Inlägg

Inlägg som merenge har skrivit i forumet
Av merenge
Av merenge

PS och HomeSite...

Av merenge

stäng alla och öppna därefter den du ska öppna.. borde ju gå eller ? Det är bara att göra scriptet fler ggr. fast det kan iof skapa problem om man har undermappar.

Av merenge

Hmm har inteså mkt tid... så jag hann inte lusläsa det... men det borde ju ligga en funktion för att stänga mapparna igen där i ... kan du inte anropa den när du klickar då?

Av merenge

Sidan ovaför var ju verkligen guld... har letat efter sådana. Har behövt dem tidigare.

Av merenge

online cricket ^^

Av merenge

wow så jekla nice

Av merenge

Har hadft exakt samma problem flertalet ggr. otroligt frustrerande faktiskt. men jag har aldrig hittat ngt att göra åt det om man inte lägger in en bakgrundsbild istället för tabellen. Din sida fyller ju automatiskt åt höger så det borde ju redan finnas en bakgrundsbild eller ?

Av merenge

skojigt att någon behöve hjälp och sen så ska det vara krig om vilket kodspråk som är bäst. Om PHP är så bra som ni säger ska ni ju inte behöva gå in på en tråd som är märkt [asp] om ni inte vill. Det är helt frivilligt... Varför ä integrerade funktioner så mkt bättre än diverse tillägg som man kan göra.

Och detta med att variabler och crascher i IL, varför bry sig om det eftersom det är bara hur man kodar rätt i ASP. Fördelen att det inte crashar i IL kan man inte ta vara på eftersom jag iaf inte gjort ett script som innehåller en IL. Prestandan ska väll ändå mätas gällande script som fungerar och är bra kodade ? har jag fel ?

Av merenge

jag syftade mer på färgen mot bakgrunden... fast det kan säkert vara mina färger eller ngt den såg ut att vara väldigt lik bakgrunden iaf.

Av merenge

Får också felmeddelande + at det var väldigt svårt att läsa på den "blåa-menyn" längst till höger... Annars väldigt sexig ^^

Av merenge

Brinkster klarar verkligen inte trycket ... får bara upp toppen typ. har väntat i 3 - 4 minuter. Om den ska bli populär så måste man nog flytta den snarast! Men annars var det en väldigt bra ide!

Av merenge

Det går inte att blanda dem ... ASPn är ju redan körd när sidan har laddats (om du kollar i källan finns inte den kvar utan där finns bara Java kvar).

Och anleningen till att den alltid är visible är enkel. Det deklarerar du längst ner. Om du vill kunna ändra visibilty på fältet bara så får du nog bara använda dig av java.

testa att byta ut cookie delen mot

infoLager.style.visibility="hidden"
infoLager.style.visibility="visible"

Ingen java expert men jag tror det ska stå så hehe...

Av merenge

hehe ... lan e kul som fan!

Av merenge

Om du bara ska hämta texten och skriva ut den i en textruta funkar det ypperligt med en vanlig include. php är jag inte så ra på men jag tror det görs med include 'fil.txt' ... då skriver den ju ut texten som om den redan stod där.. Det var väll det du menade om jag inte har fel. för att förtydliga :

ASP : <textarea><!-- #include file="fil.txt" --></textarea>
PHP : <textarea><? include 'fil.txt' ?></textarea>

Men som sagt har inte jobbat så mkt med PHP men har för mig att det var det syntax som var.

Edit : vet inte om det funkar med include från andra servrar. Men det kan det kanske göra.

Av merenge

det är bra när de som är bra kan hjälpa oss lite sämre Även fast man bara grinar när man ser vad långt det är kvar ^^

Av merenge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av katt™
merenge: ?.. på samma sida? Men dom ska ju laddas?.. exempel?

Du har mouseover på meny.htm. då lägger du ju ut mouseover sakerna och alla bilder som de ska vara med tillhörande JavaScript osv Sedan så applicerar du bara en DIV på samma sida som är osynlig (osäker på vad man skriver för det. kanske var visibility: hidden; om inte minnet sviker mig)

Nu får du bara lita på att de inte går och hugger menyn innan de bilderna är färdig laddade (vilket inte är så troligt eftersom de inte riktigt hinner se om inte bilderna är väldigt stora)

Bilderna kommer inte påverka ngnting på sidan eftersom de är gömda i ett nytt lager. Inte helt vattentätt, men antagligen det enklaste sättet.

Edit : Anledningen till att de inte laddas från början är ju för att de inte behöver laddas för än du byter källa på bilden /byter bilden. Då börjar sidan ladda dem. genom att lägga dem osynliga laddas de från början. Hmm nu kanske jag blev övertydlig ^^

Av merenge

Ladda in den med filesystemobject och sen så tar du Split på " | ", nog det smidigaste sättet. Det går rätt snabbt bara man kikar på det.
Edit: felstavning.

Av merenge

katt : Lägg dem enkelt i en osynlig div på samma sida som de ska vara på Det brukar jag göra... funkar utmärkt.

Av merenge

förladda bilderna till mouseovers... fösrta gången du drar över menyn så tar det en stund innan det byts