Inlägg

Inlägg som Lopphunden har skrivit i forumet
Av Lopphunden

Drömde om senaste natten att där jag bor (typ landet, utkanten på förorten) att man höll på och byggde järnväg överallt och sprängde bort allt berg runtom och hela våran "by" förvandlades till en betongjungel. Blev helt förtvivlad och sprang runt och skrek NEEEEEEEE..... tills man vakna.
Drömmar är inte alltid bättre än verkligheten men oftast!

Av Lopphunden
Skrivet av sh4dy_05:

S.T.A.L.K.E.R: CS

Hrrm, den där skogen var inget vidare rolig på natten!

Måste få tummen ur arslet och fortsätta på detta grymma spel.. ligger lite före dig vid dessa bilder men graffekortet har strulat lagom mycket!

Av Lopphunden
Skrivet av Constantine:

Hehe Corsair 850W AX kostar 100spänn mer än 850W HX, det e kanske bara guld/silver som är skillnaden då men ändå 100kr skillnad. I alla fall 850W tror ni räcker?
XFX agget verkar inte sälja så mycket längre i Sverige så jag skippar den.

Du blir nog nöjd med vilket av dessa agg du än väljer. Men några fördelar med AX gentemot HX här:

100% modulärt om man tycker om sådant
Halvpassiv fläkt, fläkten är avstängd i idle och lättare saker därmed inga ljud
Högre verkningsgrad med guld

Kika här på SweClockers test med olika graffekort för en liten uppfattning på hur mycket kräm som eventuellt behövs: http://www.sweclockers.com/recension/13695-nvidia-geforce-gtx...

Så.. 100kr mer är värt det enligt mig!

Av Lopphunden

Jag och en i klassen "LAN:ade" Pokémon röd i våras, roligt? Japp!
Men det är bara att välja mellan gul/röd/blå som de andra har sagt!

Av Lopphunden
Skrivet av SM-LoD:

Bör inte vara ett problem då minnet i CF blir speglat mot det andra grafikkortet och du endå bara nyttjar 1gb gpu-ram (om ditt kort har 1gb dvs )

Hmm.. så kanske det var ja! Perfa, tack!

Av Lopphunden

Gött, lånar tråden lite så jag ej behöver skapa en ny med samma ämne ungefär..

Sitter på Windows 7 32-bitars och har 3gb i RAM samt 1gb i grafikminne. Så det är onödigt att köpa så jag får 4gb RAM så det blir 4 + 1 sammanlagt med grafikkortet då det överstiger 4gb?

Antar att det gäller även om jag skulle köra Crossfire, blir RAM-minnet ännu mera strypt då?

Av Lopphunden

Hemma igen efter äventyren att åka motorbåt till Gotland.. så tänkte laga lite köttfärssås för det har vi hemma visste jag. Men att den strimlade köttklumpen låg i frysen hade man självklart glömt. Så man blev lite lagom glad sådär och kastade in en pannkaka i ugnen istället. -.-

Av Lopphunden

Åka båt i 5 härliga knop i 4 timmar med ca 2m höga vågor med motorbåt är.. en liten upplevelse. Rekommenderas? Nja..
Ligger i hamn nu på Gotland/Fårö och det är lugnt för tillfället! Men Murphy är nog som alltid runt krokarna som vanligt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lopphunden

Att vara ute i skärgården och vara största badkrukan på två ben är inget vidare. :/

Har läst det senaste du skrev Fullmon, men att svara ordentligt med mobilen är lagom krångligt..

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lopphunden
Skrivet av -=FULLMOON=-:

Hehe det blev en hel del visst

Hehe jösses, fick nästan en liten chock på hur mycket text du har skrivit! ^^

300 hästar verkar ju lite väl i överkant i vad jag tänker gå efter, lär ju ta en redig genomgång av motorn ifall man ska gå så långt. Men säkert väldigt kul sen om man har gjort det! Vad sitter det på för turbo original, är det 13Cn som du nämner eller en annan variant?
Låter som att med trasig AC verkar fortfarande värt, noterat! Kan man ju pruta lite lagom angående det också!
Kollat på lite guider där de svetsar stoppringen, inga konstigheter att riva lådan vad jag uppfattat.

Mycket förberett helt klart ifall man vill meka dit de där extrasakerna. 97a verkar därmed spikad med lägre försäkring och annat mums gentemot 96an och 98an. Förberett för telefon? Jaha.. har ju sett en del om att starta datorer med att ringa till den, kanske kan göra något liknande med bilen? (bara ingen får tag i numret, blir lite jobbigt då) ^^

Angående diffar håller jag nog till standard ett bra tag ifall man inte ska göra den till en raket. Och de är inte speciellt billiga heller..

Sollucka och elstolar är för mig överskattade och tunga som du säger, inte värt det. När du nämner dämparna så kommer jag ihåg att en vän hade det på deras 945, är väl fint om man lastar galet mycket. Så fjädrar är väl det som verkar bäst för mig.

Turbomätaren vore gött att ha ja! ^^
Tick från ventilerna blir jag galen på!! Har hört att man kan hälla i 2-taktsolja för att motverka och smörja lite. Sant eller falskt?

Att rengöra bilen när man köpt den är prio ett som sagt. Såg att feltema som du tycker om att kalla dem har underredsmassa, skit eller bra? Har gluttat i din tråd om din 940 och det är i princip samma tips du gav mig nu angående det och verkar riktigt bra!

Att se över diverse vätskor är för mig ett måste.. jobbigt med gammal olja och sunkiga bromsar.

