Inlägg

Inlägg som Samurai237 har skrivit i forumet
Av Samurai237
Skrivet av furuliden:

kan jag få vara med?

Självklart!

Av Samurai237

I morgon (fredag) ska vi dra ihop en spelkväll.

Är du med mikrofon och Premium sugen att hänga på är det bara att skicka ett meddelande så fixar vi in dig.

Av Samurai237
Skrivet av werty999:

Det var faktiskt bara något sånt svar jag ville ha, vad det ungefär kostar var bara en liten bonus jag slängde in, men det verkar folk bli upprörda över. Så tack så mycket för ditt fina svar

Jag kör med 2 st Asus 6870 Direct CU 1GB och har inte alls haft några problem med dem.

Visst kan den extra prestandan det andra kortet ger i vissa fall lämna en del att önska i t.ex. Saints Row: The Third eller andra sämre konsolportar men i Battlefield 3 märker jag stor skillnad och har inga som helst problem med micro stuttering.

Det verkar som att många av dem som klagar på CF och SLI bara såg frågelådan där ämnet togs upp och antog att dubbla grafikkort bara orsakade en massa problem utan att själva ha provat på CF eller SLI.

Det enda jag är lite missnöjd över med mina kort är att minnesmängden begränsar prestandan i t.ex. BF3 där mer minne krävs för ultra.

Vill du få bättre prestanda för en mindre peng tycker jag att du borde prova ett till 6870-kort. Jag kan inte garantera att det fungerar problemfritt för dig men jag har inte haft några som helst problem med mina kort.

Av Samurai237
Skrivet av daskedennis:

Jag har inte premium men jag kan panga HS och flyga plan!

Det skulle vara jättekul att spela med dig men för att få plutonen att funka på det sätt vi strävar efter är dessvärre Premium ett måste.

Jag rekommenderar dig dock verkligen att köpa Premium då man får så mycket ut av det speciellt när man nu kan man köpa det för 400kr från t.ex. Siba eller Komplett.

Väljer du att köpa Premium är det bara att höra av dig så fixar vi in dig i plutonen!

Skrivet av elklazor:

Ni får gärna komma och spela med oss i "(HwO)"!

Vi har egen Mumbleserver och premium allihopa!

PM;a mig ifall ni är instresserade!

Tack för erbjudandet men jag och Alexander känner att vi vill bygga upp något själva, bl.a. för att plutonen ska vara mer personlig.

Vi säger samma till dig; att vi vill bygga upp något själva men tack för erbjudandet!

Skrivet av gusalm:

lägg till Gusalm på battlelog!

Vi har båda lagt till dig på Battlelog. Trevligt att du vill spela med oss och vi hoppas att vi alla kommer ha många roliga speltimmar att se fram emot.

Av Samurai237
Skrivet av pj-hugo:

Har headset och premium. Lägg gärna till Hurime i Battlelog så kan vi lira någon gång.

Skrivet av upl8447:

Skulle vara kul! Kan lira typ hela dagen idag också. Jag är 15 om det spelar roll? Hör av er via Pm. upl8447 ingame/battlelog

Jättekul att ni är på! Jag har nu lagt till er båda. Jag och Alex är dock upptagna ikväll men nästa helg smäller det!

Av Samurai237
Skrivet av ZixX:

Kön spelar ingen roll egentligen, kanske tar ngra minuter extra bara. Och jag har aldrig spelat på en premium server? Är det ens folk som har sånna servrar? Ni borde inte ha sådana krav, även om majoriteten har premium, lättare att hitta spelare utan sånt.

Är du egentligen intresserade av att spela med oss eller ifrågasätter du bara våra krav?

Av Samurai237

Jag och en kompis har startat en pluton för folk som bara har tid att spela på helger men som ändå snabbt vill kunna hoppa in och spela med ett gäng andra.

Har du Premium och en mikrofon skulle det vara jättekul om du vill hänga på.

Det är bara att ni skickar ett PM med användarnamn så fixar vi in dig.

Av Samurai237
Skrivet av ZixX:

Varför är det ett krav att ha Premium? Visst, AK har inte släppts ännu vanligt, men de släpps om 10 dagar typ..

Det blir lättast om alla har premium då ingen slipper bli omkörd i kön för att få ansluta till en server, vi kan spela på alla servrar utan att behöva gallra bort premium-servrar och vi spelar på de nya kartorna direkt när de kommer ut för premium-användare.

Det skulle med andra ord bli för splittrat annars.

Av Samurai237

Två sjuttonåringar vill spela BF3

Hej!

Två studerande killar i 17-årsåldern söker medlemmar till vår pluton. Vi har båda begränsat med tid så det är i princip bara under helger vi har tid att spela längre stunder. Vi letar efter dig som vill kunna hoppa in och lira med några samarbetsvilliga filurer under helger men inte vill gå med i någon seriösare klan.

