Inlägg

Inlägg som merenge har skrivit i forumet
Av merenge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Locke

#include <iostream> #include <string> using namespace std; int main() { string color; cout << "Vilken färg har apelsinen?"; cin >> color; cout << "Apelsinen är" << color; return 0; }

Den här koden fungerar utmärkt på mitt vc++.
Vilken kompilerare kör du?

Borland C++ Builder 6 ... Vi använder det i skolan så det var lämpligast på så sätt.

Av merenge

C++: Felmeddelande

Jag har suttit och skrivit lite cpp och ja får ett fel flera ggr. som är lite irriterande eftersom jag är en dum nybörjare på C++ och vet inte vad det är för fil som felar eller vad den gör... det står såhär:

Unable to open file 'SYSTEM.OBJ'

#include <iostream.h> #include <string> int main() { string color; cout << "Vilken färg har apelsinen?"; cin >> color; cout << "Apelsinen är" << color; }

Av merenge

Jag köpte en nu i veckan... En Samsung 957P. Den fyller mina behov och kostar inte mer än runt 2800:- på db.com ... men om du vill lägga ut mer ska Samsung 959NF vara ett väldigt fint val enligt många.

Av merenge

pssst.. denna tråden är de flesta UT2003 fans i...
http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=87128

Av merenge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av rsr
1. Vad är Instagib???

2. På en del servrar (eller rätt många verkar det som) så har man bara ett enda vapen, och det är shock-rifle, MEN det skjuter röda skott och på secondary fire har det zoom precis som sniper.
Vad är det för vapen? Hur väljer man själv det i spelet?

1. one shot one kill

2. Det är det vapnet som är i instagi hehe..

Av merenge

tackar och bockar här...

Av merenge

LargePageMinimum

Jag har tappat bort filen... hatar AMDs hemsida... jaghittar inte där. Har någon den URL ngnstans. Eller behöver man det inte om man har Service Pack 3 på Win2k ?

Av merenge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av XzHaVI
Det kom ju en ny version nu i natt, stog inte så mycket vad dom hade ändrat men att dom har fixat "tower buggen" tar jag nästan för givet....
Plus att dom stängde av ett par tusen cd-keys i 2 veckor, folk som har maphackat... mycket bra gort av blizzard detta.

inte bara ett par utan hela 20 000 personer.

Jag har hört att om man Alt+tabar ut ur warcraft sen in igen så ska tornen kunna uppas igen. Har aldrig testat men det är väll värt ett försök. läste det på ngn liten war3 sida.

Av merenge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av thorleif
Som besökare på TBL V tycker jag (JAG) att d inte e så farligt att ett litet skit lan på 14 pers i ett garage i en liten förort "snor" dh sida + att jag deltar i klanen och skaparen hade inget syfte att rippa nips sida

menar du att den bara råka ha en så lik layout alltså?

Av merenge

i deras länkar hade de en sida åt en CS klan ... dock liknade sidan NiP's gamla sida som de hade... fast den var i flash. Och bara lite snyggare... ett despereat försök att likna ngt man aldrig blir :

http://medlem.spray.se/clan_wog/start.html

Av merenge

När jag hade WinXP så körde jag min IE3.0 i USB porten ... då hände det att den la sigefter en viss tids använde. mkt iriiterande... så jag sket i USB stödet och körde PS/2 igen.. kan ju vara så att vi har samma problem ... löste det aldrig dock

Av merenge

ADSL avsånd mellan filter uttag

Har läst om att det ska vara 5m från Filtret som medföljer och vägguttaget ... varför är det så ... jhag sitter och har ca 10 m nu och det funkar... (ska nemligen ställa in en server + modem i nästa rum och där finns inget uttag i väggen. Så är det ngn som vet något om detta?

Edit : citat från Telias manual "- AdSL-utrustning (Filter) skall placeras max fem (5) meters avstånd från första telefonjack."

Av merenge

Ingen som vet mer om BareBone typ om det är stort problem med värmen och så ... fortfarande efter den "nya" tekniken osv.. ? Ingen som har ngn av shuttles skapelser ... särskilt 51G (den senare med AGP och så)

Av merenge

Re: Re: micro ATX / BareBone

Citat:

Ursprungligen inskrivet av jens

finns ju microatx chassin som är små kuber, men jag stötte på ett problem när jag ville bygga me microatx, det finns ju inga nätagg för microatx-chassin som har tillräkligt me kraft för det system jag ville bygga! de nätaggen är ju mindre i storlek!

Hmmm... hur stor skillnad i storlek är ATX, mATX smt ITX ? är det gigantiska skillnader ?

Av merenge

micro ATX / BareBone

Vad ska man satsa på om man vill ha ett litet system ? Är BareBone värt sina pengar. Eller klarar det inte riktigt av att behandla värmen från dagens datorer. Det verkar ju finnas problem med detta enligt många reviews.

och är mATX lika dåligt på att behandla värme. Kan inte ngn reda ut lite frågetecken åt mig... Förresten finns det inga mATX chassin som inte är desktop typen??