Inlägg

Inlägg som GoldMasterGollum303 har skrivit i forumet
Av GoldMasterGollum303

Tror seriöst MS börjar få panik över att dom flesta spelen kommer ofta med både DX12 och Vulkan version, och ofta är Vulkan versionen minst lika snygg/prestanda lika hög, om inte ibland ävne bättre, ibland t.om snyggare. Och du behöver inte ens ha Windows 10 instlallerat. Jag hoppas Vulkan fortsätter på detta sätt vinna mark, och sätta press på MS.

Av GoldMasterGollum303

Jag tror det är antingen nån slags lim/kemikalie, som t.ex vissa delar har brandskydds kemikalier påsprjade, som kanske börjar aspirera i värmen?

Av GoldMasterGollum303

Kan dus ätta nån sista datum, annars kan man ju hålla på tills du får det du vill ha, mao 2000kr?

Av GoldMasterGollum303

190

Av GoldMasterGollum303

Min guldfärgade Huawei Honor 8 kan jag lätt säga är den bästa mobil telefonen jag ägt någonsin.(aldrig ägt iphone, kommer aldrig äga en heller, USCH!). Snygg är den också! Men jag vet inte vad dakke babblar om, för de stämmer inte alls angående android. Jag håller med om att spioneriet är äckligt vanligt idag, mer än folk anar, och mycket mer avancerat och dolt än man kan ens föreställa sig. Men jag kan inte säga något negativt angående min huawei honor8, den har jag ägt par år nu, den ser och känns lika fräsch som första dagen jag köpte den. Så vissa android "paranoida" myter som folk slänger ur sig, är exakt det som människor är så duktiga på, inbillningar som förstärks av en misstänksamhet för ett visst företag, speciellt om företaget kommer från ett land känt för extremt låg respekt för människors rätttigheter eller frihet.

Av GoldMasterGollum303

Är rätt nöjd med mitt RTX 2070 Super, kommer inte köpa något nytt grafikkort förrän något kort/chip minst har dubbelt så mycket prestanda som det jag har nu, annars är det inte värt det, och det ska komma med dom gamla kostnaderna. Är inte ok med moderkort som kostar 4-5000kr, grafikkort som kostar 20000 fast det var 10.000 året före? Jag menar lite måste vi sätta ned foten och säga, nu räcker det, hit med highend prylarna, BILLIGT!

Ps. Om Intels grafikkort inte råkar chocka världen och ha super duper prestanda, fast det ser ut som ett 979kr kort till AGP. Men det lär ju inte hända, så jag lär nog gå över helt till AMD nästa köp. CPU/MB är ju redan över det teamet, börjar ruttna på Nvidia´s "vi kan göra och säga vad vi vill, alla vill ha vårt ändå".... attityd... AMDs 5700 kortet imponerade, fortfarande, och vi får väl se när prestanda highend kortet kommer, jag tror den kan bli jäkla najs..

SKit i RTX, helt värdelöst, det är KNAPPT SYNBAR IQ, KNAPPT NÅGRA SPEL SOM ANVÄNDER DET PÅ BRA SÄTT, OCH DET VÄRSTA, DET FÅR DITT DYRA FINA SUPER KORT VERKA SVAGT OCH BILLIGT SKRÄP DÅ DU KÖR SPELEN MED 20FPS??? iNTE RIKTIGT VAD JAG TÄNKTE NÄR BRÄNNER 7000 PÅ GRAFK?

Av GoldMasterGollum303

Gooogle Whatdia? Google Whodia? Vad är Stadia? Finns det fortfarande kvar? Trodde jag var nerlagt innan det hann börja??

Av GoldMasterGollum303

Utan tvekan, Death Stranding är årets spel, spelar ingen roll vad ni säger eller tycker, jag har bestämt så, och dom som är smarta nog, tycker som jag ändå, men om ni inte gör det, ändra åsikt, så har ni fått 40+ på er IQ!!?

Skrivet av Oliver91:

Jo.. förvirrande till 100%

Skickades från m.sweclockers.com

Årets Modern Warfare har inget med remakes att göra med, det enda som är remake, är spelet namn, Remaken gjordes redan några år sedan, det här är inte nån förbättrad version av det?

