Inlägg

Inlägg som MikaelN har skrivit i forumet
Av MikaelN

Ikväll började det fungera med Wifi-samtal hos mig också utan att jag ändrat något.

Av MikaelN
Skrivet av xfade:

Har sett det också men Lilaks inlägg väckte ett visst hopp om ändring.

Av MikaelN

Telenor Kontantkort VoWifi.

Skrivet av Lilak:

För ett par veckor sedan började VoWiFi/VoLTE fungera med kontantkort från Telenor.

Krävs det några inställningar på ens Wifi-nät för att det ska fungera? Aktiverade funktionen på telefonen (Moto G100) men samtalet bryts omgående.

Av MikaelN
Skrivet av SvenskGaming:

Windows 10 Taskbar, aktivitetsfältet har delvis blivit på engelska? Mitt Windows 10 Taskbar, aktivitetsfältet har delvis blivit på engelska visa saker står på svenska och andra på engelska helt plötsligt. Har provat starta om datorn och det är fortfarande på svengelska. Googlat och enligt vad jag kommit fram till måste jag installera om Windows 10? Otroligt dåligt att Windows 10 har såna här buggar har för mig att Windows 7 hade något liknade bugg. Någon som vet om det går fixa eller måste man installera om Windows 10.

Samma sak hos mig idag.

Av MikaelN

Skärmen är nu installerad och det funkar bra.

Av MikaelN

HP EliteBook 8760w

Någon här på forumet som använt en HP EliteBook 8760w med Nvidia Quadro 3000m 2G och anslutit en extern monitor med 2560x1440 i upplösning och tycker att det fungerar bra?

Av MikaelN

Google sökmotor på android chrome

När jag numera söker med Google i Chrome på min android surfplatta visas bar 5 resultat åt gången därefter en en knapp "visa fler resultat" . Trycker man på den visar den 5 till osv. Hur får man Google att visa en längre lista som den gjorde förr?

Av MikaelN
Skrivet av Prelatur:

Eftersom denna Asus modell saknar WAN port så blir det nog svårt.
Det lättaste är att sätta Asus i AP mode och använda Huawei som router.
Alternativ kanske den går att koppla via USB.

Det ska eventuellt gå att ställa om i mjukvaran på routern så att en av lanportarna kan användas som wanport. Om vi utgår från att det går, vad innebär det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av MikaelN

Någon här som vet om man kan koppla en Huawei B5186 eller B525 till asus routern via lankabel och låta Huawein fungera som enbart modem och låta Asusen agera router

Skickades från m.sweclockers.com

Av MikaelN

Telia framtidens nät - erfarenheter.

Någon här på forumet som tvingats över Telias 4g ersättning när de lägger ner kopparnätet utan att man har tillgång till fiber som kan berätta lite om hur bra/dåligt det fungerar. Bindningstiden är 12 mån så skulle gärna vilja få lite info om andras erfarenheter.

Av MikaelN

@boibo:
Tack för länken. Letade där tidigare men hittade bara nyare varianter på DSL-N55

Av MikaelN

Asus DSL-N55u (AnnexA) firmware och 4g modem.

Telia stänger av min telefonväxel och mitt adsl dör i slutet på november och jag undrar om någon här på forumet använder detta DSL modem med ett usb modem framgångsrikt och i så fall med vilket modem och firmware.
Fiber kommer inom ett år så jag tänkte hålla liv i denna router tills dess om det går.
Finns det en senare firmware till denna router/DSL modem? När jag söker efter ny firmware så svarar routern att jag har den senaste (.....376.1394) men jag misstänker att det finns nyare.
Någon här som kör med en nyare?

Av MikaelN

Justera kontrast på Acer TM 7720G med ATI HD 2600

Hej
Någon här på forumet som vet hur man justerar kontrasten och ev. gamma på skärmen till en Acer Travel Mate 7720G med ett grafikkort ATI Mobility Radeon HD 2600? ATI Catalyst programmet som medföljde förinstallerat på datorn är väldigt förenklat och saknar "avancerat" knappen när man startar upp det. I programmet finns bara några enkla guider för att justera upplösningen mm.
Jag är inte speciellt hemma på det här med datorer men jag misstänker att jag engett något fel vid första installationen när datorn köptes i höstas. Jag gjorde inga unika val vid installationen av datorn utan följde det som installationsguiden och Windows Vista rekommenderarade.
Letade lite på ATI.s hemsida och kunde inte komma fram till om Catalyst programmet verkligen går att använda ihop med mitt grafikkort.
Jag är inte så intresserad av en specialfix med mystiska fixarprogram utan mer ute efter en standard lösning om ni förstår vad jag menar?