Inlägg

Inlägg som Specias har skrivit i forumet
Av Specias
Skrivet av Nivity:

Riktigt vassa komponentdeals på webhallens stream faktiskt.
Nog årets bästa BF komponent erbjudande tbh, men fint paket om man knep hem saker på båda.

Minne+nätagg på Inet och 7700x + moderkort + nvme ssd på webhallen riktigt fint paket.

Jag hann köpa på Webhallen nvme disken för 1590kr, Kingston Fury Renegade M.2 2TB SSD

https://www.webhallen.com/se/product/343248-Kingston-Fury-Ren...

Av Specias
Skrivet av SanyaIV:

Fick hem en C2 48" idag. Testade att kolla lite på Encanto i 4K HDR och jävlar vilken upplevelse jämfört med en sketen gamingskärm. Ser fram emot att se på film nu.

Den filmen är underbar på en oled!

Av Specias
Skrivet av Gilgamesh:

nja, nu när man kunnat få C2 för 22600kr så är det nog lätt värt det, bara att vikten nästan är halverad är värt lite utöver andra förbättringar.

Men den väger ju redan så lite 😂

Av Specias
Skrivet av Sjoooberg:

Fan vad underbart att höra, kan någon vrida fram tiden 2 veckor eller?

Funderade på C2 men jag ville lägga dessa extra pengar på annat. Oavsett vad för Oled jag hade köpt så hade steget varit gigantiskt från vad jag har nu

Helt rätt tänkt, skillnaden mellan C1 och C2 är marginell skulle jag säga. De extra tusenlapparna motsvarar inte skillnaderna. Men skillnaden mot din gamla tv är otroligt stor ska bli kul att höra vad du tycker! Titta gärna på Costa Rica 60fps på youtube när du får tv:n. Visst att youtube gör sina komprimeringar, men det är ändå ett vackert klipp

Av Specias
Skrivet av Sjoooberg:

Där blev det en 77" C1 för 20k, hemleverans + installation. Satan vad taggad man är nu när man går från vanlig 50"!

Jävlar vilket uppbyte det kommer bli för dig!! Njuuuuuuuut!

Av Specias
Skrivet av p.lindblom:

500/500 för 299kr/månad i ett år till hos Telia. Jag fick även en returfraktsedel för att kunna skicka tillbaka min ouppackade Telia-router som jag fick hem första gången jag hakade på deras Black Friday-erbjudande, för ett par år sedan.

Edit: Jag testade först via chatten, men där var det tvärstopp

Jag lyckades nu också. Först var det stopp i kundtjänsten, sen lyckades jag men det bröts så inget gick igenom. Gjorde ett nytt försök och de ringde upp. 15 sekunder senare var det bundet på nytt i 12 månader á 299kr/månad för 500mbit. Jag kommer dock inte få den nya routern som har wifi 6 utan den skulle kosta 499kr att köpa till. Så jag struntade i den. Den Telia-router jag har nu funkar ju perfekt så.

Av Specias

Att döma av bilderna ser det ut som om den legat i en ficka med tanke på luddet här och där. Varför skulle man lägga en AirPod PRO i fickan med pappersskyddet på fortfarande? Och om det var en present, varför inte behålla lådan eller framförallt laddkabeln?

Av Specias
Skrivet av SpaceAce:

Det är ok iom brusreduceringen, men de är helt omöjliga för mig att sitta kvar oavsett vilken av de tre plupparna jag använder.

Sjukt surt att inte kunna testa innan köp för att sedan upptäcka att de ramlar ur hur jag än gör vid träning som löpning, cykling etc. och just ine-ear är undantaget för öppet köp.

Har du provat med tredje parts pluppar? Comply ska vara bra har jag hört.

Av Specias
Skrivet av TreSmåKatter:

Stort tack för alla tips, det uppskattas verkligen! Det blir bygget från Swedishchef_90. Det kommer nog att bli skärmen som du Specias tipsade om också, men ska fundera lite på det

Ja kolla ordentligt och jämför på nätet hur folk upplever att spela total war med det

Av Specias

Vill bara slänga in ett litet tips om en Ultrawide-skärm som kanske kan vara något att tänka på. Jag kan tänka mig att den passar särskilt bra i och med att du spelar Total War.

https://www.elgiganten.se/product/datorer-kontor/skarmar-till...

Jag har föregångaren och är jättenöjd med den

Av Specias
Skrivet av TreSmåKatter:

Tjena! Har aldrig haft en riktig gamingdator och tidigare mest lirat på laptops men ska passa på att införskaffa något som klarar av mer krävande spel än CCGs och liknande nu när det är Black Friday. Eftersom jag har dålig koll på sådant här behöver jag lite tips. Budget för själva burken ligger på 10-13k.

Jag kommer inte att spela de mest krävande spelen och behöver inte maxa grafik m.m., men vill ha något som klarar av spel som Total War Warhammer 3 och liknande ett tag framåt.

Eftersom jag behöver ny skärm tittade jag på det här paketet på CDON som inkluderade skärm och dator med en GeForce RTX 3060: https://cdon.se/hemelektronik/infinity-cdon-bf-4-gaming-bundl....