Av GoldMasterGollum303

Dom här som antyder att dessa verktyg används mot brottslingar och kriminellt brottsligt beteende, ni måste vara väldigt naiva. För i snutens ögon, är alla skyldiga, eller rättare sagt, ideras synsätt, alla är möjliga kriminella, och deras jobb är att hitta dom som är det, och fria dom som inte är det? Men en sådan syn på människor, samhället, och sån cynisk uppfattning om gemene man, så tror ni verkligen att det stannar vid brottslingar, snuten använder Facebook och Twitter dagligen bara för att spionera på sina misstänkta, vi ger ju allt gratis till dom, så dom behöver knappt anstränga sig?

Av GoldMasterGollum303

Min Stationär med Ryzen 1700 och 2070 Super...

https://emsdla.db.files.1drv.com/y4mrvdXo5fPwaDMZ8JzfJyQ1qZ2wdMe...

Av GoldMasterGollum303

fixa fel

LOL! TAck för att du har lite mer självdistans, och inser det är inget personligt. Konstigt, många förstår inte såna här saker som "skoja", utan tar allt bokstavligt? Men hehe..Snorhulka... HAHA; glömt bort det ordet, tack återigen!

Av GoldMasterGollum303

@Xinpei:
JOO jag förstår, men om vi tänker på hur Microsoft fått Xbox360 spel funka på Xbox One i nån Virtuel Xbox360 emulator som skapar en "mjukvaru version av 360 i nån slags Virtuel Emulator Mojäng" Om det går att göra, och visst det blir en prestanda kostnad med virtuella grejer, men jag tänker så här, kör allting på nya hårdvaran som går att göra, sen ha en Virtuel (PS4) som tar tag i bitarna som inte funkar med nya hårdvaran? Borde väl funka? Tycker isåfall xbox360 låter mer Scifi än detta?

Av GoldMasterGollum303

Ps4 är viktigt ja, men PS3 och tidigare är inte viktiga, och som sagt inte speciellt sannolika heller, annars hade ps4 haft ps3 också. Tycker däremot att det är konstigt, borde ju gå fixa med mjukvaru patcher på hårdisken? Där man ändrar helt enkelt koden till att anpassa sig till nya RDNA? eller vad nu problemet är? Låter jättekonstigt, så svårt borde de tinte vara? Med tanke på att båda konsoller är som laptops?

@Callemedskägget: Du det där var rysande, bokstavligen fick rysningar, bra skådespeleri, jag ser guld gubben lysa framåt tiden för dig??? Vad heter gubbjäveln nu... Joo Oscar... A star is born, må detta vara början på en ny "era" av ny Skarsgård talanger som pruttar ut unge efter unge med talang och lagom utseende... Ja jag tror det...:P Regissören är också nya Kubrick, gud det var rörande vacker strand scen.... gråter än.. vet inte varför jag gråter.. men det måste ju vara bra?

Av GoldMasterGollum303

68c för PCH, är ju normalt, speciellt vid vattenkylning då det inte finns mycket kylning där inne för moderkort, även med aktiv fläkt, vilket även jag har på min gamla x370 moderkort, som jag själv satt i chassit, en 200mm chassi fläkt, så ligger jag ändå på runt 65c på PCH... Och det känns ju hur lugnt som helst...

https://1drv.ms/u/s!AhWLIcNFe4ezh6dEg5nkG_dSVlXQOg

Av GoldMasterGollum303

Är det inte bara CPU har väldigt låga clocks? 8GB system Ram.

På min staionär, har jag amd 1700 ryzen, om jag inte överklockar den till 4.0Ghz, så har jag ofta mycket lägre prestanda än ett Intel system med samma 2070 RTX som jag. Men när jag överklockarr CPU, allt funkar kanon och känns highend. Men folk verkar glömma, att JOO VISST GPU är det man lägger mest pengar på och tycker mest viktig (iaf för mig), men du får inte grym prestanda med ett grymt grafikkort om din dator i övrigt är low end? Det är som att sätta en ferrari motor i en FIAT, jo visst Ferrari motor, men en fiat är en fiat vad än du gör med den?

