Inlägg

Inlägg som frillan125 har skrivit i forumet
Av frillan125

Laptop med Expresscard slot

Hej

Kommer flytta runt mycket till våren, mellan hotell etc och är borta ett antal år, därför ska stationära datorn säljas och en laptop med eGPU kommer införskaffas.

Krav som datorn måste uppfylla är:
Expresscard plats 2.0
Andra generationens i7 quad, dvs 2630, 2720 etc
Diskret gpu för att nyttja optimus

Skärmstorlek ser jag helst är 13 - 14", 15.6 kan gå men där går smärtgränsen.

Eftersom jag behöver expresscard är det i stort sätt endast buisnessmodeller att välja mellan, Dell, Lenovo och HP bl a. Kollat runt en del men finns så många att välja mellan...

Budget är ca 9000kr, kan gå upp lite till om det ger stora fördelar.

Har ni någon laptop som uppfyller detta så skriv gärna, all input är välkommen.

För er som undrar vad DIY eGPU (Do It Yourself External GPU) http://forum.notebookreview.com/gaming-software-graphics-card...

Av frillan125

Får se tester först men velar fortfarande vilken jag ska ha till eGPU. 7970 eller 570, tillsammans med en 13.3" i7 med thunderbolt och en extern skärm så åker stationära datorn åt helvete i alla fall, det är en sak som är säkert.

Av frillan125

Var väldigt vad ni klagar på usas 12, det är ett löjligt vapen och man får ta det för vad det är. Om dom som använder det nu är så oskillade borde ni kunna plocka dom lätt. Sluta spring samma håll om och om igen och bli lika förvånande när han dödar er.

Har snart 1000 kills med usas 12, lirar mycket metro (m320, rpg/smaw ger kick direkt) men har dom tagit bort platina? Har fått nästan 1100 kills med M27 IAR men ingen platina! Runt 850 kills eller så med usas än så länge

Av frillan125

Detta är en sorgens dag, Lydia dog precis :/ Sa till henne "Nej, mina eldbollar är inte leksaker" men hon lyssnade inte!

Någon som har tips på lite magicka regen items som är light armor runt level 11 - 12?

Går det att styra vad andra medhjälpare ska använda för vapen? Lydia verkade det inte fungera på.

Av frillan125

Lirar en "battlemage" nu och gillar det skarp, bound sword och summonar flame nånting som skjuter och har sig åt mig samt någon fireball då och då har räckt bra fram till nu. Dock tryter magickan väldigt snabbt, någon som har något bra tips på delar med magicka regen jag kan skaffa utan större problem?

Är level 10 och har precis gått in i Labyrinthia för att fixa staff of Magnus åt mage college

Dold text
Av frillan125
Skrivet av DarkMx1000:

Om du nu är så korkad att du tror all min hårdvara är på landet som du själv säger så kan jag inget göra. Men kanalen samt de från swec som varit hemma hos mig och köpt saker utav mig påstår nog något annat. Power vet mycket väl att jag har sponsorer och att han nu säger att jag inte har det e ganska lätt att lista ut varför. Sponsor saker kan även du få om du slutar lägga ner tid på att vara troll med avund på vad andra har. Starta en kanal skicka mail till företag mm så kanske de skickar något. Kolla på dimitry49 som jag hjälpt,han gör nu video för HWC och får sponsor saker. Sen så var det inget köp utan byte,shit du har ju inte heller koll på vad du trollar mig med. Ekar tomt? Googla mig troll! Sen så ser du väll att jag är aktiv i tråden.Målat in mig i ett hörn snälla någon haha vilket skämt. Kommer aldrig ske specielt inte pågrund av dig eller power.

Ps: bläddra bakåt i min kanal så ser du ett gammalt inlägg från corsair själva. Läs så kanske det får din troll tunga att släppa lite.

Skickades från m.sweclockers.com

Varför bryr du dig ens om att svara? Du klagar på swec och tänker inte lägga tid på att svara på struntinlägg ändå gör du det och du gör det med att bumpa en 1 månad gammal tråd. Mycket som skrivs om dig verkar onekligen vara på god grund.

Av frillan125
Skrivet av Pastrami:

Plats: Sovandes på jobbet <- Du borde växa upp och hur kan du ha ett jobb om du sover? Skit bra du borde få kicken så kan ju han ta ditt jobb för han vill ju jobba.

Du borde växa upp.

Oj oj oj, här har vi en sur liten knegare... Den svenska avundsjukan, trodde det hörde hemma på flashback.

