Inlägg

Inlägg som frillan125 har skrivit i forumet
Av frillan125

http://i233.photobucket.com/albums/ee25/itanknaked/Screenshot_20...

Min commander med sin battledroid! (och en buggad healing ray)

Av frillan125
Skrivet av Doktor_Krall:

Sidan är uppe nu kanske går att regga den. Men man kommer inte in till betaltjänsten än.

Kommer inte in på min sida via swtor.com men om jag trycker på support länken i launchers (till häger, under safety key dosan) så kommer jag fram till att lägga till min cd key. Men där tar det stopp, står bara och laddar

Av frillan125

Typiskt att spelet är igång men hemsidan är fortfarande nere... Behöver ju registrera min cd nyckel!!

Av frillan125

Någon annan som lirar med 2 skärmar? Jag kör spelet på vänstra och diverse program på högra men musen går ju att dra rakt över till högra vilket tabar ner spelet om man trycker där... går det att låsa spelrutan på något sätt så man måste tabba ner för att använda andra skärmen?

Av frillan125

Förhandsbokade swtor i lördagsnatt, stod att pre access kod ingår och mailas inom 24 timmar. Jag har fortfarande inte fått en kod och jag har nu valt att avbeställa spelet från er då ordern inte ens har blivit behandlad än. Tänker inte sitta utan spel på tisdag kväll!

En kompis gick in om webhallen i Malmö och bokade ett ex på plats och skrev in sin mail, hade pre access kod när han kom hem.
En annan köpte via origin och fick pre access mailat tillsammans med vanliga cd nyckeln.

Nu bryr jag mig inte så mycket om pre access då det knappast är lönt nu men att ni skriver något som ni inte uppfyller är enbart irriterande, hade jag vetat detta hade jag köpt via origin, webhallen, elgiganten etc.

Av frillan125

Beställde mitt på cdon idag, borde jag räkna med en pre access kod? Står att man ska få en men verkar si så där i recensionerna på spelet, vissa har fått vissa har inte. Någon som bokar på cdon nyligen och fått pre access?

Av frillan125

Jag retar mig mest på hur otroligt dåligt och allmänt värdelöst B2K är (imo, håll i trosorna fanbois)

Spelar endast de vanliga BF3 banorna nu

Av frillan125

Dom har ju hittat på mycket också, det är bara en som halshuggs innan draken kommer t ex, man kan väl inte vara en "black ogre from Stormwind"?

Men resten är så sant, jag vill verkligen få stock i chokladgrotten efter att spelat skyrim /sarcasm

Av frillan125
Skrivet av Zartax:

Ja, för det gör ju inget om de våldtar och stjäl i nått annat land...

Om dom inte åker i fängelse / straffas på annat sätt så hellre där än här. Med lite tur får dom strängt straff i sitt hemland, till skillnad från hotellen vi har i Sverige.

Av frillan125

Patetiskt att söka empati via media när de enbart ger ut vinklad information.

Som andra skrivet är det riktigt pinsamt att du jämför svensk polis med förintelsen... Föräldrarna är kriminella och även om dom integrerat väl i samhället och många tycker om dom är lagen till för alla. Tvivlar på att barnen (din vän i alla fall) är helt ovetandes om att de vistas olagligt i Sverige, sluta måla upp dom som helgon.

Du kunde lika gärna sökt sympati på flashback då rätt är rätt och fel är fel.

Av frillan125

Spelar spelet som det är. Kör på svårighetsgraden efter det man börjar med, vad den nu heter.

Kör smithing och enchanting, dock inte överdrivet utan använder det jag samlat på mig, köper något då och då.

Använder fasttravel en del men brukar ta ett stopp innan där jag ska vara för att samla lite blommor till alchemy, hitta grottor och veins.

Använder sällan potions mer än regenerate magicka och halsar stamina potions när jag ska springa långt (har ingen häst)

Har ingen medhjälpare atm, skulle vilja använda magen från College of Winterhold men dubbla mages fungerar nog inte alltid så bra.

Kommer helt klart modda skiten ur spelet när jag utforskat, plundrat och klarat det mesta.

