Inlägg

Inlägg som Specias har skrivit i forumet
Av Specias
Skrivet av anon259415:

Usel bildkvalité och så är det en Samsung. Rådfråga aldrig frun igen!

Suck.. snacka om dåligt köp det kommer bli. Herregud.

Av Specias
Skrivet av classified:

Är det inte nästan alltid 45% rabatt på comfyballs?

Nej det skulle jag väl inte säga.

Av Specias

Det är ingen fråga om saken, du ska ha 65”. Jag lovar att du kommer ångra dig om du går för en 55”. Avvakta black friday, då kanske priserna gått ner något mer. Förhoppningsvis kan du kosta på dig att gå lite över budget.
Ett av mina bästa köp är att jag köpte en LG Oled (CX).

Tror att CX gick ner som lägst till 16,5k.

Av Specias

Comfyballs kör rabatt även:

BW45

45% rabatt

Www.comfyballs.se

Av Specias
Skrivet av Itsnotme:

Om en produkt säljer som smör så är det en anledning att INTE tillverka en ny produkt; produkten säljer redan bra.
Fördelen med konsol är att spelutvecklarna inte behöver lägga lika mycket tid på optimering, för de vet vilken hårdvara kunderna har. Introducerar de en Pro version så blir det extra jobb för spelutvecklarna. Så det är inte självklart, men det kan komma.

Vi får se om några år då om en Pro-version kommer eller om de gör hoppet direkt till PS6.

Av Specias
Skrivet av Bozzeta:

Det kommer ingen Pro.
Marknaden ser inte tillräckligt bra ut närmsta åren.
De kommer satsa på att göra nuvarande modeller billigare att tillverka.

Jag tror att du har fel. I takt med tiden som går så fortsätter det att komma nya komponenter som driver utvecklingen framåt. Plus att PS5 säljer som smör.

Självklart kommer en PS5 pro att komma. Jag har svårt att se att PS5 är det vi har att köra med i 8 år till, tills PS6 kommer.

Den som lever får se

Av Specias

För övrigt är God of War Ragnarök ett helt fenomenalt spel. Det känns som om allt är en ständig film med en otrolig verklighetskänsla. Youtube med all dess komprimering gör det inte i närheten rättvisa som när man spelar det själv på TV:n. Detta spel slår Elden Ring för mig. 10/10

Av Specias
Skrivet av Öltorp:

Kan man hoppa på Witcher 3 eller behöver man nöta 1:an och 2:an också?

Jag gillade eller föll aldrig för Witcher 1 eller 2, hoppade på 3:an och fastnade fullkomligt. Har spelat igenom det flera gånger. Du behöver inte spela 1:an eller 2:an. Som någon annan skrev, du kan se en recap på youtube om du vill. Det är inget måste, jag gjorde inte det och kom in i spelet och dess värld ändå.

Av Specias
Skrivet av icogniito:

De som gnäller över priset förstår inte hur dyr hårdvaran är, sony säljer garanterat detta till förlust. Om vi jämför med andra VR platformar som är jämförbara är detta rent ut sagt billigt.
Totalkostnad PS5 + detta lär landa på runt 14000kr, jämförbart PCVR headset är väl Valve Index (dock har PSVR2 bättre specs och funktioner förutom hand tracking) som ligger på runt 12000kr för endast headset men där får du ju lägga till en dator för minst 15000kr. Oculus quest pro som är ganska jämförbar rent funktionalitet men har sämre upplösning kostar 19000kr och för det priset har du endast tillgång till standalone quest spel, för annat får man lägga till kostnaden för en dator där med.

Helt enkelt PSVR2 är den billigaste lösningen för högkvalitativa VR spel som finns på marknaden. Lycka till att hitta så hög upplösning, eye tracking, foveated rendering (antagligen) osv billigare än detta.

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag upplevde att priset för PSVR 2 var skrämmande för högt. Att ett tillbehör kan kosta mer än själva enheten den kopplas in i?!

Men nu när jag läser det du skriver, för det verkar som att du ändå är lite insatt i olika VR-glasögon, så låter det som att priset på PSVR2 är ungefär som PS5, relativt billigt med tanke på all den kraft som den huserar?

Av Specias

@Sysop som lyfte frågan om 2 PSVR kan ha något på tråden, men då är det mer i framtiden skulle jag säga. När kanske PS5 Pro kommer? Givet att man kanske inte kommer kunna spela spel som Half Life - Alyx på den men enklare spel som liknar Mario Party fast i VR. Det hade varit häftigt.

Av Specias
Skrivet av Derix:

Inte riktigt samma sak men betalade du mer för din TV än PS5-konsolen?

Menar du allvar med ditt försök till att göra en poäng?

Av Specias
Skrivet av Nivity:

Antar jag får sitta på mitt 1070 forever Köpte Asus 1070 Strix OC för typ 3400:- på komplett.
För dom pengarna nu får man ju typ kartongen till ett kommande 4070.

Fick du tag på det för det priset under black friday?

Jag köpte det för något liknande. 5 år senare så sålde jag det och jag sålde den för mer än vad jag köpte den för. I datorvärlden, sånt händer ju bara inte.

Av Specias
Skrivet av Henrikturesson:

Startar med 4500kr hämtar

Det var generöst

Av Specias
Skrivet av snajk:

De har ju precis gått ut och sagt att de kommer att släppa telefoner med usb c så din gissning är fel.

De har säkert funderat på att ta bort alla portar men det finns ju saker som då inte hade funkat. Till exempel CarPlay i alla bilar som inte har det trådlöst, vilket är de flesta och även helt nya modeller och så.

Det kan vara så att deras ”budget-telefoner” kommer gå över till USB-C men att deras pro modeller till 2024 kör trådlöst.

Av Specias
Skrivet av Gospluttis:

Hur länge måste man ha varit medlem för att få buda?

Nä det är nog bara jag som är dum. Välkommen till forumet

Av Specias
Skrivet av Gospluttis:

22 000 kr Jag tänker vinna!

Du registrerade dig för bara någon timme sedan på sweclockers.. Lite sus. ?

Av Specias
Skrivet av Virrcopski:

Tycker så ochså men har ringt till Telia 3 gånger och enligt dem så får jag inte returnera en mobil vars förpackning är öppnad 🤔..

Märkligt, man ska ju ha rätt att kunna enligt distansavtalslagen att känna och klämma för att kunna avgöra om den är något å ha. Det kan man ju inte om den är i sin låda.

Hade du köpt den i butik hade det inte gått, men nu ska det ju gå.. märkligt.

Av Specias

Om den hållit så här länge så tänker jag att den nog kan hålla en månad till. Sen köper du en färdig dator från komplett/Webhallen/Inet under Black Friday.

Alternativt om du verkligen vill bygga ihop en så köper du delarna då under Black Friday.

Av Specias
Skrivet av DeGreeZ:

Kul grej. Men varför är kartan och schemat utskrivet uppochner? Hmm

<Uppladdad bildlänk>

”you’re holding it wrong” 😄😉

Av Specias

Annonsen är avslutad