För att ge något till TS så kan jag rekommendera dig att lära dig hur AD fungerar, inte bara lägga till grupper och ställa om lösenord utan mer ingående om hur du sätter upp ett effektivt AD, hanterar grupper, policys etc.

Virtualisering i Vmware esxi, subnetting och dns. Kan du strukturera upp ett stort företag så kan du hantera mindre. Detta är vad vi letar hos de nya IT-folket vi ska anställa och tråkigt nog många som "är duktiga på data och nätverk" men som inte har en susning.

Av frillan125
Skrivet av Mr. Bravo:

Typ archery och sneak, kanske? Perksen i fråga är väl ganska självförklarande, så det beror helt på din spelstil.

Jo absolut, dom 2 är givna. Tänkte mer enchanting kanske för brinnande pilar och annat trevligt eller om man kanske ska satsa på smiting för göra lite bra saker. Kluven som bara den, svårt att välja

Av frillan125

Lirar en dark elf (tror jag det är) och tänkte köra sneaky sneaky med båge nu. Vad är bra perks att köra med archery och stealth?

Av frillan125

Har lite frågor angående framtida gitarrspel (gäller förstärkare, hoppas det går bra ändå)

Sitter och letar efter en billig rörförstärkare och har provat en del jag gillat, som jag bor nu kan jag dra på ganska rejält utan att störa allt för mycket men jag kommer flytta till lägenhet sen... Så jag undrar hur en attenuator fungerar?

Har jag förstått rätt att man kopplar head > attenuator > högtalare för att på så vis kunna dra på mycket men strypa volymen med attenuatorn? Om jag köper en mindre rörstärkare med inbyggd högtalare, hur fungerar det då? Jag kanske är helt ute och cyklar men någon här vet säkert.

Av frillan125

Tackar för informativa svar. Då musikintresset väger mycket tyngre än datorintresset blir det en rörförstärkare före denna mycket stora datorutgift

Av frillan125
Skrivet av Fluf:

Kan informera att GTX570 inte har tillräckligt med videominne för att köra BF3 i 5760x1080 tyvärr. 1280MB räcker inte långt till BF3. Resten kommer generellt gå fint dock.

Diablo III har inte stöd i grund för extrem Widescreen och det kan se lite lustigt ut på sina ställen (kör beta).

Så om nVidia Surround är huvudsakligen för BF3 och D3 så ganske det inte blir riktigt lika ballt som du hade hoppats är jag rädd.

Var nästan rädd för det. Om vi istället ponerar i att jag bytar grafikkort till 2x 6950 / 6970 / 7950 / 7970 2gb, då lär det väl fungera bra?

Mitt krav för att skaffa 3 skärmar är bf3 på high, shadows, aa / af kan jag sänka / stänga, inget jag uppskattar mycket ändå. Är inget fanboy av varken nvidia eller ati, så har inget emot att gå över till röda laget igen.

Av frillan125

Dags för nvidia surround!

Hej

Nu är jag riktigt sugen på att skaffa 3 skärmar att spela på. Har för nuvarande en 120hz LG w2363 (tror jag den heter) och är överlag nöjd med den.

Spel jag spelar är BF3 och Skyrim, kommer bli (ohälsosamt) mycket diablo 3 när det kommer.

Min nuvarande skärm har TN panel och far min har en IPS skärm från Dell, även om jag skulle föredra 3x ips så finns det inte budget för det, alltså är det TN som gäller. Vill ha 3x24", budget är inte satt i sten men ser helst att det går att hålla under 5000-6000kr.

Lite datorspeccs om det behövs är: i5 2500k 4.5ghz, gainward 570 1280mb med hyffsat OC. Jag vet att jag behöver ett till 570 för surround, kvittar det vilket eller behövs det något men en speciell anslutning?

Kommer BF3 flyta på i high (shadows på low och AA / AF på lägsta) med 3 skärmar och 2x 570 med lite oc?

Av frillan125
Skrivet av Tsarn:

Vill ha jobb på helgen och jag brinner för allt som heter datorer , mobiler m.m , jag är rätt bra på det mesta inom båda områdena. Det jag skulle vilja veta är om det finns nåt jobb som man kan söka utan någon som helst utbildning , som man kan jobba och tjäna runt 5000-10 000 i månaden. Jag är väldigt bra inom windows och rätt okej inom linux området men det är enormt som alla vet , jag kan det mesta om nätverksteknik kan man väl säga. Vill ha ett jobb som jag tycker om helt enkelt. Om jag får ett nice jobb inom datorområdet då kommer jag glatt jobba järnet !

