Inlägg

Inlägg som Drygman har skrivit i forumet
Av Drygman

ÅH! Keep talking dirty to me SweC.

Av Drygman

Men snälla... Sluta dra företag över pottkanten för lite bekymmer, de flesta företag har ju accepterat läget och byter datorer var tredje år vilket något även privatpersoner bör göra.

Viss sarkasm på det sista men ser seriöst för många såna här trådar.

Av Drygman

@Bjebben: Man kan ju alltid hoppas... Men ser hittills ut som en repris på Steam contoller & machines som blev uppskjutna, med tanke på så lite de har visat Vive enheten.

Av Drygman
Skrivet av kabex:

För att bli den produkt majoriteten håller sig till.

Skickades från m.sweclockers.com

Känns mer som en tidsfråga i dagsläget, hade alla VR headset släpps idag hade jag förmodligen gått för HTC's eller Starbreeze's. Men då Oculus kommer vara först ut så kommer jag gå för den då jag tror Nokia inte kommer leverera något i år.

Av Drygman

@Cooling23:

Håller delvis med, tror det blir revolutionerande men förstår inte varför så många företag satsar då majoriteten kommer hålla sig till samma produkt.

Av Drygman

Tjena, såg något mail från Dustin att de kör rea på bärbara finns bland annat https://www.dustinhome.se/product/5010856419/zenbook-ux305fa har inte kollat prisjakt men kanske är billigt?

Av Drygman

Jag läste förra veckan någonstans att man inte behövde nedgradera till Win 8.1 utan gick bra att byta ut produktnyckeln, ska kolla om jag hittar artikeln.

Av Drygman

Känns lite fel att "varna" över att CDON har hanterat ett ärende lite dåligt påtanke på hur många kunder de egentligen har, klart sånt här händer.

Sen vadå inte okej att häva köp enligt konsumentköpslagen, är väl OK att reklamera?

Av Drygman
Skrivet av Multicast:

Hej!

Har tidigare kört easit (http://easit.se/arendehantering/)
Det var helt ok för en it-avdelning för 1500 användare.

Inte hört talas om men blir att undersöka, tusen tack!

Skrivet av zyberzero:

Beror lite på. Kör Jira på jobbet och tycker det är mer för projekt än för servicedesk.

På tidigare jobb kördes Kayako men jag slapp supportbiten - så jag vet inte hur bra det fungerade men den är åtminstone riktad mot supportanvändande.

/zyber

Kayako har jag tittat en del på men känner missnöje får användarna, har dock inte test kört det ännu. JIRA som jag har förstått är det absolut vanligaste dock väldigt besviken på vad jag såg, kan förstå ditt argument med att det är mer projekt orienterat.

Av Drygman

Service/ help desk - ärendehantering

Hej,

har senaste veckorna kollat på lite olika ärendehanteringssystem då vårt nuvarande inte håller måttet, har sökt en del på Google men hittar inga direkt åsikter kring de olika systemen.

Har demo kört JIRA, HelpRace, DeskPRO, Freshservice och LiveAgent men de flesta verkar dock sakna change och request hantering. Så frågan är om någon på SweC kan rekommendera ett schysst ärendehanteringssystem? Önskevärt är om det är ITIL fokuserat och behöver inte ha assets då vi har många kunder.

Tack på förhand
Mvh
Johan

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Drygman

AdwCleaner sen Malwarebytes och ditt problem är löst

Av Drygman
Skrivet av anon200632:

Så låter det från tillverkaren ja men i verkliga speltester om du läser länkarna så är det knappt spelbart när kortet går över 3.5Gb.

Jag tror inte jag har förstått mig på problemet, killen på Reddit säger "Only the minimum FPS was representative of the shitty experience. What was 55 FPS felt like 15". Så det är något annat som ställer till det, för 55fps är ju mer än spelbart.

Av Drygman

Nu är det ju SLI som benchas där och som jag tolkar resultaten, så tycker jag fortfarande att 3% som Nvidia själva har gått ut med är rimligt? Eller är jag helt ute och cyklar?

Av Drygman
Skrivet av Helllodar:

3% är en lögn, är typ 9000% så fort du överskrider 3.5gb vRAM med SLI, utan SLI så är framerate så låg ändå att din bitrate lyckas hålla upp med minimala stutters

Va? Är du säker ge mig en källa är du snäll, tycker jag läst och läst.

Av Drygman

Amen...

Satt precis och lunchade men en polare och vi diskuterade artikeln angående EVGA, och jag hävdade att endast ett fåtal skulle returerna sina kort då prestanda förlusten är minimal (Upptill 3%).

Och sen kommer man tillbaka till jobbet och ser detta.

Av Drygman

Snyggt! Vad är det för djup på bänkskivan, ser ut att vara mer än 60 cm?

Av Drygman

Öhm lite budget? Annars kul att du dela med dig, påminner lite om mitt rum då jag bodde hemma.

Av Drygman

https://www.komplett.se/asus-27-led-g-sync-rog-swift-pg278q/8... Grymt bra pris bara idag, och skärmen är helt underbar!

Av Drygman
Av Drygman

Om det var så att man skulle behöva köpa ny SSD vartannat år så är det värt.

Lånar tråden lite: Min andra disk (har en SSHD 1TB) som jag har mina spel installerade på börjar ge upp, kör OS:et på två stycken 840 EVO 250GB i raid 0. Bör jag köpa en till 250GB EVO och slänga med i raiden, eller köra på en mekanisk? Vad skulle ni valt?