Inlägg

Inlägg som ahoppp har skrivit i forumet
Av ahoppp

Inget ljud eller bild i förstärkaren

Hej!
Jag har en HP-dator med ett ATI radeon HD 5450 som är kopplat via DVI till min skärm och via HDMI till min förstärkare, Denon avr-1912, som i sin tur är kopplad till tvn.

Problemet är att jag inte får något ljud eller bild i förstärkaren. Grafikkortet hittar förstärkaren och det ser inte ut att vara några problem att spegla skärmarna i inställningarna.

Kopplar jag samma HDMI-sladd till min bärbara blir det ljud och bild direkt. Jag lyckades få bild en gång när jag drog ur DVI-sladdden men det verkar inte fungera längre. Har uppdaterat drivrutiner och haft mig men inget verkar hjälpa och jag har slut på idéer..

Någon som har ett förslag?

Mvh

Av ahoppp

Hej lånar tråden lite.
Jag ska också köpa en ny dator och har en max budget på 5000 kr. Goodias paket blir lite dyrt men eftersom jag inte spelar spel borde det inte göra så mkt om jag köper något lite billigare. Är dock inte så kunnig om vilka delar som passar med vilka osv så någon som skulle kunna ändra lite i goodias paket för att få ner det ca en tusenlapp? Vore super

Tack på förhand!

Av ahoppp

jahaa hade missta den! Tack så mkt nu funkar de som de ska

Av ahoppp

aa jag har aldrig tänkt på det med tempen men det låter ju som sagt rätt konstigt :S Men eftersom vi ligger rätt lika borde det väl vara normalt då antar jag..

Jag har också 3.48, har inte hittat någon nyare.

MEN nu är det en sak som stör mig! Jag vred ju upp fsb:n till 220 men när jag startar datorn nästa gång har den ändrats tillbaka! varför gör den så? Det är inga problem med nånting när jag har vridit upp den, fungerar perfekt att spela osv. Så fattar inte vad felet är.. Har du någon aning?

tack på förhand!

Av ahoppp

Jag hade redan clockgen på datorn så det är inga problem Har nu dragit upp fsb:n till 220..

temp CPU 57-58
temp kärna 35-38

Detta när jag inte gör något på datorn, mer än internet osv..

tack för svar!

Av ahoppp

Överklockning av hemPC

Tjena!
Jag har en HP hemPC och skulle gärna vilja överklocka processorn en del.. men vad jag har förstått kan det vara svårt att att överklocka en "märkesdator".

Så går det att klocka processorn?

moderkort: MSI RS480M2/RS482M2/RX480M2/RX482M2 (MS-7093) / MS-7184
processor: AMD Athlon 64 X2 4400+