Jag såg även en person som i en annan råd rekommenderade det här bygget som ser schysst ut och ligger inom min prisklass https://www.inet.se/datorbygge/bild/b1332298/datorbygge

För mig som inte har så stora krav och dålig koll känns det rätt enkelt att satsa på paketet från CDON, men det kanske är smartare att satsa på bygget. Vad tycker ni? Om ni har andra tips är det också välkommet!

Snälla köp inte från CDON, det är som att be om problem om du skulle behöva hjälp med garanti osv

Av Specias
Skrivet av headphoneninja:

eller för ännu lägre kostnad om man bor i "rätt" förening. :')
<Uppladdad bildlänk>

Haha vafan 😂

Av Specias
Skrivet av Mansion:

https://i.imgur.com/JQenqeb.png

https://telenor.se/handla/bredband/

1000 lina för 249kr/mån är ju sinnes. När jag skriver in min adress och går vidare visar den ord. pris igen dock.

Någon som lyckas gå vidare med kampanjpriset?

Pratade med chattsupporten om det, tydligen behöver man vara i Telenors Stängda fibernät för att kunna ta del av det erbjudandet. Det funkar inte om man har ett öppet fibernät. Då får man bara (som jag" upp till 250mbit av någon anledning.

Borde vara helt stängt för mig kan jag tycka. Känns sådär kul att betala 250kr/månad när man vet att man för samma kostnad kunnat få 1000mbit

Av Specias
Skrivet av bayhazed:

Det gick att beställa till igår kväll i Finland och man fick -200€ extra avdraget för ett inbyte direkt. Något tag på kvällen slutade det fungera även om det fortfarande står över allt -300€ rabatt och extra -200€ i inbyte och gör det än. Så antingen har de tagit bort det eller så är det fel på deras sida just nu.

Beställde själv igår runt kl9.00 och fick den för 265€.

Det är ju så jag tycker det borde vara. Så det erbjudandet kanske har gått ut i förtid eller något

Av Specias
Skrivet av johanandersson:

Fast det står ju 3500+2000 i samma mening.

Ja du har rätt. Det är konstigt att den inte prisjusterar sig i kassan tycker jag.

Av Specias
Skrivet av slipbit:

Den i silver var så snygg så det blev en testbeställning. Det verkar vara något fel på hemsidan,
Det där upp till 3500 är att det är olika mycket rea på Tab S8, S8+ och S8 Ultra. Sen andra meningen , Få 3500kr i rabatt OCH 2000kr i extra inbytesvärde, så får man vara riktigt dålig på svenska om man inte kombinerar ihop det.

"Upp till 3500 kr rabatt | Tablets
Få 3 500 kr rabatt och 2 000 kr i extra inbytesvärde om du byter in din gamla mobil när du köper en Galaxy Tab S8."

men jag ser att längst ned så står det:

"* Erbjudandet gäller vid köp av av Galaxy Tab S8 (SM-X700NIDAEUB, SM-X700NZAAEUB, SM-X700NZSAEUB, SM-X700NZABEUB, SM-X706BIDAEUB, SM-X706BZAAEUB, SM-X706BZSAEUB, SM-X706BZABEUB) (ord. pris på samsung.com är 8 990 – 10 990 kr) under perioden 2022-11-18 - 2022-12-04, eller så länge lagret räcker, på samsung.com. Rabatten dras per automatik när du lägger produkten i varukorgen. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Du får 2 000 kr rabatt, utöver inbytesvärdet, när du lämnar in din gamla enhet i Samsungs Trade-in program som dras av direkt vid köp förutsatt att inbytesenheten accepteras i Samsung Trade-in."

Det står ju att det inte går att kombinera med andra erbjudanden. Den är ju redan nedsatt, kanske därför det inte blir något extra inbytesvärde för er när ni försöker.

Av Specias
Skrivet av tBiorrith:

Vad är ett bra pris på PS5? Det har funnits så mycket platshållare och fejk-priser för att hålla borta scalpers att jag inte har koll längre.
Jag är intresserad av GoW Ragnarok, värt att köpa bundle?
Bör man satsa på en V2 eller kvittar det?

Köp vad du än gör inte den digitala versionen bara! Du kommer gå miste om så många möjligheter att kunna köpa spel billigare då eftersom du är helt bunden till Sonys egna spelbutik där de är fruktansvärt dyra.

Av Specias
Skrivet av Paradiddle:

Halebop hade S7 för 1920:- efter rabatt som gick åt

Oj det var billigt som satan!

Av Specias
Skrivet av Paradiddle:

Gah stör mig på att jag inte lyckades knipa en Apple Watch 7… och då vill jag helst ha en svart samt inte ens tänkt köpa en närmsta tiden 🙃 bara svälja och gå vidare 😅

Vart då och till vilket pris var det?

Av Specias
Skrivet av Yasko:

Köp 65 LG C serien brukar vara bra. 65 fungerar utmärkt, du kommer ångra dig över 55an..

Han kommer ångra sig ännu mer om han följer fruns kassa krav att det behöver vara en Samsung frame..