Skrivet av Tsarn:

Jag skulle även gärna kunna tänka mig jobba i nån gaming butik , datorställe också men inte nån fjuttig tråk butik med ett svensson jobb :)! , it säkerhets avdelning skulle gått sjukt bra med !

Hur gammal är du? Sen FÅR du inte ett jobb (vissa får, tveksam på att du är en av dom) utan man söker och jobb och på den vägen är det. Jobbet kommer inte till dig. Tror även du borde sänka dina förväntningar lite, du har ingen utbildning (gymnasiet räknas knappast)

Väx upp.

Av frillan125

Förra året köpte tjejen ätbara underkläder (till henne) och en SSD. Inget jag direkt är sugen på i datorväg, möjligtvis ett 570 till för SLI eller ett bra chassi, p280 ser bra ut. Helst vill jag ha en rörförstärkare men det är lite väl

Av frillan125

Beror på, skriver jag mycket eller behöver ha något skrivet snabbt är det alla fingrar utom höger tumme. Klarar mig däremot med 2 fingrar på vänster hand medan högerhanden är på nöjesresa i varma södern!

Av frillan125

Kör på nästan allt i high. Satt ner shadows till medium, AA och AF (heter dom så?) är satt till 4x och den som är mindre krävande. Klockat grafikkortet en del och kör i5 2500k på 4.5ghz. Får ut ca 80 - 100fps utomhus, beroende på hur mycket som pågår, dimper ner runt 45 - 50 om massa tanks exploderar eller om någon leker kinesisk nyår med C4. Inom hus ligger fps nästan alltid på 100+. Lirar på en 120hz skärm och sätter hög fps framför snygg grafik (bf3 ser bra ut ändå)

Av frillan125
Skrivet av thexps:

60 gb tycker jag personligen är för lite .
Vad ska du ha datorn till?
Hybriddiskar är en vanlig mekaniskdisk men har även ett flashminne där den sparar den informationen som datorn oftast använder och där av får man något bättre prestanda.

Skickades från m.sweclockers.com

Vad tycker du det är för lite till? Beror helt på användningsområde. Kanske jobbar mot en server i t ex Citrix och har alla applicationer på servern. Då behöver man bara windows och lite småprogram. 60 och t o m 40 räcker gott och väl då, så har man plats till gott om dokument också.

Beror alltså helt på användningsområde, ska du ha den till film så kanske du kan ha en liten extern disk till?

Av frillan125

Vet inte om det direkt är tips men...

Usas 12 med fragrounds är extremt dödligt vapen i vissa situationer. Sitter flera fiender vid en vägg eller liknande kan man utan problem ta ut en stor grupp (har hänt några gånger att jag dödat 7 - 10 pers på 11 skott, inte de skarpaste knivarna i lådan men visar hur starka fragrounnds är)

Om du vet att en fiende ligger och lurar och det är en vägg i närheten eller om du kan träffa en fast yta intill honom utan att bli sedd har du en kill och sparar lite tickets åt laget.

Ser du en medspelare som står och leker med propipe (m320) eller skjuter rpg friskt så lägg en ammobag, varje raket ger dig en resupply.

Har du en grupp till vänster med medspelare bestående av assault och engineers och en grupp med snipers och supports på högra sidan så välj assault gruppen om du vill ha mer poäng då de laddar om oftare / raketer / propipe ger snabba poäng. Kanske låter uppenbart men ser folk som ofta gör tvärt om och det är lagom irriterande hur blåsta vissa är.

Möter du en fiende head on så skjut först sikta sen! Ser många som först siktar (alltså höger musknapp) och sen skjuter medan den andra är smart nog att skjuta och sen sikta, mer ofta än sällan är det ett stort övertag.

Ser du en kille som sitter med mortar, dra upp din snabbt, under tiden din minimapp laddar (brukar ta 2 sekunder innan du kan sikta fritt) dra musen uppåt mot hans område, skjut och spring från din mortar. Sitt inte kvar i din mortar hela tiden, då är du en gratis poäng åt motståndarna.

Det är såhär jag spelar, fungerar väldigt bra för mig. Mycket sunt förnuft men som de flesta nog vet är det något allt för många i spelet verkar sakna.

Av frillan125

Får man verkligen i5, 555m, IPS och allt annat smaskigt för under 1000€? Låter lite väl bra faktiskt. Någon som har hört något om upplösning? Om det stämmer och har ok upplösning blir det nog köp för mig.