Inlägg

Inlägg som Lopphunden har skrivit i forumet
Av Lopphunden

Hur vart det med detta spel? Några uppdateringar eller framsteg?

Av Lopphunden

3:an fick min röst, valde mellan den och 1:an. Men 1:an var så lik tidigare år, så då var valet enkelt

Av Lopphunden
Skrivet av Ala_95:

Jag kan tänka mig det... Kommer det bli bättre om någon dag eller kommer jag ha såhär ont tills dom tar ur snoddarna?

Jo det kommer helt klart bli bättre om någon dag, men troligtvis kommer det kännas behagligare att äta om några dagar.
Minns hur det bara "skrek" om tänderna runt denna snodd så försökte skära maten till mindre delar samt tugga med mindre ömma tänder.
Gick helt okej att äta som sagt innan man tog bort dem efter ~1 vecka om jag minns rätt.

Idag ler men bara tillbaks och är glad för besväret man tog!

Av Lopphunden
Skrivet av -=FULLMOON=-:

Suck Inte nog med att man fick ställa sig och diska en timme idag efter helgens matlagning på grymt låg nivå.
Sitter dessutom och sneglar på någon ny bil med kan fan inte bestämma mig. letar något nytt i min prisklass men hittar inget. ser bara problem med allting i princip. Man har ju haft några så man vet ju vad som man gillar och vad man tittar efter men kanske prova på något nytt?

Bakhjulsdrivet eller 4 hjulsdrivet är ju ett krav typ

Fick dessutom burken att blåskärma idag.. hmm. hårddisken eller minnesfel troligen. ajaj få bli reinstall senare framöver och kanske en ny burk mot sommaren.

Bilen man har nu låter lite i drivknutarna och handbromsen har slutat att fungera IGEN!! Suck. Dessutom funkar inte rövvärmen på min sida. Tror det sitter fel fälgar på med FEL ET vilket gör att de nästan tar i skärmkanter och det tar ibland i innerskärmen. Detta med en icke sänkt bil.

Gud vad jag saknar mina gamla bilar..

EDIT: jag vet att jag är gammal modig och gillar sånt som bara håller och är lättmekat. Saknar min 740 lite och min 940 något grymt mycket.
Blir kanske att köpa en ny 940 eller en 960/s90 kanske. fast man är ju lite kräsen av sig dessutom.. haha

Suger efter bakhjulsdrivet är grymt stort. men när det inte finns någon snö så är de lite skit samma nästan. nää

Jaså, så du sålde den? Jag skrev i din logg för ett tag sedan om din tråd du hade gjort, var trevlig kvällsläsning och kunde skaffa mig lite egna ideér.. men hittade den sen inte längre

Skrivet av Ala_95:

Nepp, men har gummisnoddar mellan tänderna för att förbereda inför tandställning. Trodde det inte skulle blir så farligt men satan, går inte att äta något som behöver tuggas direkt mycket. Kött är bara att glömma

Hehe vad var det jag sa? Tugga gurka var en redig pina! Börjar kännas bra igen dagen man sätter in rälsen, men då spänner läkaren åt så man ska tro att tänderna flyger all världens väg..

Av Lopphunden
Skrivet av Ala_95:

Fick små gummiringar mellan tänderna idag. Det var faktiskt inte så illa som jag hade trott att det skulle vara. Känner knappt av dom. Det enda som känns är ungefär som att man fått något mellan tänderna och att det därför "spänner" lite. Men ska inte ha dom så länge så...

Minns att det var som värst dagen efter.. hade dem i cirkus en vecka innan det var dags för det kromade insuget!
Lycka till!

Av Lopphunden

Jag har efter patchen fått crasher efter nästan exakt 2.5 dm-bana, ungefär 15 minuters spel flera gånger i rad nu. Temperaturerna är okej så inget på den fronten.
Någon som har liknande?