Våra krav är att:

Du ska ha en mikrofon.
Du ska ha Battlefield 3 Premium
Du ska vara samarbetsvillig

Vi har inga planer på klanmatcher utan är bara ute efter att kunna dra ihop ett gäng för att ha ännu roligare i spelet. Kommunikation kommer ske över TeamSpeak 3.

Med vänliga hälsningar

Jakob och Alexander

Edit: Swedish Weekend Vikings består nu av 12 personer.

Av Samurai237

Varför komma på någonting revolutionerande när man bara kan gör allt snäppet vassare och göra skärmen 0.5" större?

iOS har ju nästan sett exakt lika dant ut sedan 2007...

Av Samurai237
Skrivet av krille70:

Hej Alla.

Jag har en bärbar dator med en AMD Dual-Core E-450 CPU Och en AMD Radeon HD 6320 GPU i sig. Och den kör med Windows 7 Home Premium 64-bitars. När jag försöker installerar Call of Duty 2 så får jag detta felmeddelande "Biblioteket är inte registrerat". Varför får man detta meddelande? Och vad betyder det? Är det så att Call of Duty 2 inte kan köras på en Windows 7 Home Premium 64-bitars? Jag hoppas ni kan svara på detta. Det konstiga är att Call of Duty kan köras på min dator utan problem. Tack på förhand. Hoppas ni inte tar bort detta meddelande därför i förra gav inte all information om datorn.

M V H
krille70

Google is your friend. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-gaming/library-not-registered-when-trying-to-install-call/e78a5be7-f320-4be8-8af1-b4c60370e51f

Av Samurai237

Jag skulle inte tacka nej till en nyckel.

Av Samurai237

Samma för mig, underligt...

Håller på att installera det nu. Får se vad som händer när jag startar det.

Av Samurai237
Skrivet av morxy49:

Håller med till 100%. går själv på en skola där vi fått datorer, men de har blockat sidor som är olämpliga på skoltid. jag tycker bara det är bra att dom gjort det, annars skulle man bli för distraherad av att göra annat än att jobba.

Jag tycker att det är upp till var och en att sköta sitt skolarbete. Kan man inte låta bli att göra annat under lektionerna får man skylla sig själv.

Nu när väldigt många ungdomar har en smarphone hjälper det ändå inte att skolan blockerar hemsidor de inte tycker man borde besöka under skoltid.

Av Samurai237
Skrivet av Genelec8030:

Håller med dig 300%. Skulle själv kunna tänka mig att köpa BF3 om t.ex Karkand-mapsen ingick i priset. Är inte intresserad av kartor som inte har med battlefield att göra liksom. Samtidigt vägrar jag betala multum för något som borde vara med i originalprodukten.

B2K ingick om man köpte Limited Edition vilket inte kostade något extra. Sen har inte jag något emot att köpa det nedladdninsbara materialet till BF3 då de är mer som expansioner än kartpaket.

Om man jämför hur länge man har nöje av ett dlc-paket till BF3, eller till och med Cod, med en dvd-film och lite godis eller chips för samma pengar får man mycket mer för pengarna om man köper dlc-paketet.

BF3 släpptes med 9 kartor. Om man köper Premium för 388kr, som det kostar hos Spelbutiken.se, får man 20 nya kartor, åtminstone 20 nya vapen men det går rykten om att det kommer fler vapen med Aftermath. Det finns även nya fordon i de nya kartorna.

Jag skulle inte ha något emot att få allt det här gratis men EA är ute efter att tjäna pengar. Jag har dock inget emot att betala 388kr för många extra timmar nöje med BF3.

Av Samurai237

Finns inte risken att en del knappkombinationer inte fungerar på ett rubber dome-tangentbord som inte är tänkt för spel?

Av Samurai237

Vänta en månad, det verkar hända lite grejer nu.

Samsung kommer t.ex. visa upp Galaxy Note 2 i slutet av augusti och det ryktas att HTC kommer släppa en mobil med en 5" 1080p-skärm.

Av Samurai237
Skrivet av Minsc S2:

Och med en miljard microstutter på köpet.

Jag upplever inte alls microstutter med mina 6870. Är dock inga kort jag rekommenderar TS att köpa pga. 1GB VRAM.

Av Samurai237

Det känns som att omröstning är över.

http://i778.photobucket.com/albums/yy65/Samurai237/1337-1.png

Av Samurai237
Skrivet av Jeddan:

Förmodligen klagar folk för att DICE redan har börjat prata om BF4 och folk är säkert rädda att BF3 kommer att glömmas bort. Själv tror jag inte att de släpper ett modern combat spel så tätt inpå utan att det blir något i stil med 1942 eller 2142 i nya frostbite.

Fast vad spelar det för roll om BF3 glöms bort när de som gnäller nu inte gillade det?