Inlägg

Inlägg som frillan125 har skrivit i forumet
Av frillan125

Var väldigt kritisk till spelet först, har inte tyckt om dom andra spelen i serien direkt. Dock gillar jag detta (än så länge) bara spelat 20 min eller så. Älskar hur man kan loota det mesta och vara hyffsat fri att springa runt överallt (anledningen till att fallout är bästa spelserien nånsin enligt mig)

När man går genom grottan efter man dödat spindlarna är där en björn... vem smög förbi? Jag gick apenuts på den!

Av frillan125
Skrivet av HaBBarN:

jo men ett par 518dj är inte direkt ett par tungdrivna hörlurar. det är inte smart( i mina ögon) att spela så högt med tanke på att vid max volym är du säkert redan på 80-85db direkt in i örat.

Tycker inte det är så högt, dom blöder dessutom en del. Jag står alltid längst fram på konsärer och ingen skada skedd än

Sen är det inte samma lurar vi har heller så blir ingen bra jämförelse.

Skickades från m.sweclockers.com

Av frillan125
Skrivet av LTsm:

2 sladdar

ca:10cm
ca:50cm

Jaha inte längre, mycket bra! Sticker in efter jobbet och kollar, tackar för svaren.

Av frillan125
Skrivet av LTsm:

Du får med sladdar i FiiO

Okej, vet du ungefär hur lång den är? Vill egentligen inte ha mer än 2 meter kabel totalt men lär väl sluta på 4+

Av frillan125
Skrivet av Lambda²:

Låter som om dina hörlurar har ett rätt så stort motstånd, och mobilen/PC leverera för lite "ström".
Kan enkelt åtgärdas med en extern AMP, passa bara på så att du inte får för högt tryck på elementen, då kan det hända at dom spricker och dina hörlurar är kass.

Skrivet av LTsm:

Om du vill ha mer kräm från telefonen rekommenderas FiiO e5 hörlursförstärkare(jag äger 1 exemplar själv och är nöjd)

200kr på teknikmagasinet

Okej, AMP hette det visst. Tackar för svaren och ska kolla in hur ljudet blir om jag provar med en sådan.

Skrivet av majje:

Vet inte exakt hur det är med din lur men roota hjälpte mig avsevärt (galaxy s)

Skickades från m.sweclockers.com

Om jag rootar min telefon kan jag köra någon hårdvaruEQ via en app men då mobilen är kritisk för mitt arbete är det inte bara förbjudet det är även en stor risk jag inte kan / får / vill ta, tyvärr. Skulle den vara privat skulle jag nog rootat den dag 1

En sak till, visst behöver jag en till 3.5mm kabel för att få ljud eller har jag en total hjärnfis? Från mobilen / datorn in i AMP och hörlurarna i den, right? Jag har redan 3 meter kabel på mina hörlurar och känner inte för att kapa då det kommer se ut som f*n och troligtvis inte bli bra ljud efter. Ugh...

Av frillan125

Få högre ljud via hörlurar

Hej

Jag lyssnar på en hel del musik, till och från jobbet samt lite hemma. Har ett par AKG 518DJ som jag överlag är nöjd med. Det ända jag inte tycker om är att ljudet inte blir särskilt högt.

Kopplar jag dom till min htc desire hd och kör på högsta via spotify är det inte nog för min del, samma om jag sätter den i datorn och drar upp allt på max. Jag hör inte dåligt men jag tycker om hög musik.

Finns det något sätt att få ljudet högre? Roota mobilen för att få hårdvaru EQ är inte aktuellt, externt ljudkort till datorn kanske fungerar (har ett Maximus IV gene-z) men det löser bara "problemet" till hälften. Finns det kanske något mellansteg eller slutsteg (drar ord jag tror hör hemma inom ljud) som man kan höja ytterligare? Om det finns kan jag tänka mig att det påverkar en redan dålig batteritid på mobilen, eller?

Om det finns hörlurar som eventuellt har mer kräm i sig provar jag gärna dom. Musik som spelas är mest hardcore från Raised Fist till Rise Against, lite rock och någon enstaka Iron Maiden, Metallica och liknande. Budget är inte satt i sten men 2000kr kan jag nog tänka mig.

Av frillan125

Haha vad är det för muppar dom ställer frågor till... Konrad Sputnik gillar pusselspel men vill även ibland ha reflexer. Okej!

Av frillan125

Oavsett vad du väljer att göra (utöver att göra rent tangentbordet och andra lättare rengörningar) så tänk på att det kan bryta garanti. Har du garanti så kontakta dom först för att se hur det kan lösas, garantin går inte på att du spillt kaffe i datorn men om du har garanti kvar kan du fortfarande bryta den genom att öppna upp datorn. Om priset dom ger för att fixa / självrisk etc blir för stor så kör på.

Finns alltid en risk när man bakar moderkort och grafikkort, är det dött / icke fullt fungerande så kör på men finns inga garantier tyvärr. Även om det skulle fungera är det oftast bara konstgjord andning, men har du tur kan det hålla länge.

