållandet.

Av hollywoodstar

en bild vore ju fint också. Hållfasthet i trä finns det ju siffror för, men iochmed att det kan vara kvistdelar osv så kan ju det påverka en hel del.

Av hollywoodstar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av saddam
100 av jordens mäktigaste listas i en israelisk tidning. Över hälften är israeler:
http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1191257286817&page...

Nu är det här taget ur en lite längre post men ändå. Det som står i artikeln är ju att över hälften är judar? inte israeler? det står även längre ner att nästan alla på listan är amerikaner?

Hur får du det till att judar = israeler ?

Av hollywoodstar

Du har väl en chef? Fråga denne hur det är tänkt att ni ska lösa lunchen... ffs...

Av hollywoodstar

haha vad roligt att läsa att alla tror att radioaktivitet är sjukt farligt det beror ju såklart på vilken strålning och intensiteten av strålningen. För ni går väl inte runt med foliehattar för att skydda er från kosmisk strålning? haha

Av hollywoodstar

Trial hojjar är det du länka till först