Inlägg

Inlägg som Drygman har skrivit i forumet
Av Drygman

Du har en full HD skärm, men kör som jag förstår det 1680x1050 i Windows sedan AC3 i 1920x1080? Försöker få en uppfattning varför just upplösningen 1680x1050 har blandas in i bilden?

Sen till det där med grafikkorts drivrutin vilken drivrutinsversion använder du dig utav idag? Själv tog jag mig friheten att ladda hem en beta drivrutin då den vad jag har läst mig till ger vissa prestanda skjutsar/ fixar till AC3, sitter med 310.61 på W8.

Måste även tillägga att jag gråter inombords efter din jämförelse mellan PC och 360 grafiken, ingen människa på denna jord borde ha rätten att jämföra konsolgrafik med PC. Även om det är en direkt konsolport så vet vi alla innerst inne att ALLT är bättre på PC så är det bara!

Av Drygman

Jag insåg två minuter in i spelet att så fort jag levlat upp till 80 vad finns det att göra? Så jag slutade spela direkt min guardian blev bara lvl 2 den stackaren, så ska bli roligt om någon annan har listat ut vad man ska "sträva" efter i detta spel.

Av Drygman
Skrivet av Grumie:

Har inget att jämföra med i samma klass men jag kan säga att jag är riktigt nöjd med min S23A700D förvånande bra färger för att vara TN. Fin design och ganska tunna ramar. Enda negativa är väl fotstödet är fast och man kan inte vinkla skärmen det minsta.

Du kan inte höja och sänka skärmen men det går att vinkla den bakåt, har själv en och är väldigt nöjd med den. Jag har dock inhandlat två nya BenQ skärmar då jag fick för mig att jag ska väggmontera mina skärmar, finns nämligen inget VESA fäste på Samsung skärmen.

Till tråd skaparen: Skulle du vara intresserad så skulle jag kunna sälja min S23A700D för en billigare peng, känns nämligen som jag har mer skärmar en vad en man kan behöva...

Av Drygman

Ser väldigt intressant, ska bli roligt att se exakt vad priset blir i slutändan.

Av Drygman

Men, men men..... Varför?

Av Drygman

S23A750D kan inte ändra upplösningen, fast på 640x480

Hej!

Var sugen på att köpa en 120hz skärm, så beställde hem en Samsung S23A750D. Jag pluggande in skärmen i min displayport på mitt Nvidia GTX580, och märker genast att skärmen har en fruktansvärd låg upplösning. Bildskärmen är då inställd på 640x480, och det går inte att ändra den heller. Jag installerade drivrutinerna som följde med till bildskärmen, men vad jag kan se så hjälpte det inte.

Det känns som grafikkortet inte känner av skärmen, står typ att "bildskärmen är kopplad till en bärbar dator". Så det första jag gjorde är att försöka ställa in upplösningen manuellt inne från Nvidias kontrollpanel, detta gick då inte (provade flera olika upplösningar, allt från 800x600 till 1920x1080).

Jag avinstallerade drivarna från nvidia, och märkte att jag nu kunde ha 800x600 (windows 7 standard drivare). Tänkte då att jag provar med en äldre version av drivrutinerna från Nvidia, för jag använde då beta drivarna till bf3. Men det hjälpte inte det heller..

Efter en stund googlande utan resultat, så gav jag upp och formaterade om datorn. Tänkte att det kunde ha att göra med ett tredje part program, men efter ominstallation så funkar det fortfarande inte. Tänkte då att jag vänder mig till kära Sweclockers, har ni någon aning var felet kan ligga?

Tacksam för alla svar

Av Drygman

Den videon är ett par dagar gammal, och sist jag läste igenom artikeln på engadget, så hade de fått tag på ett skydd till baksidan som de gissar på är till den kommande iPhonen.

Sen har de skapat en prototyp som ska vara anpassad för skalet som dem fick tag på, så storleken på prototypen borde vara i samma storlek som iPhone 5. Sen att skärmen inte är så och hemknappen inte är så, får vi vänta och se.

Av Drygman

Jag förhandsköpte det samma dag som det gick att göra det, för hela 303 kr på Origin =D

Antar att jag kommer få 48h early access?