Ta loss slangen och kolla turbon var en bra idé ifall den inte glappar!

Får väl fråga far om det är något, han har mekat myycket med bilar så han är min vandrande tipslåda!

Nog om bilprat i denna tråd tror jag, får fortsätta om något i din egna biltråd eller den andra då detta inte känns helt passande här!

Av Lopphunden
Skrivet av -=FULLMOON=-:

Volvotext

Härligt värre! Jo som du säger gäller ju det att motorn är i bra skick ifall man ska köra på sådant ladd. Verkar ju uppenbart att den mindre verkar klara av stora mängder luft med en vettig WG.
Den större 16T lär ju bli intressant hur det blir om du slänger på den, med tanke på att det var redan bra drag med 13C!

Jupp jag letar som en gnu efter en 940 som jag ska fastna för på Blocket, framförallt 96: or har det vart tal om. M90 har jag spikat mig in på sedan länge men lite orolig för treans växel då den visst kan rasa ifall man misslyckas rätt hårt att lägga i den. Tydligen är det stoppringen som är den svaga länken och vissa har svetsat fast den med gott resultat. Men det är om du säger om man tar det lugnt så man inte drar (skjuter) i växelspaken som en idiot.
97-98 går väl fint det med, hur mycket mer elektronik finns i dem då de verkar klara/förbereda för en farthållare? Låter gott det där med turbon på 97:an!
Japp AC känns som ett bra val, ska såklart finnas! Nivåreglering på lysena, automatiska eller manuella eftersom har inte hört något om det.. och resten låter gott!
Rosttipsen satte perfekt, får väl gå med lupp nu under motorhuv samt kaross! Och verktyg samt garage finnes!

Av Lopphunden
Skrivet av -=FULLMOON=-:

Hehe... hade lätt över 1Bars ladd i bilen nyss.. liiite mycket för min smak

Berätta liiite mer!

Och bahhh, fasen vad det är svårt att hitta en 940 som man vill ha, alltid något fel eller att bilen ligger i de djupaste skogarna i Lappland..

Av Lopphunden
Skrivet av Romuhousu:

Lär dig klardrömma och ta kontroll över mardrömmen. http://sv.wikipedia.org/wiki/Klardr%C3%B6mmande

När du väl inser att allt bara är en dröm kan du styra och ställa i drömmen hur du än vill. Hur häftigt som helst, och dessutom användbart för att bekämpa mardrömmar

Har länge funderat på att testa något sådant och "träna" sig till att kunna det. Men det som jag är osäker på är.. kommer man att få samma sömn, alltså samma återhämtning som kroppen behöver om man är i ett medvetande när man sover?

Inte för att jag har ett behov av det riktigt då mina drömmar alltid är skruvade och roliga på sina egna vis och att man vaknar med ett leende på morgonen oftast!

Kan du klardrömma föresten?

Av Lopphunden
Skrivet av Henrikfotograf:

Dom ska vara "coola" och dra till krogen varje helg, även om det är julafton och dom tycker vi som bor på "landet" är töntar.

Ni ska ju alltid köra mitt på vägen med era jevla traktorer och saktar in med flit när man ligger bakom.. -.-
Jadu, man blir själv kallad för bonde fast man bor bara cirkus 2 mil från Stocken..

Av Lopphunden
Skrivet av tcntad:

Fan vad allt i livet ska vara skit hela jävla tiden! (Nåja nästan)

Välkommen i klubben.

Av Lopphunden
Skrivet av Ala_95:

Om du drömde om blommor med röda ögon som jagade dig, får man fråga vad du åt?

Skrivet av tcntad:

Måste varit nåt riktigt spännande. Undrar om han kan dela med sig av det:p

Nja.. så spännande är det knappast, mina drömmar är generellt väldigt skruvade.

Få se.. åt köttfärssås med spaghetti som morsan lagade och hemodlad sallad till middag.
Har även gått på penicillin 1 vecka nu pga rolig bakterie i halsen som suttit på övertid där.. kanske det?

Av Lopphunden

Är riktigt farligt att ta en liten lur efter maten pga huvudvärk.. vaknade för ett tag sedan då morsan undrade vart jag var. Bara en halvtimma sedan upp igen, nej lite till, liiite till.. SNARK och drömde om blommor med röda ögon som jagade mig.. Det var den nattsömnen!

Av Lopphunden

Gjorde rent cykeln och rev isär själva navet på däcken eller vad de kallas, och självklart så glömde man bort kullagerna som far hit och dit, gav upp när det saknades enbart 1, fuska med 1 för lite kanske går också?

Av Lopphunden

Låter inte så skoj det där.. vore gött om man kunde styra det typ, om man går in på ett bageri och vill känna doften av nybakat bröd så är det bara härligt. Men om det kommer en svettig padda i sommarvärmen och sätter sig bredvid på bussen så vill man bara kliva av..

Men du säger att du kan känna smak? Har för mig att luktsinnet har en stor betydelse där, eller? Hur upplever du vanliga maträtter som köttbullar, pannkaka eller pizza i smakväg?

Av Lopphunden

Man vill göra så förbannat mycket och har tänkt och planerat under hela glaciärtiden och när äntligen sommaren är här gör man inte ett skit, skyller allt på mig för inte gör man något åt det heller.
Måste komma upp ur denna gröt men desto mer jag tänker på hur det ska gå till blir man bara mer nere och går och sover på saken, tur att man drömmer härliga drömmar..