Dock är rollspel något jag aldrig sysslat med och aldrig förstått mig på riktigt. Jag citerar Athene (jag spelar inte wow men nog är han lite rolig) "RP stands for retardplay"

Av frillan125

Gå hela vägen, dvs stor dunk bensin eller skit i det. Är du 12 eller?

Av frillan125

Att stingers inte är värdelösa och fler AAs på Karkand banorna... mycket fler!

Av frillan125
Skrivet av BorN:

bara barnsligt att klaga på en sån här sak...

Är det verkligen det? Betalat för spelet och ett malware håller en tillbaka från att spela ett spel som f ö verkar fungera som det ska. Klart att allt inte kan fungera som det ska alltid men att Origin ska sätta stopp för lite kvällsunderhållning är enbart irriterande!

Av frillan125

Verkar helknasigt... valde att joina en server, origin ber om lösenord vilket jag fyller i, den står och tuggar och jag kommer in på en server! Spelar knappt 2 min sen säger Origin att det är fel lösenord bla bla och jag blir kickad. Hm... varför valde dom origin... varför!? :3

Av frillan125

Får det med, spelade lite karkand för 10 min sen men kommer inte in nu...

Av frillan125
Skrivet av fizzdan:

Fast man kan ju tänka sig att du har en mini ITX som du bara kopplar in och lirar med på hotellrimmet, och en billig laptop då du är på resande fot.

Det finns intel miniITX moderkort som går att driva med 19vdc, och hittar du en laptop dom drivs med samma (vilket min hp på jobbet gör) så kan du få ett litet chassi, och bara en nätadapter att släppa på...

Min generella uppfattning är att speciallösningar för att minska kostnader brukar sluta dyrare i alla fall...

Skickades från m.sweclockers.com

Förstår hur du tänker och kanske är jag som är oresonlig men jag kommer köra på laptop, hittat en hel del olika som skulle kunna passa, kniper nog en i mellandagsrean. Modeller som jag kollat på och som det nu står mellan är Lenovo t420, x220, w520, t520 och några Dell latitude. Fått en del tips i PM också vilket jag tackar för.

Av frillan125
Skrivet av fizzdan:

Borde ju gå att bygga en miniITX för de pengarna?

Nog för att jag tycker det verkar skoj med extern gpu, men personligen skulle jag köpt en "gaminglaptop" istället....

Skickades från m.sweclockers.com

mITX dator är inte aktuellt då jag behöver ha en portabel dator, dvs en laptop! Jag skulle skämmas av att sitta med en MSI julgran ASUS stridsflyg även om prestandan kan bli ok, dock kommer budgeten inte hålla för det oavsett.

Valet att använda eGPU är för att jag vill: ha en portabel dator, inte bara på hotell / hemma, utan på flygplanet, tåget, möten etc. Jag vill dock kunna koppla av lite på kvällen och dra en runda BF3 eller njuta av diablo 3 med några kompisar, vilket en "spellaptop" kan klara men som sagt... då är jag tillbaka på första problemet igen.

Tack för input dock

Av frillan125

Heltidsjobb som serveradministratör ger 21 000kr netto.
Helgjobb som servermontör ger 12 000kr netto.
Helgjour som serveransvarig ger 9 000kr netto.
Veckojour 1 vecka per månad ger 6000kr netto.

Utbrändheten kommer sakta men säkert, orkar nog några år till sen blir det enbart ett jobb med vanliga kontorstimmar...

Av frillan125
Skrivet av fizzdan:

bara en fråga; vad är syftet med en laptop, om du ska släpa på ett grafikkort och en psu? (skärm antar jag finns på hotellrummet ...)

Ptja, om man jämför med hur det skulle vara att släpa med sig en stationär dator med skärm och tangentbord är detta mycket bättre. Jag kommer att använda TV på hotellrummet om det finns annars är det via laptopens skärm jag kör, även om det inte ger lika bra prestanda. Grafikkort och psu får plats i ett mindre kabinett och där finns även fack för mus, laddare och andra kablar.

Men som sagt, stora problemet är att hitta en dator som uppfyller alla krav och håller sig inom en rimlig budget.