Av Lopphunden

Förstår mig inte på folk som äter saker med fingrarna som popcorn, chips eller godis. Blir det inte abnormt flottigt och äckligt på tangentbordet/musen? Man har ju vart hos vänner som har grisat ner tangentborden i så grovt att jag inte ens vill se skiten.. inte undra på att det jämförs med kommunala toaletter.

Jo när jag väl äter något vid datorn så är det yoghurt och flingor eller vatten/te när man kommer hem från plugget. Jag kanske inte är en sån grov datornörd..

Av Lopphunden

Jag hade det själv i ca 2 år och vart fri från den i drygt ett år nu. Jag hade både över och under och idag har jag en liten tråd av vitt guld limmat på insidan av undertänderna och kommer ha den kvar tills jag är 25 eller något.

Det som jag tyckte var jobbigast i början var hur det just kändes, typ hela munnen fylld med järnskrot som bara var jobbig. Men det vande man sig snabbt med. Sen som de andra har har sagt när man spände åt hos tanddoktorn eller vad de kallas så var det verkligen inte skönt. Kunde med nöd och näppe tugga gurka, och då gjorde det ont men gick över efter ca ½-vecka.

Kom ihåg att du ej kan ät hårda saker som tex morötter (hela då), äpplen och liknande då det ger stora påfrestningar på fästena och tråden. Samt söta/sliskiga drycker var bara att glömma, dricker typ inget sånt idag heller.
Som någon sa så skölj efter varje måltid med vatten så att matrester i rälsen sköljs bort, en sak som jag också kör med idag då det känns bättre helt enkelt.

Venne om detta gav något, lycka till!

Av Lopphunden

Verkligen fina grejjer!

Så SB kommer hålla samma pris härefter eller kommer de justeras?

Av Lopphunden

Hmm.. ni snackar om att det kan vara PSU:n, den teorin för min del är kastad i soptunnan kan jag säga.

Har provat med dessa nätagg:

Hiper Type M 560w (farlig sak, jag vet)
Corsair VX550w
Corsair TX650w
Corsair TX650w V2 (den hade defekt fläkt så har bytt på garantin till en ny)
Corsair AX750w (nuvarande)

Provade graffekortet i en väns dator och den fick inte krasch lika enkelt, men en svartskärm kom tillslut med drivrutiner som var purfärska. Har provat själv med runt 5-6 drivrutiner från olika tider på året och kört driversweeper emellan installationerna.
Väntar med att byta den tills uppgradering till en I5:a för att ta bort teorin om moderkort.

Av Lopphunden
Skrivet av DrThraX:

R: Lopphunden = Ja alltså jag har ju inte tillgång till något grafikkort just nu men kan det vara så att redan efter sån liten tid så ger kortet vika? Jag menar det är inte överklockad, Den har tillräckligt med kylning, Å en ny kylare på den med Artic kylpasta.

Mitt kort som jag fick först hade samma fel som mitt nuvarande men symptomen kom direkt. Fick den utbytt och fungerade finemang i ca 1 vecka. Så risken finns tyvärr.. Och inte har jag gjort något galet heller.

Av Lopphunden

Liknande problem med min dator, när grafikkortet blir runt 70c så får jag svartskärm. Ljudet fungerar ett litet tag till tills det också försvinner, bara att starta om datorn via startknappen. Ska reklamera det så fort ork finnes då den fungerar som den ska under den tempen. Tror att något minne eller en temperatursensor krånglar.
I mitt fall är det uppenbart grafikkortet eftersom andra kort fungerar fint. Så prova med ett annat kort om det finns!

Av Lopphunden
Skrivet av MyRus:

Skulle göra våfflor förut.. Gick ju sådär

http://oi40.tinypic.com/6pp1rp.jpg

Haha, minns att jag har lyckats med det där på en annan!
Var i matsalen i plugget och hade av någon okänd anledning med mig min ryggsäck, så när jag skulle ta från byttan så gled väskan ner längs armen och för att kompensera förflyttningen av tyngd så tog jag i liiite för mycket.. och stackarn framför fick en dusch av tomatröra direkt från centralköket (usch)!

