Inlägg

Inlägg som nukey har skrivit i forumet
Av nukey

Att det inte är fel på alla är rätt så självsägande

Men det skulle ev. kunna vara ett relativt vanligt förekommande problem, var av min förfrågan.

Det blir väl till att kolla ifall jag fortfarande har garanti kvar på kortet och se ifall jag kan skicka in det och få tyst på kortskrället.

Av nukey

Problem med Gigabytes fläktar?

Jag har haft två stycken grafikkort från Gigabyte där på båda korten ena fläkten har börjat vibrera och föra ordentligt med oväsen. Har några andra erfarit detta också med Gigabytes grafikkort eller är det jag som har lyckats med att få två stycken måndagsexemplar?

Korten i fråga är:
GB GF GTX 460SOC 1GB
Gigabyte GF GTX 560Ti

Av nukey

Blev en 3570k på cdon för 1512kr

Klart det billigaste jag sett för den, då inga har velat lägga ut några processorer på deras mellandagsreor

Av nukey

Ifall någon hittar ett bra pris på en i5 3570k eller något liknande får ni gärna hojta till

Av nukey

Hej

Fråga ang. era beställningsvaror som saknar uppskattat leveransdatum. Hur lång tid kan det ta innan ni får in varan?

Av nukey
Skrivet av SayZk:

Lite topic: Är det värt att uppgradera staven? Jag har normal, men köpte mig nightmare receptet. dock så tvekade jag när jag såg att det kostar 200k att uppgradera till nightmarish. Läste sen att det även kostar 500k till Hellish och 1mil till inferno.
Får man bra drop i wimsyshire?
Vilken level ung för items i nightmare?

Jag läste någonstans att det ska ha samma loot som a3 och a4 i inferno.

Det är helt klart värt att dra upp staven till inf. 5 stacks från festering woods och sedan wimsy brukar fungera fint för min del, skönt att ha det som omväxling mot att farma a3. A4 känns lite väl seg att farma och då samma chans för bra loot ska finnas i a3/wimsy så ser jag ingen anledning till att vara där heller

Av nukey

Sentinel är riktigt roliga att lira. Tyvärr kan det vara lite segt då det iaf på min server finns lite väl många sådana. Det är mindre roligt de gångerna man lirar hutball och har 6 andra sentinels med sig i sin grupp...

Har vi någon lista med vilka realms alla vi SweClockers medlemmar spelar? Det vore skoj att se en sådan annars.

Av nukey

Problemet med äldre drivrutiner är att det inte går att köra bf3 med dem; ifall de inte tagit bort den restriktionen efter betan dvs. Men det känns som att det är mycket problem med drivrutiner efter 26X serien. Ifall jag körde nyare drivers än dem på mitt 460 så kunde jag inte se på film eller kolla på youtube, spela en del spel etc, utan att det laggade sönder...

Men angående mitt folding problem. Det verkar enbart vara GPU klienten som gör att det laggar; och detta problem uppstår även när jag enbart har gpu clienten igång och har den pausad...

Av nukey

Problem med "multitasking" efter byte av grafikkort

Innan jag bytte grafikkort hade jag ett GB GF GTX 460SOC 1GB och jag brukade alltid ha igång GPU samt CPU klienterna. Jag hade inga problem med att se på film (xvid, x264) eller spela spel när jag hade båda klienterna igång. När min ena fläkt på grafikkortet fick för sig att låta som ett jetplan skickade jag in kortet till Inet, vilka var vänliga nog att ge mig ett Gb GF GTX 560 Ti 1024MB OC istället.

Jag formaterade om systemdisken och slängde in en nyinstallation av Windows 7, där jag kör med senaste drivrutiner för gfx kortet. När jag installerade foldingklienterna upptäckte jag dock att jag inte kan ha igång dem när jag gör någonting annat än skrivbordsarbete/surfning. Ifall jag sätter på en film så uppstår små frysningar titt som tätt (detta sker i mpc-hc, vlc samt windows egna spelare) samt när jag försöker spela varfritt spel som inte är från stenåldern.

Är det någon annan som har upplevt detta? Eller någon som vet hur man ev. vet en lösning så att man kan ha igång klienterna när man ser på film eller spelar spel?

Inställningarna på klienterna är på default.

Av nukey

Woohoo för 2 miljoner här också Se ifall man kan klättra upp i top 100 också när man väl fått datorn att fungera som den ska igen.

Av nukey

Woohoo för 1 mille total score

Av nukey
Skrivet av Orici:

Måste man skaffa en nyckel igen om man spelade beta 5?

Ifall du har en VIP key eller har förhandsbokat spelet så kommer du automatiskt få en invite till nästa beta. Ifall du hade en av de nycklarna som ökar chansen för att få invites, eller lyckades att få en utan, så är det bara att hoppas. Iofs så verkar det som att efter förra betan då de skickade ut mängder av VIP nycklar som gick att använda 25ggr så bör du inte ha några problem att hitta en sådan annars.

Av nukey
Skrivet av erdraug:

Verkar helt ok, dock är la priset felskrivet?

Från vad jag kan se från andra sajter så ska den vattenskylda modellen ha ett rekommenderat pris på €499 och den luftkylda €449, men det verkar vara lite väl dyrt hur som heslt.

Av nukey

Jag har samma problem i w7 x64, men jag har ett nvidia 9800gt. Hade inga problem alls med kortet i XP. Uppgraderade datorn för ett tag sedan till en i5 med ett asus p55 pro moderkort, problemet kvarstår. Något är ju stört med drivrutinerna iaf... frekvensen som problemet uppstår med varierar lite med olika drivrutiner, men jag har inte lyckats hitta några som löst problemet till en acceptabel nivå.

Dragon Age Origins fungerar dock felfritt för mig, men andra spel liksom Heroes of Newerth kan bugga ut totalt ibland...

Av nukey

Testade dessa drivrutiner med mitt BFG 8800GTS 512MB i XP SP3 och fick väldigt stora stabilitetsproblem (tog windows 1-2min att crasha efter att man startat en helskärmsapplikation), så det blev till att hoppa tillbaka till 181.22 som e de senaste stabila för mig.