Inlägg

Inlägg som sennah har skrivit i forumet
Av sennah
Skrivet av Vasadu:

Spotify - Är naitive i Windows vilket gör de enklare att få att fungera (har haft en del problem i Ubuntu, även om jag lyckas lösa dom)

Finns ju att ladda hem linuxversion numera.

Previews - Spotify

Har kört den och hade inga problem i Linux Mint.

Av sennah

Provade programmet idag, det fungerade inte för mig, såg ut som hårdvarukompabilitetsproblem.. verkade inte hitta mina hårddiskar. Försökte lite olika grejer i BIOS men inget hjälpte. Har ett ASUS P5Q Pro mobo. Lessnade sen, orkar inte labba om det skiter sig så snabbt.

Av sennah

Nån som testat? Jag tänkte testa strax och se vad som händer

Av sennah

Jag kommer troligtvis införskaffa en iMAC när min PC gjort sitt, det kommer dock dröja ganska länge till. Svågern kommer köpa en så fort de nya modellerna kommer. Priset är faktiskt alls avskrämmande om man tänker på att man vill ha med ett legalt OS och en 24" skärm med S-IPS/S-PVA bildrör. Ska man få samma sak med PC/Windows/Skärm kommer man ganska snabbt upp i samma prisklass. (Min Eizo skärm gick på 8100:- + legalt OS + all hårdvara).

Jag gillar också att det ligger Unix-tänk bakom kulisserna.

Av sennah

Har kört W7 på min stationära och laptop i ca 6 månader nu och är mycket nöjd med det. E det första windows som jag faktiskt funderar på att köpa (!).

Har hittils aldrig stött på en vista-installerad burk som jag kan stå ut med. Precis varenda en har kännts som absolut skit/sirap. Grannar som köpt vistaburkar, släkt, på jobbet, överallt där vista har funnits har ingen någonsin haft ett gott ord om det. Alltid 100 dyngtjänster som ska tugga i bakgrunden bara man råkar klicka på något. Är så glad att skiten fasas ut nu.

Av sennah

Windows 7 File-Sharing Beta

Hittade denna windows7 nyheten:

http://www.infopackets.com/news/business/microsoft/2009/20090...

Ganska intressant feature att kunna låta vänner gå med i sin privata workgroup över nätet och dela filer med varandra.

Undrar just bara hur dom ser på fildelning av skyddat matrial i så fall.

Av sennah

Har i princip nästan bestämt mig för att beställa ungefär detta men har en fråga angående cpukylaren. Hur kass är den som följer med idag? Låter den som ett jetflyg i jämförelse med en "bra"? Om man inte ska klocka nånting alls, kan man då köra med standardkylaren utan ljudnivåskillnad? Jagar alla kronor jag kan

Av sennah

Jag tankade hem engelsk SP3 från microsofts hemsida.

http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/softw...

Slipstreamade in det på en ren XP CD utan problem.

Av sennah

Jo, som sagt, tanken är ju att det bättre ljudkortet avlastar resten av systemet genom att ta hand om behandlingen av ljud. Precis som ett bra grafikkort gör med grafik.

Men om det rör sig om 5 fps så känns det inte värt att kosta på ett dyrt ljudkort med den anledningen.

Av sennah

FPS-ökning med ett bättre ljudkort?

Jag använder mitt moderkorts integrerade ljudkort och det fungerar väl bra. Min fråga är om jag kan förvänta mig mer fps i spel som t.ex. wow om jag istället sätter i ett riktigt ljudkort, eller är det enbart ljudkvalité som kan förväntas bli bättre? Jag är inte ute efter värsta surroundljudet med 5-6 högtalare, utan enbart prestandaförbättring.

Någon som provat/upplevt någon skillnad?

Av sennah

Heh, nu verkar inWarehouse ha upptäckt att dom haft tokbilliga Eizo's för nu är dom prishöjda till 7800 igen (samma som Eizo's hemsida).

Av sennah

Ser fram emot att höra mera om hur skärmen är, har gått och funderat på den ett bra tag nu.

Kan ju inflika att anledningen till att jag började spana på 24" skärmar var efter provkörning av en imac 24" i butik. Den har ju också en bra panel (s-ips har jag för mig).

Grymt bättre än vad jag har hemma nu iaf!

(ens första inlägg avklarat också )