Inlägg

Inlägg som frillan125 har skrivit i forumet
Av frillan125

Det finns pengar att tjäna online, dock är det mer arbete i det än vad det betalas ut. Som andra sagt, köp billigt skit från Kina och ut på tradera och blocket kan fungera.

När jag var 15 hade jag redan jobbat som diskare sen jag var 13, blev ca 20 timmar i veckan efter skola och på helger. Tror jag började på 65kr timmen och när jag var 17 och slutade jobba där hade jag 90kr i timmen.

Var inte lat, skaffa ett jobb och klipp dig, pojkvasker!

Av frillan125
Skrivet av Babianen:

Det är bara att lära sig att sikta.. På Metro så finns det en Ö som man kan ligga på både som attacker och defender.. Den är jäkligt bra som defender då man nästan kan hålla halva kartan ensam (B --> Vatten). På Caspian finns det ett bra ställe så man kan ge väldigt effektivt stöd till B, E och D. Det gäller att leta ställen och träna..

Folk som du som förstör spelet. Slår upp ett tält och stannar där hela tiden. Det är dock också folk som du som får smaka kniv efter man dött då du oftast ligger kvar!

Av frillan125
Skrivet av Porraz:

Samma skit här. Och de mest irriterande var att det stängdes av precis när matchen var slut, istället för statsen så dök battlelog upp. Jag hade lust att slå av mitt skrivbord på mitten av ilska.

För mig är det alltid där det händer.

Av frillan125

Dom borde ta bort jets... allt det gör är att 5+ pers campar dom och inte bidrar alls... och fy helvetes satan i pannkaka vad folk camper på random ställe för att få nån kill då och då, bra teamwork från vissa.

Av frillan125

Väldigt ofta spelet bara stängs helt slumpmässigt och då räknas såklart inte rundan in på ens stats etc. Hade precis 43 - 8 med nästan 9000 points, mest från captures och defends på border... sen poff så är det borta!!!! :/

Av frillan125
Skrivet av Qvadriologic:

Jag och en polare försöker skapa party. Men ingen av oss får invite upp, någon som har samma problem?!

Japp, verkar inte fungera alls. Lirat på ett tiotal servrar nu också, 4 av dom har droppat helt under ett game och resten har laggat som f*n... Jaja, beta bla bla

Av frillan125

10 sekunder på google gav http://www.logitech.com/keyboards/keyboard/devices/7288

Hurvida det är något att ha är en annan sak.

Av frillan125

http://i233.photobucket.com/albums/ee25/itanknaked/rum.jpg

Eventuellt en bar om du vill ha det, kan designa in det åt dig om du vill. Något i den här stilen kommer jag köra på senare i alla fall.

Vet inte om du kör någon japansk stil och sitter på golvet när du använder datorn men jag antog det och körde på samma stil här.

Av frillan125

Ganska "anus" just nu enligt mig. Klart detta är beta men taggad som man är att lira märker man alla skönhetsfel direkt.

Trillar genom marken lite då och då, alltid kul. Planterar c4, sen när dom ska sprängas kastar den ut nya bara (trots att dom är slut) Man kan putta på folk... ska det vara så? Flashlights... Buggade killcams. Buggade lik som ligger kvar länge och fortsätter blända fast dom inte siktar på en!!

Sen är det väl det vanliga (dock saker jag inte gillar, inget fel på spelet i sig) Snipers, diaf! Prone... ugh, campers paradise. Assault som med hjälp av medpack och ress lätt som en plätt alltid plockar mvp.

Som sagt, klart detta är beta och det ska ju trots allt testas men vafan... var alphan lika illa?

Av frillan125

Har inte lirat bf2 så har inget att jämföra med där, dock lirat väldigt mycket bc2 som jag tycker är ett bra spel. Visst är det samma känsla här men ser inte det som en dålig sak, det är trots allt beta, saker kan ändras och vi har inte fått prova spelet i sin helhet.

Får kanske fixa bf2 för att se vad som är så bra. Så länge det inte är all out cod arkad så är jag nöjd i alla fall. Förstår dock inte varför ni tjuter om en beta där ni kan spela 1 (väldigt sällan 2) banor.

Av frillan125

Tror jag vet svaret här men frågar ändå, quadsystemet... det går alltså inte alls att joina varandras squad på något sätt utan det är random tur att hamna med sina kompisar som gäller?

Av frillan125

Ohh man kan ligga ner... campers paradise inc :/

Av frillan125

Var smart och laddade ner betan igår på annat håll. Medans spelet installerar fixar jag en kopp kaffe, spelet är klart, jag är spänd på att prova spelet, välter kaffekoppen över musen som totaldör. F M L... Kan man spela med kulmus tro? :#

Av frillan125

Sitter på ett 570 och kommer bara sänka grafiken lite då jag hellre har hög fps än ögongodis. Dock är jag orolig över min uppkoppling som tycker det är kul att imitera ett 56k modem från Uganda....

Av frillan125
Skrivet av add9400:

Skrattar alltid lika mycket, när folk tror dom kan köra bf3 på högsta grafik på ett grafikkort för 1500kr. Läs på lite innan. För att kuna köra bf3 på högsta grafik med bra fps så sägs det att du ska ha 580 SLI vilket kostar typ 7.000.

Plus att hans cpu är 3 stjärnig ? och rekommenderade för bf3 är quad core..så han kommer typ kuna köra low..knappt mid skulle ja gissa på.

Hm? Ett 560ti är nog som de andra sagt det bästa för dom pengarna. Rekommenderade inställningarna som dice kom ut med var för high, sen kan man ponera i vilken fps och så dom tycker är acceptabelt för high. Borde i alla fall klara att driva spelet i medium om du drar ner på aa och af. Om processorn är 3 kärnig eller 4 spelar antagligen också roll. Betan börjar snart, bara provspela helt enkelt.

Av frillan125

Asus nissen lät väldigt nervös, ingen direkt ögonkontakt heller. "Ehh... ehh... ehh... ehh"

Av frillan125

Bara kollat nån trailer men ser ut som Brink... hoppas det är bättre dock, vilken flopp Brink var :/

Varför spelar dom in trailers på konsol? VM i fotboll i rullstol nästa eller? Nåja, ser ganska roligt ut iaf.

Av frillan125

Såg reklam om att MediaMarkt har momsfritt i helgen och tänkte nu jäklar ska jag ha en transformer men... bara vitvaror och hushållsaparater det gällde

Av frillan125

Hydro h60

Hej

Jag planerar ett byggprojekt som kommer bli ett itx bygge och det kommer finnas begränsat med plats för slangar och dylikt.

Jag undrar bara om man kan böja ner slangarna så att dom pekar åt vars ett håll och därför inte tar lika mycket plats uppåt.

Bifogar bild där de röda strecken är hur jag menar. Har inte tillgång till en kylare av denna sort och undrar därför om dom går att ändra eller om dom sitter fast så.

http://i233.photobucket.com/albums/ee25/itanknaked/kylning.png

Hm, nu så här i efterhand ser jag att man lika gärna kan vika dom åt samma håll. Fortfarande åt ett av de rödas håll dock.

Av frillan125

100 watt av, och jag citerar en granne här "upprörande j*vla kravalmusik"

Fender Mustang III väldigt trevlig och prisvärd.

http://i233.photobucket.com/albums/ee25/itanknaked/IMAG0052.jpg

http://i233.photobucket.com/albums/ee25/itanknaked/IMAG0051.jpg

Och den andra delen av oljudet står min epiphone les paul standard för, dock inte ny

http://i233.photobucket.com/albums/ee25/itanknaked/IMAG0037.jpg