Av Drygman

Kolla BIOS att du har inställt på ACHI som storage mode och inte IDE, disken kan funka med IDE men den blir då väldigt ostabil.

Av Drygman

2003 byggde jag min första dator, var 12 år på den tiden och vad jag kan minnas så gick bygget kanon. Den enda hjälpen jag behövde fanns i manualen till moderkortet. Efter det så fastna jag med att hålla på med datorer, och har hittills byggt runt 30 riggar.

Och till tråd skaparen: Tråkigt att höra, men måste ändå säga lite dåligt att inte ta hjälp från internet. Finns hundratals bra guider att läsa, eller se på youtube.

Av Drygman
Skrivet av JHL1994:

Snälla, jämför inte dessa spel Dom är knappt av samma genre, det är som att jämföra Wow med GTA pga att båda är 3e person

MW3 är mer Cs stilen och BF är mer BF stilen... Alltså Bf=krig, Cod=First Shooter/samla killstreaks

Får hålla med dig där, spelade mycket CS 1.6 och tänkte prova något nytt så köpte MW2 vid lansering. Kände att jag kunde lika gärna spela 1.6 då stilen var identisk, så då blev det 1.6 och BC2 istället.

Av Drygman

CDON hade en stor lagerrensning, så produkten kommer troligtvis inte tillbaka i lager.

Av Drygman

Köpte det första dagen som det gick att förhandsboka från EA Store, lyckades trycka in en kampanjkod som egentligen inte skulle funka för förhandsbokningar. Vart ett helt ok pris om ni frågar mig

http://dl.dropbox.com/u/2042785/Battlefield%203%20ok.jpg

Av Drygman

Hade tänkt mig att hamna mellan 4500- 6000 kr det vill säga för båda korten. Har kollat lite på 6950, men har inte speciellt bra koll på grafikkorts marknaden idag.

Av Drygman

Uppgradering - grafikkort

Hallå allesammans! Hoppas helgen har varit bra? Själv sitter man och tycker att det är dags att uppgradera datorn, så man har allt på det klara tills Battlefield 3. Det som nu ska bytas i datorn är moderkortet, processor, ram och grafikkort. Har plockat ihop ett litet paket på inet med moderkort, processor och internminnen:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/585248/jsn

Men känner mig lite ringrostig på grafikkort fronten, så det är där jag hoppas kunna få lite hjälp av er? Tanken är att jag ska köra sli/crossfire, men vet inte direkt vilka kort som presterar bäst och är mest prisvärda?

Kom gärna med förbättring förslag på paketet som jag plocka ihop på Inet, om något ser dumt ut osv. Har nyligen köpt ett Obsidian 650D, och en SSD. Samt har jag en Noctua NH-D14 som processorkylare, och ett Corsair HX 650W som nätagg.

Jag är medveten att minnerna är för höga för kylaren, men kommer i samband med beställning förmodan byta kylare för att matcha röd svarta temat i datorn. Sen kommer jag även behöva byta nätdelen, när tiden är kommen för sli/ crossfire.

Hoppas jag inte förstörde eran härliga söndagskväll med ännu en tråd om inköpsråd, tack på förhand.

Av Drygman

Är väldigt nyfiken på vad prissättningen blir på värsting modellerna, de lär väl ha ett pris under 2600k tycker man.

Av Drygman

Skulle man bygga sätta ihop en dator med samma delar idag skulle man hamna mellan 6000- 6500 kr, och i den prisklassen kan man nästan börja jämföra med en 2500k burk. Men du kan nog få 5500 kr om man ser det från mitt perspektiv.

Av Drygman

http://data.fuskbugg.se/skogsturken/jonasp.jpg

En till!

EDIT; Var tvungen att ladda upp på nytt, tydligen har dem stängt av min public på Dropbox xD

Av Drygman

http://data.fuskbugg.se/skogsturken/Jonashest.jpg

Antar att man får göra flera bidrag? Och vem brukar inte sitta och dagdrömma om hästar?

EDIT; Var tvungen att ladda upp på nytt, tydligen har dem stängt av min public på Dropbox xD

Av Drygman

http://data.fuskbugg.se/skogsturken/Jontiiii.jpg

"-stängde jag av spisen i morse?"

EDIT; Var tvungen att ladda upp på nytt, tydligen har dem stängt av min public på Dropbox xD