Inlägg

Inlägg som merenge har skrivit i forumet
Av merenge

tror inte det händer så mkt. Om det är med avsikt så ha de en anledning som är bra (de som gör lunarstorm är nog inte så dumma i huvet ändå.) är det inte med avsikt så tar de helt enkelt bort det

Av merenge

Kan det vara så billigt? Känns nästan som om man håller på att bli lite lurad här...

Av merenge

LIMIT fungerade fint för mig. Nu ska vi se det där med LIMIT x,y verkade bra ska nämligen göra en indelning så att den visar 15 inlägg sen så kan man gå till nästa sida som visar de 15 nästa inläggen... hur skulle jag skriva då förstod inte riktigt...

Av merenge

SQL : Select Top 15 ... funkar ej?

Jag har nyss bytt till MySQL och det resulterade i att det gamla trevliga sättet att få ut de 15 första (SELECT TOP 15 * FROM tbl) inte fungerade plötsligt. Harde bytt bort det mot ngt annat i MySQL för det funka i Access...

Av merenge

hmm ... man tackar.. mu vet jag det

Av merenge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bobamatics
http://www.mysql.com/doc/en/Storage_requirements.html

Jag kör alltid med text. Vet inte riktigt vad det är för fördelar med större eller mindre. Kan bero på att jag inte ens vet hur mycket 2^32 är

min räknare säger att 2^32 = 4294967296

Av merenge

Datatyp i MySQL

vad är en lämplig datatyp i MySQL för text strängar som är ungerfär som forum inlägg. inte super långa men inte alltid korta! Har ni ngt bra... tittade på MEDIUEMTEXT och LONGTEXT ... vilken lämpar sig bäst då?

Av merenge

Har du Norton Antivirus installerat så kan det vara det... Norton Anitvirus har nämligenen en funktion som heter scriptblocking som stoppar liknande saker som FileSystemObject. bocka ur det så funkar det..
så var det för mig.

Av merenge

Jag tycker den var väldigt snygg... Jag gillar de där "fönster" liknande sidorna GW

Av merenge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zajko
Jag har skrivit ett komplett i php, dock så vart det under rätt så lång tid så det är mkt kladd kod. Har inte orkat att ladda upp det ännu, men det tar hand om allt. Skall se om jag inte orkar posta en länk till det lite senare ikväll, eller imorn..

Hur sparade du informationen så att säga ... vill ju inte rippa ett helt system .. jag vill bygga mitt eget. Funderade bara på om du hade fått en brilljant och underlättande ide för lagringen.

Av merenge

Tour Bracket system i ASP

Jag ska vara turneringsansvarig på ett LAN och jag tänkte koda mig ett system att hålla touren i. Det som nu är svårt är hur man ska kunna fixa så att info blir bra så att säga. Har absolut ingen ide om hur man ska lagra info för varje omgång osv. sen måste man ju kuna anpassa det till antalet spelare.. Vad tycker ni. Databas / Textfil osv. allt går ju men vad är lättast måntro. Har någon gjort ngt liknande eller har en fin ide så vore det fint.

Av merenge

skulle nästan vilja ha en klick färg någonstans... väldigt grått.

Av merenge

Det skulle vara skoj att vara delaktig... men en portal är väldigt mycket arbete för en ensam person att ta hand om om den personen överhuvudtaget har ngt annat som den gölr (jobb, skola tex) Du har inte funderat på att starta ett projekt med ett gäng på typ 5 - 6 personer som kodar ihop och administrerar portalen istället ? det skulle vara skoj!

Av merenge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av valio
Säker på att du valt rätt nätverkskort?

har provat allt på listan. inlusive att den ska visa trafiken i alla samtidigt.

Av merenge

Visa b/s upp och ner i Samurize

Har fått problem med detta. Jag får inget utslag på det. Förstår inte vad det är för fel. Jag har försökt och försökt. Är det till att börja med denna jag ska använda:

Add Perfmon... >> Nätverksgränssnitt >> Antal motagna bytes/s

Förstår inte vad som är fel :/

Av merenge

De flesta sitter och påstår att WarCraft 3 suger och SC : Ghost suger.(De flesta har antagligen inte spelat ngt av dem, särskilt inte det sistnämnda) Om de nu hade gort SC2 vad talar för att de skulle lyckats med det ... om de inte gjorde StarCraft precis som det är fast i ny motor. Är det det som alla vill ha eller har jag förståt fel? Gammalt spel i ny motor!

Av merenge

Nu ryktas det i sin tur om något metal gear solid liknande spel ... till konsol... Läste det på en sida här... Skulle inte vara helt omöjligt. Med tanke på att det är en brud/ghost som står där...Kanske vår nästa Lara Croft.

Av merenge

Blizzard är ett företag som av min erfarenhet älskar att jävlas med folk ... de har antagligen 1 april som en röd dag för ahinna med att jävlas med alla. De släpper inte titeln så lätt 9 timmar innan ... inte vad jag tror i alla fall däremot har alla tjatat ända sen de berättade om Project X om att det skulle vara StarCraft 2 ... klart de utnytjar det och jävlas lite med folk. Tycker inte ni det skulle vara roligt om man satt på andra sidan och visste vad det var ???

Av merenge

Jag lyckades finna ut vad som var fel... (eller ja hur man blev av med det) om man stängde ner Borland och öppnade .cpp filen direkt så gick det bara fint sen. Det verkade om om det inte skapade ett projekt åt filen och den på så sätt inte kunde kompileras på rätt sätt eller ngt. Men tack för all hjälp.

Av merenge

Borland 6.0

#include <iostream> #include <string> using namespace std; void main() { string szName; cout << "What is your name? "; cin >> szName; cout << "Hello " << szName << endl; }

denna koden fungerar sisådär för mig Det kommer upp en dosprompt men den försvinner direkt. ... förstår inte vad jag ska göra. Den ska ju stanna uppe ... det är väll cin som ska göra det har jag fel?

Edit : Den fungerar likadant med int main() och return 0;