Inlägg

Inlägg som versions har skrivit i forumet
Av versions
Av versions

Två och en TV, så valde tre.

Av versions

Senast jag köpte nätaggregat letade jag efter låg ljudnivå främst och tittade sedan på recensioner för att se om det ansågs vara ett bra nätagg. Har inte tillräcklig koll så förlitar mig på experter.

Av versions

jag har ett rtx 3080 och bryr mig om RT. använder det hela tiden (fast i wow så inte fullt så märkbart som i vissa andra spel). med det sagt röstade jag på det första alternativet.

tycker att frågan kanske kunde haft fler alternativ, som "jag bryr mig om RT men inte lika mycket som rastrering". nu hamnar jag i samma grupp som de som inte bryr sig alls.

Av versions
Skrivet av Knotvillage:

Hur man ofta byter ni kort? Blir det vid varje generation? Böt själv från 580 SLI till 1080, efter det har jag bytt vid varje generation.

680->290x->1080->3080 för mig på senaste tiden

Av versions

japp, har ett 3080

Av versions

inte för att vara sådan men är det här verkligen nyhetsvärdigt? det är en till helt vanlig spelskärm i mängden vad jag kan se.

Av versions
Skrivet av Ceogar:

Tyckte inte någon av läskerna var speciellt bra innan jag testade de officiella.

Pepsi max, Pepsi, 7-Up etc är alla tillräckligt goda för att aldrig köpa flaskor igen. Vårat kranvatten är såklart godast japp

jo, det var pepsi jag testade. det var ju långt ifrån äckligt men tyckte inte det var lika bra som på flaska (sedan köper jag nästan bara cola zero och fanta lemon). möjligt att det var lite SBS där också. hur som helst så blir det att jag bär hem kanske två läskflaskor i veckan men slipper bära kolsyrat vatten vilket är bra då det går åt en hel del sådant, mycket mer än läsken.

Av versions

jag är väldigt förtjust i min sodastream men det blir ingen läsk med den, tycker inte att den har blivit något bra utöver någon lemonad som var god. men ändå skönt att använda den till vatten även om man köper hem läsk, slipper bära hem en massa ramlösa. men krävs väl att man gillar sitt kranvatten, jag tycker göteborgs kranvatten är gott så det funkar bra.

Av versions

3440x1440 144Hz över USB C

Hej, har en Zephyrus G14 GA401IU och skulle vilja få ut 3440x1440 144Hz RGB på min Xiaomi Mi Curved 34" (HDMI 2.0, DP 1.4). Kan köra HDMI men då får jag bara ut 100Hz så vore trevligare med DP. Finns en USB-C 3.2 med stöd för DisplayPort, så jag testade en https://www.webhallen.com/se/product/289747-Deltaco-USB-C-til....

Min Xiaomi startar inte alls med den kabeln, min MG279Q (HDMI 1.4, DP 1.2) kommer igång men vill inte upp i mer än 2560x1440 120Hz 4:2:0. 144Hz finns inte som ett alternativ och RGB blir bara svart (testade custom resolution för 144Hz och det blev också svart). Är det kabeln som är felet eller? Ska vara en 1.2-kabel men vad jag kunde läsa mig till så skulle det fungera ändå. Sedan blir skärmen svart i någon sekund när man nuddar kabeln vilket jag tycker är udda (testade även en annan skärm, samma beteende).

Någon som har erfarenhet med att få detta att fungera? Ska man köpa en kabel med stöd för 1.4 eller en adapter kanske? Kommer det vara bökigt och kanske bara bättre att ge sig och använda HDMI i 100Hz?

Tack.

Av versions
Av versions

Det vore intressant att se ett liknande test med flera värmekällor - alltså en GPU och en CPU. Kanske med flera radiatorer också. Även med olika pumphastigheter. Då blir det inte lika tydligt VÄRME->KYLA->VÄRME->KYLA.

Har alltid fått höra att ordning är irrelevant men när jag känner på den som kommer in i en av radiatorerna och den som kommer ut så är det en skillnad jag kan känna med händerna. Att då mata denna märkbart varmare vätskan till en komponent lär påverka. Undrar om det är min urgamla D5 som spökar kanske. Svårt att testa om en ny pump skulle hjälpa utan att köpa en ny pump.

Av versions

fick just hem min iiglo från webhallen och har lyckats installera den. det är inte särskilt varmt i göteborg idag så svårt att testa hur bra det funkar. hur som helst jag körde den ett tag ändå för att se att allt stod rätt till och upplevde att det blev lite tungt att andas. är det undertrycket av att den bara har en slang eller något jag inbillar mig? i så fall också en bra anledning att modda dit en till kanske.

Av versions

Rundar av här, skickar iväg PM till @dagas och @boegas.

Av versions
Skrivet av dagas:

1650+frakt för PS4.

Skrivet av MajkelNassralla:

1700 + frakt

Bud noterade!

Tänker att jag rundar av budgivningen någon gång ikväll.

Av versions
Skrivet av MajkelNassralla:

1550+ frakt på ps4

Skrivet av OmaWaka:

1600kr +frakt Ps4

Bud noterade.

Av versions
Skrivet av Delaxo:

Är det den nya eller gamla versionen av switch?

Den gamla.

Av versions
Skrivet av OmaWaka:

Hej!
Lägger bud på 1500kr + frakt för PS4

Skrivet av boegas:

2000kr ink frakt för switchen

Bud noterade.

Av versions

Switch & PS4 Pro

Hej!

Dags att sälja konsolerna som bara står och inte används. Det är följande:

Nintendo Switch Blue/Red (ej 2019)
Köpt 2019-04-14 på Webhallen

Fullt fungerade. Kablar och tillbehör i förpackningen ingår (docka, Joy-Cons, Joy-Con grip, straps). Ingår även ett fodral och ett SD-kort på 128GB. Tyvärr inga spel då de köptes digitalt.

Riktpris: 2500kr

Playstation 4 Pro Svart 1TB CUH-7116b
Köpt 2019-04 begagnad på Blocket

Också fullt fungerade. Ingår kablar, en kontroll och följande spel:
Red Dead Redemption 2
Call of Duty Black Ops 4
Call of Duty WWII
Far Cry 5
Gran Turismo Sport
NHL 17

Riktpris: 2000kr

Jag har inga originalförpackningar. De finns i centrala Göteborg för upphämtning. Frakt kan även ordnas, i så fall gäller förskottsbetalning med Swish.

Tack för visat intresse!

Läs hela annonsen här

Av versions

ok, då budar jag 300kr+frakt för den.