Inlägg

Inlägg som versions har skrivit i forumet
Av versions
Skrivet av Mullvaden83:

Är screenshoten i artikeln gjord för myror?

Zoomade in något, hoppas att det blir bättre. Bilden från MSI är rätt lågupplöst tyvärr.

Av versions
Skrivet av medbor:

Det var nog mest formuleringen i artikeln som gjorde att jag hakade upp mig. ’Dock gjordes iphone-skärmen av Samsung Display’, det skulle betyda för mig att det var någon annan aktör än den artikeln handlade om. Jaja, inget illa menat

Då är jag med. Jag ändrade lite smått, förhoppningsvis blev det tydligare.

Av versions
Skrivet av medbor:

@versions:

Ljusstyrka i den här klassen har nyligen uppnåtts av Apple med Iphone 14 Pro och Iphone 14 Pro Max, som båda klarar av en maximal ljusstyrka på 2 000 nits när de är utomhus. Hos dessa enheter är det dock Samsung Display som står bakom skärmarna.

Dold text

Jag fattar inte riktigt vad som står i artikeln, iPhone 14 Pro använder en display med 2000nit från Samsung Display, hur är denna nyhets skärm olik denna? Är det inte exakt samma skärmteknik?

Min stora fråga är väl inbränningar och livslängd

Det är möjligt att Apple-varianten var ett tidigt släpp av samma skärm som nyheten handlar om. Jag hittade dock inte information om det var samma skärm eller endast liknande, och i så fall vilka skillnader som finns. Därför lät jag det vara osagt, men kanske blev lite otydligt. Ville ändå få med att liknande teknik finns ute på marknaden med de två Iphone-modellerna.

Av versions

Jag brukar köra flytande metall. När jag använder vanlig kylpasta så är det generellt Kryonaut om det är planerat, och annars valfri som jag hittar liggandes om det blir ett mer plötsligt behov.

Av versions

Känns som att det skulle behöva vara en större skillnad än så.

Av versions
Skrivet av Hubertus:

Det är fråga om eventuella uppsägningar. I Sverige skulle det kallas uppsägning på grund av arbetsbrist. Avskedande är något helt annat. Då har man misskött sig grovt eller stulit saker mm.

Det har åtgärdats nu. Ursäktar misstaget.

Av versions
Skrivet av Yogart:

Ni som får över 150 WPM på första försöket i monkeytest 30 sec, vad har ni för tangentbord?

Fyller inte riktigt det kravet, men närapå åtminstone.

Tycker inte att tangentbord gör någon större skillnad i faktisk hastighet, skriver ungefär samma på de flesta tangentbord och bärbara jag har lekt runt med. Det otäcka är väl snarare mindre förändringar i layout som man inte är van vid. Min bärbara har en liten enter-tangent och det blir fel hela tiden.

Av versions

Jag brukar ligga runt 140 på engelska test som endast är ord, inte meningar. Möjligen 150 om man får ett väldigt flyt. Brukar gå långsammare på svenska, åäö är så långt borta.

Körde ett på monkeytype nu.

https://i.gyazo.com/cab30252a413e5cfdd6ecdc0890fa452.png

Av versions

Gillar egentligen blank mest, men har inte så många sådana. Känns också som att det är mindre praktiskt på en stationär skärm eftersom man inte direkt kan flytta på den om solen är framme och bråkar.

Av versions

Vore intressant att testa någon gång. Har en engelsk vän som tar upp Irn-Bru hela tiden.

Av versions

Jag använder oftast en Xtrfy GP5 i rosa, så alla möjliga färger är med. Mina andra musmattor är svarta.

Av versions
Skrivet av Snabbt_o_Hårt:

@versions "Det motsvarar knappt 29 000 kronor, vilket kan jämföras med det rekommenderade svenska priset på 21590 kronor." Gigabyte RTX 4090 OC rekpris, bra info men när jag mejlade Gigabyte sa de fake news?

Syftade på FE-priset. Vad jag känner till har Gigabyte Gaming OC-modellen inte något officiellt svenskt pris ännu. Ändrade lite smått.

Av versions
Skrivet av snorleffe:

Tack för tipset! Jag har uppdaterat artikeln.

Av versions
Skrivet av SCORPIUS:

Taget från länken jag skickade in till er som tips @versions?

Du är med nu.

Av versions

Gick bra i början, sedan gick det snabbt utför.

Av versions

Tror inte att det blir något denna gång, men Ryzen 7000 tycker jag nog är mest spännande.

Av versions

Var sitter man tro?

Av versions
Skrivet av evil penguin:

Liknande sett till egentlig rimlighet, ja. Men helt olika sett till att "acceleration" inte har samma status som att ha blivit "allmänt förstärkande", och inte heller används så.

Omformulerade något.

Av versions

Tycker mest om otonat glas, så att det blir som att titta utan sidopanel fast med fina reflektioner pga glaset. Använder O11 Dynamic.

Av versions

Skriver upp mig om det fortfarande finns plats!