Inlägg

Inlägg som copyguy har skrivit i forumet
Av copyguy

Frågan är ju om de ryker på brott mot upphovsrättslagen eller om det kan bli skattebrott. Tror inte de skattat dessa pengar.

Av copyguy
Skrivet av Broken-arrow:

Kan återrapportera när win 8.1 får win 10 kör asus m2n moderkort från 2005 mesta drivers fungerar endast på vista

Ja jag ska uppdatera ena nyckeln till win 10, från win 8. Så kan ju prova ISO installation på annat moderkort. Virtuell installation (om det fungerar) med win 8 nyckeln efter den är klar.

Om det bryter mot forumreglerna tar jag det i PM.

Skicka gärna ett PM när du har testat.

Av copyguy
Skrivet av BrottOchStraff:

Högst oklart skulle jag säga. Jag gissar på att det kommer funka om du tar din w7 nyckel och installerar på ytterligare en dator, uppgraderar och aktiverar w10 på den datorn. Kanske inte är helt lagligt enligt deras licens policy, men har svårt att tro att det inte funkar.

Men vad jobbigt. Får hoppas de kommer ut med ett ordentligt tydligt svar så man vet vad som egentligen gäller.

Av copyguy
Skrivet av Prodigys:

Om du uppgradera från w7 till w10 så blir din nyckel en w10nyckel. Troligtvis gäller den då på samma sätt som din w7nyckel gjorde.

Sen är det nog en försvinnande liten del som faktiskt vill göra en blåsning av datorn då majoriteten av folket i världen inte ens vet hur man gör.

Så då kan man använda den nya nyckeln på vilken dator som helst för att installera en ren kopia av Windows 10 och inte bara på den man gjorde uppgraderingen på?

Av copyguy
Skrivet av WoG:

AHAAA!

Har någon testat detta?

http://imgur.com/QZm5ItY

Microsoft säger själva att det går att installera W10 med en W7-LICENS.

This would be awesome, comments?

Så om jag fattar det rätt så kan jag uppgradera med en nyckel jag har liggandes till windows 8 och sedan använda samma nyckel på en annan dator för en ren installation av tian?

Av copyguy
Skrivet av ronz:

Din W7/W8/W8.1 nyckel fungerar för att uppgradera till W10 och på så sätt få en W10 nyckel.
Din W7/W8/W8.1 nyckel fungerar inte för att aktivera en W10 installation.

Alltså måste man uppgradera ifrån W7/W8/W8.1 till W10 innan man gör en ren installation. Om man nu inte har köpt/fått en W10 nyckel på annat håll.

Men hur blir det om man installerar Windows 8 med en riktigt nyckel och sedan uppgraderar till Windows 10? Kan jag använda den nyckeln till en annan dator då? Har nämligen lagt in Windows 8 på en skrotdator med en nyckel jag inte använder bara för att kunna få den nyckeln till Windows 10? Självklart då jag tagit bort Windows 8 på skrotdatorn först.

Av copyguy

Moto X 2.

Av copyguy

Rent hastighetsmässigt har det funkat jättebra. Har alltid fått det jag betalat för och det har aldrig gått ner. Dock är supporten inte bra. Fick vänta 30 minuter innan jag ens kom fram och väl framme kunde de inte lösa mitt problem. Sedan tar de 10 kr extra per månad om man vill ha e-faktura varje månad istället för kvartal vilket jag finner snålt.

Av copyguy

Det här var riktigt häftigt att se! Riktigt bra jobbat.

Av copyguy

Var kan man köpa spelet billigast nu? Helst en nyckel så jag kan ladda ner och spela direkt. Blev riktigt sugen på detta nu när jag läst tråden. ☺

Skickades från m.sweclockers.com

Av copyguy

Jag har testat lite mer idag. Jag har startat om all utrustning och det hjälper inte. Jag har testat att lägga till ett gästkonto på datorn jag försöker ansluta ifrån och logga in på det och lägga till hårddisken men det funkar inte heller. Jag kan inte heller hitta någon anslutning till hårddisken så jag kan ta bort den för att kunna ändra lösenord.

Av copyguy

Det går ändå inte fast jag lagt till gäst. Nu får jag istället upp detta. Det spelar ingen roll att jag bytt namn på utdelningen för att testa om det skulle lösa det. Fattar inte varför det ska vara så svårt att dela ut en sketen hårddisk bara.

Av copyguy

Kan inte ansluta till utdelad hårddisk

Jag har en hårddisk i min dator som jag vill dela ut via nätverket. Jag har valt att dela ut den med avancerad delning och har döpt den till Nerladdat. När jag först försökte ansluta till den från min andra dator så frågade den efter lösenord och användarnamn vilket jag inte visste vad det var. Då stängde jag av lösenordsskyddad delning och nu vill den inte ha lösenord men när jag försöker gå in på den får jag bara upp : Det går inte att komma åt \\DATAMASKINEN\Nerladdat Du har inte behörighet för \\DATAMASKINEN\Nerladdat. Kontakta nätverksadministratören och be om rättigheter. Jag har dock lagt till i rättigheterna för utdelningen att alla ska ha alla behörigheter men det funkar ändå inte. Det konstiga är dock att jag kommer åt Delade bilder och liknande. Vad är det som kan strula här och hur ska det lösas?

Av copyguy

Alltid kul med nya saker att testa får se om den går använda bara.

Av copyguy

Detta var ju sjukt bra. Många lär ju ta gigabyte just för detta.

Av copyguy

Fy attans vad kul detta måste jag se!

Av copyguy
Skrivet av Emil:

Hej,
Vi testar som ni har märkt ett nytt format mobilt. Självklart är det inte meningen att detta skall dyka upp i någon stor utsträckning. Meningen är att det skall dyka upp väldigt begränsat. Vi hoppas att den tekniska lösningen för detta skall fungera bättre framåt. Det är givetvis också meningen att det ofelbart skall gå att klicka bort enkelt.

De som upplever att den återkommer upprepat får mer än gärna rapportera in detta tillsammans med lite info om enhet, browser, cookies på eller av? Detsamma gäller problem med att klicka bort det.

Gällande videos som startar automatiskt låter även det konstigt. Vilken annons/annonsör gäller detta? Det skall inte mig veterligen finnas någon sådan annons.

Jag har en Nexus 4 med standard Android och surfar med Firefox. Jag har inte stängt av kakor och den reklamen som stör mig är den med tre. Den täcker halva skärmen och jag ser ingenting som kan stänga ner rutan så jag måste uppdatera sidan för att få bort reklamen.

Av copyguy

.bh vilken rolig toppdomän! =D

Av copyguy
Skrivet av niklasloow:

Detta gillar vi! Dock förlorar NetOnNet förtorende i mina ögon

Kan bara hålla med. Eftersom de inte gav sig så köpte jag en likadan på webhallen så nu har jag två routrar. Får väl sälja den ena.

Av copyguy

Fick nyss ett mail av netonnet om jag får nordic routern. Skönt av dom att de förstod att jag hade rätt.