Inlägg

Inlägg som Drygman har skrivit i forumet
Av Drygman

My body is ready.

Redan påpekat detta för alla jag träffat idag, men såna här framförhållningar gillar jag!

Av Drygman

Spelade i lördags på PS3:an tvekade länge innan jag satte igång, då jag inte är så förtjust att spela GTA på konsol.

Hur som haver vill jag mest veta hur ni upplever spelet, vid hög trafikering eller vid hög hastighet så kändes det som världens fps drop för mig. Kollat på streams och jag upplever att det är så överallt, fastän att de som streamar säger att de inte märker av detta.

Hoppas det är någon mer som märker av detta känner mig lite ensam, jag tappade suget av oflytet och slutade spela efter en timme.

Av Drygman

Kan rekommendera sidan http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com för att får en bra överblick över de ledande antivirusprogrammen, har själv prövat de flesta som nämns där med Kaspersky och Bitdefender var mina absoluta favoriter!

Sen om du är ute efter enkla program så som många sagt Windows Defender annars finns Panda Cloud som är barnsligt enkelt, men kan inte säga hur bra den fungerar...

Av Drygman

Min primära: Windows 8.1
HTPC burken: Windows 8.1
Jobbdatorn även den 8.1

Av Drygman

När brukar Sweclockers 15% rea infalla, är det något denna månad?

Jag skulle nämligen beställa produkten ASUS MAXIMUS VI GENE som hade 15% rabatt i söndags, men fick problem att slutföra köpet och skulle kontakta CDON i måndags men då var rabatten slut. Ibland har man allt otur

Av Drygman

Tänk om alla tonåringar var lika positivt inställda som dig, vilken ljus framtid vi skulle ha framför oss!

Jag tycker garanterat att du ska börja med att bygga datorer åt bekanta, började själv i den riktningen. Men något du ska absolut satsa på är backup, virus och ominstallationer du skulle bara veta hur många som behöver hjälp med det. Att bara vara support för sin bekanta gör en hel del måste jag säga, för dem kommer också sprida ordet vidare att de känner någon som kan hjälpa till vid IT strul.

Kan säga att jag hade häcken full att åka runt och hjälpa folk under tiden jag gick i skolan, det ringer folk än idag som önskar support. Men då jag inte bor kvar i samma ort och jobbar hela dagarna.

Nu kommer säkert många haters... Men själv jag gick jag IT på John Bauer gymnasiet i Örebro, och jag kan inget annat än att rekommendera det! Vet inte riktigt hur framtiden ser ut för skolan i Örebro då det tydligen inte går så bra för John Bauer koncernen? Hur som helst så var lärarna toppen och allt hänger på eget ansvar, så det är bara att köra på.

Av Drygman

Kommer I7-4771K komma ut i kvartal tre i år, eller vad är det frågan om?

EDIT; Gjorde lite efterforskning och var nog lite hastig när jag läste grafen första gången, I7-4771 är inte ens en K modell.

Av Drygman

Off topic:

Vad har man för alternativ att betala räkningar om man inte har internetbank? Förr vandrade man ju iväg till närmaste bank/ postkontor och gjorde detta, fast man kanske kan det än idag? Vart lite nyfiken då jag trodde de hade slutat med det?

Sen gällande ungdomskort så hade jag Swedbanks när jag var ung samt många av mina klasskamrater, och då hade man även ett virtuellt bankkort. Kommer inte ihåg vad det kallades men "e-kort" kanske? Då kunde man med någon lite applikation ange hur mycket pengar som fanns tillgängligt på kortet sedan handla online, fungerade på steam kan jag minnas då det var som ett VISA.

On topic:

Du ju alltid be en bekant betala, någon du känner måste ju kunna betala online!

Av Drygman

Hej jag lånar tråden lite.

Finns någon som kan rekommendera en LCD-LED minst 55 tums TV till mig, runt 10 000 kr?

Av Drygman

Har en sådan stol på jobbet förmodligen en nyare modell vet ej om det är 6000 eller 8000 freefloat, måste bara gratulera till förmodligen världens skönaste kontorsstol.

Kan tillägga att jag var i kontakt med Kinnarps angående att beställa en sån stol till hemmet, över 6000 kr skulle de ha så jag vart snål...

Av Drygman

Varför inte 4770k när du ändå är i farten?

Av Drygman

Du verkar inte hänga med i svängarna! Själv sitter jag och väntar på Prodigy M, så jag köra SLI/ Crossfire i Prodigy chassit.

Av Drygman

Har man tillgång till multiplayer redan nu? Sitter och läser på deras Picroma's facebook sida om info när registreringen kan komma upp, varav någon hade skrivit "Excited for multiplayer to be released" som om den inte vore tillgänglig?

Av Drygman

1. Starta om datorn.
2. Fungerar det fortfarande inte? Gör om steg 1.

Av Drygman

Är också ute efter lite spel man kan sitta i soffan och lira, jag och polarna körde Rayman Origins som är ett sjukt roligt spel. Ett annat spel som hade sina roliga stunder var The Cave.

Av Drygman

Sitter på 2500K idag och går i tankarna att bygga en ny dator och använda den gamla som server, det lutar mot en i7-4770K. Men sitter och överväger om jag ska köra med mATX eller mITX moderkort, är sugen på att köra två grafikkort därav mATX. Men jag spelar i stort sett aldrig längre så känns lite onödigt, om någon vill ge mig en spark i rätt riktning så är jag tacksam.

Av Drygman

Har vi inte sett detta grafer tidigare, eller är jag ute och cyklar?

Av Drygman

Precis den nyheten jag har väntat på!

Av Drygman
Skrivet av skog1s:

Alla är vi olika. Men jag själv tycker fönsterpanel är lite 2003.

Och då skulle det helst vara en massa LED som blinkade i takt till musiken Det var en rolig period, tills man fatta att det stör mer än gör nytta.

Nä tack, jag tror jag passar på den biten!

Kan väl hålla med om att LED-delen är lite 2003, men fönsterpanel uppskattar jag. Är man prylnörd som jag och många andra är, så är det mer än kul att ha möjligheten att kika in chassit för att berömma bygget.

Har man lagt ner tiotusentals kronor på en dator så är det klart man ska ha en fönsterpanel så man kan se godbitarna, är ju inte direkt kul att sleeva och göra fint när ingen kan se det?

Som du sa alla tycker olika

OT: Vattenkylning i Prodigy = Våt dröm

Av Drygman
Skrivet av Buzz996:

dom såg min fjällräven vilket anses värdefullt här i örebro.

Bara jag som anser detta lite roligt? Ska börja använda Fjällräven jackor som valuta nästa gång jag handlar i Örebro.