Av GoldMasterGollum303
Skrivet av Söderbäck:

Jaja. Det finns rimlig logik i namnvalet.
Det är ett roligt produktnamn iaf

Hur konstigt det än låter, på flera plan, så verkar logik vara mer subjektiv än vi inser, logik borde vara logik, men tydligen inte?

Av GoldMasterGollum303

Jag vet exakt vad det är, ett......... vänta på det..................................................................................................Vänta på det................................................................................................. det är ett såkallat U...........................................F..................................................O?

UFO=Utomjordiska Farkoster OmkringOss... (min svenska version av UFO, vi ska ju ha svenska ord/på filmer, böcker, sagan om ringen, så varför inte UFO?

Av GoldMasterGollum303

Jag gillar det, jätte bra valmöjligheter med sortering av spelen, man kan välja bara bil spel, eller bara lokala spel, eller endast spel som funkar med handkontroll. Skit bra sak att ha... Snyggt och rent... jag gillar det, det är lite tröttsamt med samma gamla Steam, har inte förändrats på 10 år?

Av GoldMasterGollum303

Spoilervarning fr vissa som inte spelat

Skrivet av NaaR:

Äsch, spelet är ju olidligt tråkigt. Jag hade det till PS4 men sålde det efter 2-3 dagar.

tycker inte det är tråkigt, men jag med orkade inte spela värst länge, jag tror det är typiska rockstar "problemet" i gta spelen på sistone, dom är jättebra, kul, kvalite, men det är för mycket av onödia saker, för mycket slöseri med tid, för mycket, vill ha allt man kan göra i verkligeheten med i spelet,. SÅ 90% av spelet har noll syfte förutom att du kan göra allt du kan tänka dig? Speciellt i RDR för där finns inte mycket nöjen som köra bil, flyga, m.m, det som gjorde första spelet episkt, var just jagandet, lootandet.... finns ju knappt här, eller finnsk, men inte alls lika kul, för krångligt på ett sätt, för mycket olika saker? Jag vet, jag klagar på ett spel som har gjort alt perfekt, jag klagar att det för mycket innehåll, missföstå mig rätt, jag tycker om spelet osm fan... M3n spelade dertt i nån vecka, och det var inte som i första där jag ville tillbaka hela tiden... Handlingen borde ha skippat hela vagn tgået och människorna, man borde vara helt själv, för ärligt, jag tyckte det blev för myckket att förska hjälpa alla andra, och hålla dom vid liv, så man knappt gjorde något man själv ville.. Hade varit 300x bättre om det varit som i förra spelet, där du är helt själv, med sporadiska kontakter och allianser?

Det som för mig gjorde spelet tråkgit, var att Rockstar lyckas verkligen få en bry sig, men jag mådde dåligt i spelet, för jag kände hela tiden en press att vara deras räddare, det tog lusten ur speleta.

Så ja, vissa spel är för verkliga!"

Av GoldMasterGollum303

Såna här grejer får en att inse vikten med göra backups då och då... Speciellt såna filer man vill ha länge kvar, jag skulle rekommendera att du fixar antingen ett externt USB hårddisk som du bara har som backup, alltså använder inte den alls annnars. Eller kanske använda Onedrive eller liknande, men jag har insett att det är farligt med moln att ha sina "privata" filer på, för även om allting är säkert och ingen kommer in där, så måste ju filerna skickas dit på nåt sätt, och jag undrar om folk inser hur mycket allting vi sparar online blir kopierat och stulet utan vår tilllstånd och vetskap? Alla bilder man ser, om man söker på porr, mycket av det är privata bilder, jag slår vad om att det är vanligt folk som sparar sina filer online och tror det är säkert där, fast det är motsatsen.. Glöm att jag nämnde molntjänst förresten, man ska aldrig lägga något privat i uppkopplade tjänster... Räcker nog med allt vi lägger ut på fejjan, skrämmande...

Förlåt, hoppas du får tag på filerna, bli inte för desperat bara, dom där företagen kanske kan fixa dina filer, men finns tjuvar och perversa människor överallt, och det betyder inte att det måste vara "privata naken bilder", utan folk tänder på att snoka/spionera på folk, tänk filmen One Hour Photo med Robin Williams, tyvärr finns såna människor mer än vi tror, och känns som antalet människor med såna böjelser ökar med all facebook/Instagram liv som vi lever i?