Förövrigt väldigt seg idag i kroppen, ingen ork på träningen eller i skolan..

Av Lopphunden

Jag är verkligen ett praktexempel på att man inte ska plugga i sista sekund.. Nää nu får det för f*n vara slut på att skjuta upp arbeten hela tiden och hålla tempot i matten och fysiken. Är verkligen inte bra i längden och bara jobbigt när man väl har prov.

Skrivet av Ala_95:

Våran svenskalärare. Hon är borta på ungefär hälften av lektionerna och då har vi istället någon efterbliven vikarie eller "eget arbete" där ingen gör något. Dom gånger det inte är vikarie så står hon antingen och föreläser hela lektionen om något riktigt tråkigt så halva klassen somnar eller så är hon någon annanstans med några få elever och gör något, så vi andra sitter i klassrummet och gör inget. Dessutom så behöver jag hjälp och det vet hon för jag har till och med mailat henne och sagt det, och det var den 28 september jag gjorde det... Inte blivit bättre. Så därför ska jag gå till rektorn och klaga på det.

Sedan så blir det inte bättre av att hon satte ogiltig frånvaro på mig när jag var på återbesök på sjukhuset den 20:e oktober. Alla andra lärare den dagen satte giltig frånvaro men hon satte ogiltig...

Känner igen det där, våran svenskalärare var borta 8 veckor tror jag för en familjesak, och inte fick vi någon lärare som kunde ersätta henne under den tiden. Hennes försvar var att vi skulle följa planeringen själva.. och inte en kotte hade gjort det vilket resulterade i att SvB skulle fortsätta nu i höst.. -.-

En annan lärare som undervisade i matte som vi fick när den ordinarie gick i pension var ju inte något att hurra för heller. Samtliga i klassen och de andra klasserna som han undervisade i klagade hos rektorn hela höstterminen och in på vårterminen, han slutade runt mars-april och den pensionerade läraren ryckte in (bland de bästa mattelärarna ja haft). Rektorn skickade ut oss när vi sa vad vi ville prata om dessutom tillslut.

Av Lopphunden
Skrivet av hjox31:

Ta inte Asrock för gudsskull!

Jävla skit kort, så in i helvetes missnöjd att jag köpte Asrock Extreme 6!

Och deras jävla kundsupport kan ju inte ens snacka engelska! "hå kannn i hepp yå?"

Att klaga går ju bra, men skulle gärna vilja veta vad som är fel och varför du är missnöjd! Har själv spanat in detta moderkort.

Av Lopphunden

Lopphunden

Av Lopphunden
Skrivet av Zcenicx:

Varken Vista eller W7 har några bekymmer med att köra 32-bitarsapplikationer i 64-bitarssystem, och dessutom ingår Microsoft Virtual PC med Virtual XP i Windows 7 Professional (vilket om minnet stämmer är vad som ingår i MSDN-licensen).

Ok, då bådar det mera gott för 64bit. Kan ju testa saker på min brors dator för han har det.
Japp stämmer, det är Windows 7 Professional och hade glömt bort att det fanns denna XP-virtualisering till det. Är prestandan märkbart sämre i det gentemot en "ren" installation av XP?

Av Lopphunden

Valde 32bit för att jag kör en hel del något äldre spel vilket har funkat helt felfritt (Unreal Tournament etc), har en XP-skiva som jag kan använda annars.
Men jag gör som ni säger och tar kontakt med dem, CSN hade det erbjudandet.

Av Lopphunden

Hmhm.. vet någon om eventuella prissänkningar på SB av denna lansering? Dyrt vare iallafall..

Av Lopphunden

Okej, nu känns det som jag har fått lite mer kött på bena eller vad man säger, tackar! Då kör jag på med de planerade uppgraderingarna. Återkommer i denna tråd om det skulle vara något!

Mitt Windows 7 är ej köpt via OEM eller något, utnyttjade en studentkampanj där man laddade ner det och fick göra en egen skiva så lär bli ganska svårt. Fortsätter på denna kopia i dagsläget helt enkelt.