Inlägg

Inlägg som versions har skrivit i forumet
Av versions

Kul!

Av versions

Blev en hel del gissning och jag tyckte att jag hade en del tur. Visar hur mycket av detta jag kunde då.

Av versions
Skrivet av Ortovox:

Håller med till stor del, jag kör windows appen mest och har haft Premium sen 2008 men väldigt lite av alla features/ändringar som kommit under alla dessa åren har inte tillfört någon mervärde för mig tyvärr. Känns som mycket ändrande för ändrandets skull.
Men jag gillar när man fick radio funktionaliteten att man kan starta en "radio" från en sång och få tips på liknande musik även om det inte alltid fungerar så bra då jag får skit som Håkan Hällström för ofta .

Positiva är ändå att jag tycker klienten både på Windows och Android inte hänger sig lika ofta längre, tycker även att den mer sällan behöver uppdateras så de har kanske lugnat sig lite med sitt DevOps på Spotify .

Instämmer om radio, använder det flitigt. Smidigt att kunna välja en startpunkt så pillar den ihop resten.

Av versions

Har en välvd ultrawide som primär skärm och en platt 16:9-skärm som sekundär, så blir båda.

Av versions

Egentligen känns 250 W som en rimlig gräns för grafikkort. Mitt RTX 3080 har fått sänkt spänning för att försöka lugna ned det lite. Över 400 W känns ganska extremt, inte bara vad gäller kylning men också värme som släpps ut och elförbrukning.

Processorer känns lite mer otydligt eftersom det varierar så mycket efter arbetslast, och det är inte ofta jag personligen kör upp den i 100 %.

Av versions
Skrivet av CrispVanDahl:

Hej! Testade aldrig passivt med datorn men testade aktivt med kabel och fick rätt halvdant resultat. Tror dock det har mer att göra med potentiellt inte superbra integrerat ljudkort på moderkortet osv.

Har fått för mig att XM4 fungerar sämre med kabel, tyckte det när jag först fick dem och en bekant köpte nyligen och märkte samma sak. Tänkte jag hade inbillat mig men kanske inte om fler märker samma sak. Undrar vad det är som spökar där, speciellt om det fortsätter med XM5.

Av versions
Skrivet av MsSmith:

intressant upplevelse!
Jag har XM3 (köpt här via marknaden) och tycker att just telefonsamtal och nyttan med brusreducering vid flygning har varit de två stora fördelarna. Då jag läst både här och på andra ställen att telefonsamtal har varit en riktig akilleshäl har jag passat på att fråga de jag pratar med men de har inte haft något att anmärka på. Däremot har jag själv anmärkt på den rent horribla ljudkvaliteten på XM3 och skulle inte vilja använda dem ur andra än smidighetsperspektiv.

Jag är flitig användare av XM4 och min enda erfarenhet av XM3 var en snabb jämförelse i butik. Tyckte de lät rätt olika, uppfattade XM3 som rätt "boomig" med bas i jämförelse, och lite otydligare som att man lyssnar genom en tunn dörr eller något sådant. Tycker XM4 är riktigt trevlig, men har inte testat XM5 alls. Spännande om den låter så mycket bättre, samtidigt rätt dyr.

Av versions

Åtta fläktar som sitter på radiatorer allihop. Galet konfigurerade med bara utblås så det blir lite damm men ser finare ut, dum som jag är.

Av versions

Jag brukar använda Thermal Grizzly Conductonaut, så inte den medföljande med andra ord.

Av versions
Skrivet av sKRUVARN:

Det där är produktlänken för kortet, sidan för bundle:n så är samma bild med utan "Sold Separately".

Hmmm, det är sant. Definitivt otydligt men inte omöjligt att adaptern följer med i deras bundle.

Av versions
Skrivet av WorriedElk:

3090 Ti Kingpin

Kollar man hemsidan så är adaptern med på overviewn, så det känns som den borde ingå?

Så här står det om man gräver runt lite:

https://i.gyazo.com/e4ee0af0c56e2414036def7a8dae9327.png

https://www.evga.com/articles/01571/3090ti-kingpin-hybrid/

Av versions

VA på primär, IPS på sekundär, IPS på bärbar, VA på TV.

Av versions
Skrivet av mpat:

Skulle man inte kunna, jag vet, bara använda fler modellnummer än bara 670 och 650, istället för "Extreme"? Jag har för mig att jag har sett andra siffror än 5 och 7...

Men då blir det inte lika extremt.

Av versions

En gammal Samson Meteor som sitter på en arm.

Av versions

Hejsan! Välkommen.

Av versions

Kändes helt hopplöst det här.

Av versions
Skrivet av medbor:

Härligt! Det låter rimligt i och med att det andra går att göra det med. Det betyder alltså att nätagget blåser ut nedåt när det är helt inverterat?

Ja, det är så jag förstår det. Den här bilden visar chassit när det är inverterat och du kan se monteringsplatsen för nätaggregatet längst ner till höger.

https://cdn.sweclockers.com/artikel/bild/103737?l=eyJyZXNvdXJjZS...

Av versions

Ser att jag missade det i artikeln nu, men ska gå att invertera även det chassit! I så fall hamnar radiatorn i taket som du säger.

Lade till det i artikeln också.

Av versions
Av versions

21:9 vid datorn, 16:10 på bärbar känns optimalt. har dock ej testat 32:9.