Av frillan125

Att göra rent tangentbordet är lätt, bara ta av det från laptopen och lägg i varmt vatten med diskmedel, lyft ur det och låt vatten rinna genom några gånger (när tangentbordet legat i varmt vatten ett tag) Har gjort detta på ett hundratal bärbara och har fungerar säkerligen 90%. Låt det torka länge, några dagar helst, vänd på det så vattnet kan rinna ut från alla håll. Annars är det bara att köpa nytt tangentbord, då har du ändå kommit lindrigt undan.

Angående ditt andra problem så kan det vara något kladd som kommit på moderkortet. Fixa något luddlöst papper (kaffefilter funkar bra) eller tops om du är försiktig. Kemisk ren bensin (glömt namnet nu) fungerar utmärkt att göra rent med.

Om du ej har garanti kvar och har ett MXM grafikkort i datorn så skulle jag ta ur det och baka det, 180 grader i 7 - 8 min har räddat många grafikkort och moderkort för mig.

Har du tur så löser detta dina problem.

Av frillan125

Ta absolut bort Metro som 64 CQ. Blir alltid en väldig choke vid rulltrapporna runt B och granatspam / RPG som aldrig förr. Visst är det trevligt att som support (jag då) få 10 000+ poäng utan att ens skjuta ett skott men blir segt väldigt fort. Den som tar B och bombar mest vinner, inget mer till det än så tyvärr...

Av frillan125

Flyter på ok, buggat som bara den fortfarande. En betald beta...

Av frillan125

Finns en anledning till att Packard Bell (PB) även nämns som Packat Bajs... Man får vad man betalar för, hur tror ni dom får i en i7a och 540 och hålla priset på 5000kr? Jo, man snålar in på allt annat.

Av frillan125

Jag kommer troligtvis köpa UX31 och ser inga direkta nackdelar gentemot XPS'en du kikat på. Visst, mindre hårddisk men inte så jobbigt att ta med en extern 2.5", speciellt inte om man lagrar på den och håller alla program och liknande på datorn.

Angående asus garanti så har alla datorer jag skickat in varit borta mellan 5 - 10 arbetsdagar, de jag har skickat in har fixats av LetMeRepair uppe i uhm... Umeå eller något. Allt från bytt moderkort till enkla saker som ersätta tangenter, alltid fungerat bra. Det har dock inte mycket mot Dells garanti men det får man själv avväga.

Av frillan125

Blir nog en Gibson elgitarr, den jag har kikat på kostar 18 000kr men det är jag värd!

Av frillan125

Diablo 3 wieee!! Dags att låta wow dö nu, bara blivit sämre från wotlk start. Monk blir ny heroclass, hjärndöda spelare får gladiator som monk utan att veta hur klassen ens fungerar (s5 och 6 dk all over)

Av frillan125
Skrivet av raskus:

Jag köpte Bad Company 2 där som jag inte spelat på ett år, häromveckan när jag tänkte damma av det inför BF3 funkade inte nyckeln, efter kontakt med EAs support fick jag beskedet att nyckeln var stulen eller piratkopierad och därmed spärrad. Kommer inte handla av dem igen.

Edit; det var en rejäl hög spel de fått in

Har också läst / hört att det är lite tvivelaktigt var de får vissa av nycklarna från. Dock litar jag inte ett dugg på EA då dom gång på gång (för mig) visat sin inkompetens. Jag kommer nog inte handla där igen då chansen finns att nyckeln inte fungerar efter ett tag, så mycket billigare är dom inte att det är värt att chansa.

Av frillan125

Jag har köpt bad company 2, wow wotlk och något till av dom. Deras automatiserade checkout system fungerade bra med dom 2 senaste spelen men när jag köpte bc2 tog det ett bra tag innan det fungerade.

Alla spel fungerar fortfarande så inget fuffens med nycklarna.

Anledning till att dom är så billiga är för att dom köper "regionsfria" nycklar i utvecklingsländer och andra länder där spel är oerhört mycket billigare än i övriga europa / usa.

Av frillan125
Skrivet av kmkz:

Skulle personligen inte ta en Toshiba då kvalitén är lite si och så precis som med Acer (enligt min erfarenhet). MSIn verkar väldigt prisvärd och 555 är ett ganska okej grafikkort, verkar prestera i svängarna runt ett 5870m.

Har en kompis som spelade bf3 beta på sin laptop med en i5, samma som i MSIn och 525, sa att det flöt på ok i low så har väldigt svårt att tro att wow inte kommer flyta på bra på MSIn.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.h...

Av frillan125

Grymt jobbig att kolla på och du spelar på konsol.

Av frillan125

Dom svarta kantiga bitarna var ganska goda men dom bruna åkte rakt ner i grannens pool. Tyckte dock dom var alldeles för svaga, dom var ändå märkta som starkaste eller vad det nu stod