Inlägg

Inlägg som skocke har skrivit i forumet
Av skocke

Om du kör moderkortets inbyggda så tycker jag du ska ta och köpa ett ljudkort först och ge hd555 en chans till. Sennheiser ska väl vara lite basiga av sig så de borde inte låta skrikigt?

Kanske en UDAC vore något?

Av skocke

De lär nog prestera bättre än Noctuakylarna med tanke på att Corsairs fläktar är 1600-2000rpm enligt nyheten. Tysta lär de ju dock inte vara.

Av skocke

Jösses, sortera dem i bokstavsordning då. Problemet löst:)

Edit: Var visst en minut för morgontrött, omkörd av Tårtbiten

Av skocke

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=243473

Den har jag i mitt R2. Suverän pryl, rekommenderas:)

Luckan går att stänga, man monterar den så långt in det går bara, man störs inte heller av dioderna tack vare dörren.

Av skocke

håller med ovanstående. Du får ju inga stora pengar för det så om du inte verkligen behöver pengarna så spara det. Kul att ha i framtiden:)

Av skocke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av penna_ha
Har också fått leveransbesked.

Men, man kan ju inte spela Online föränn servrarna öppnar ändå.

Single player har jag redan nästan klarat ut, torrent ftw.

Så sant så sant=) Jag måste dock vänta in mitt 5850 innan jag kan spela hur som helst.

Av skocke

Har fått ett mail av Game.se att de skickat mitt limited edition:) Idag 15.35 fick jag det, mailet alltså. De skriver att de ska ta 2-3 arbetsdagar.

Mycket snack om när releasedatumet är så därför jag berättar detta.

Av skocke

Tycker inte att du ska köpa en gammal F1 i alla fall. Köp 2st F3 500gb i så fall. Men om du klarar dig på 40GB så är ju ssd såklart bäst.

Av skocke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pallemannr
Har funderat STARKT på detta. Vad tycker du Kilroy?

Kan man fortfarande njuta av systemet fullt ut om man kör med XP?

Om du inte behöver dx11 så borde du väl kunna det

Av skocke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Erik Hjelm
Hej,

Här kommer det äntligen en liten uppdatering gällande Asus 5850, vi ber om ursäkt att det har dröjt med svar men äntligen har vi lite glädjande besked att lämna.

Vi har nu fått bekräftat att vi kommer att få Asus 5850 kort för att täcka den backlog vi har idag, korten kommer förhoppningsvis att landa hos oss inom en vecka beroende lite på väder och dylikt.
Så inom en kort framtid kommer ni som har väntat extremt länge nu att få era kort och vi ber ännu en gång om ursäkt för de problem som har uppstått.

Ni undrar säkert varför det har dröjt med leveranser utav kort när andra butiker har haft i lager?

Anledningen till varför vi har valt att ta bort Asus grafikkort från vår webb är för att vi på Misco inte vill erbjuda en produkt till ett pris som vi anser vara prissatt korrekt efter marknaden och sedan inte få tilldelningar.

Detta försvårar både för oss och för er kunder som blir drabbade med att vi skriver ut ett datum som vi inte sedan kan hålla.

Många undrar säkert också varför vi har valt att ta bort de flesta Asus grafikkorten från vår hemsida, och även detta skall vi svara på.

Vi kommer självklart göra allt för att kunna fortsätta erbjuda nya och populära kort från Asus till ett rimligt pris, dock då endast om vi vet att vi kan leverera korten utan att ge falska förhoppningar när det gäller leveranser.

TACK! Bästa jag hört i år typ:)

Hoppas nu inte detta är tomma ord som era datum tidigare har varit! Förlåt, men så är det. Väntat sen November på mitt Asus 5850 men nu kanske jag trots allt får det innan de blir dags att ta upp lite datorspelande med Battlefield BC2:) hoppas hoppas

Av skocke

Du behöver ju inte ha bitumenet i munnen;) nämen skämt å sido, de skulle väl knappast få sälja det om det var hälsofarligt på något sätt... Jag är ingen kemist dock så kan inte inte uttala mig om det skulle kunna vara det =D

Av skocke

Blir glad varje gång jag ser en nyhet om nya SSD-enheter:) Ser ju verkligen fram emot mer konkurrens och bättre å billigare enheter.

Kan dock inte förstå att alla lägger sig över intels ssd:er i pris, det är ju inte så smart.

Av skocke

Ja det känns ju verkligen osannolikt att Nvidia skulle hålla detta uttalandet...

Visst har jag förstått det rätt att de bara "lanserar" 470 och 480 då, som kommer kosta typ minst 6000:- Alltså ingen konkurrent till 5850 har talats om ännu?

Av skocke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sorksat
Sen när är 680 USD 6100kr?
Med dagens kurs så ligger det ju under 5000kr.

Javisst, men då får du smuggla in det i Sverige;)

Av skocke

har inte löst problemet, har faktiskt blivit värre... Försökt uppdatera firmware men det gick inte. Kom upp en liten ruta att det var fel enhet typ, fastän jag hade valt rätt firmwaret. Tror jag iaf, det stod att det var till sh-s223c å de är en sån jag har.

Tänkte att de kanske var Deamon tools som ställde till det så jag avisntallerade det, men då försvann brännare igen och sedan dess har jag inte lyckats med att få windows och hitta den. Har startat om flera gånger och bytt sata-port men ingen framgång.

Kan inte heller försöka uppdatera firmware nu då den inte hittar någon brännare. Vad är felet, någon som har en ide??

Av skocke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GladiatorN
Kanske testa ny firmware? brukar ha det problemet ibland med att min Samsung brännare försvinner, kör bara in firmware igen..

Okej. Har en samsungbrännare så det låter väl troligt
Hur gör man det då? svårt? Hinner inte kolla nu ska iväg till en kompis, ska kolla upp det sen. Men du får gärna ge mig en hint om hur man gör:)

Tack

Av skocke

DVD-brännaren spökar i windows... =)

Hej!

Har problem med att dvd brännaren inte hittas i windows. Måste man installera den på något vis som man gör med hårddiskar? Brännaren hittas nämligen ibland i "den här datorn" men oftast finns den inte där. Vad beror det på måntro?:)

Har W7 64bitar. Har tagit ur sata kontakten och stoppat tillbaks sen så att den installerar rutinerna igen å då hittade datorn den i 2 dagar typ sen nu har den "tappat bort" den igen=)

Någon kunnig som vet felet?:)

mvh

Av skocke

Det kan ge mer prestanda i vissa fall med cf/sli men du kan nog räkna med mer krångel i allmänhet samt många spel som inte har särskilt bra stöd för flera gpu kärnor. Jag skulle köpt ett kort för 3000 om jag hade pengarna tillgängliga direkt. För enkelhetens skull. Sen finns de fler nackdelar med flera grafikkort som värme mm.

Av skocke

Det såg ju riktigt snyggt ut på bilden:) Men å andra sidan, allt annat vore ju dålig marknadsföring.

Av skocke

Trots kaoset så måste man ju ge en eloge till professionella skurkar som erbjuder "dygnet-runt-support & pengarna tillbaka garanti" =D