Inlägg

Inlägg som Gustavs har skrivit i forumet
Av Gustavs

Jag har kopplat ihop telefoner med blåtand, men det går inte att överföra filer.
Pinkoden till telefonen är 0000, altså inte den pinkod du slår in i början. Handlar
bara om en mjukvaruspärr, grymt töntigt. Jag sålde min e616 igår, vart less på batteritiden
tres kassa support, bristerna i telefonen, alla mjukvaruspärrar osv.

Ska beställa K700 istället, 3G är inte riktigt moget än... :/

Av Gustavs

Anslutningen till headsetet är väl ingen vanlig 2,5mm plugg? Testade det idag med en adapeter och det kom inte fram ljud alls förutom om man drog ut den lite och då lät det bara i en lur. Jag har länge försökt hitta stereoheadset, men tydligen hade Geab inte tillgång att beställa det eller rättare sagt leverantören hade bara 2st på lager och dom lät dom inte kunna leverera ut.

Jag är besviken på mp3-spelaren? Går det inte ha högre ljud. Kanske hör dåligt men ljudet borde gå att höja mer. Annars kanske man får ta och göra någon speciallösning med headset så att man kan koppla på sina älskade portas.

Har föresten köpt ett 128-kort telefonen buggade som ett cp
efter jag stoppat in det samt slukade den batteri? Skumt men
buggandet verkar ha gått till sig, men den höll inte ens en dag
med minneskortet istoppat.. :/

Är det föresten någon som vet hur man för för att inte köra högtalartelefon under video?
Man kan ju anv. headsettet men småjobbigt att ha med sig.

Sen undrar jag om man kan surfa till vanliga hemsidor? Borde ju gå, tycker man.

3G är framtiden, tyvärr har inte NEC e616 allt man kan önska sig, hade jag fått välja idag kanske jag valt Nokia fast och andra sidan kostar den ju pengar.

Av Gustavs

Nu när jag provade funkade det i 800x600, men då ändrade jag till 640x480 och då blev TV:n svart. Jag startade om datorn och då var skärmen svart, även i biosen men den får signal för att skärmen lyser grönt, altså powerlampan. Men allt är fortfarande svart, vad beror detta på? Lagras informationen om vilken utgång grafikkortet ska använda på hårddisken eller på något minne på kortet? Det är ett Velocity 4400 tror jag, 16mb.

Av Gustavs

Tv-Out probs!

Varför blir bilden från min TV-out bara svart. Har provat att koppla till två olika apparater, har kopplat både via den gula och s-video utgången som finns pågrafikkortet, sen är det en vanlig RCA på andra sidan som går in i en scart (en sådan med RGB och s-vido samt en in/out knapp) Misstänker hårvarufel?

Av Gustavs

Suddig bild på TV:n

Har en 50hz tv nu, blir bilden tydligare om jag skaffar en 100hz eller måste jag köpa en ny dator? Eller finns det moduler som gör bilden mer anpassad för tv? Det är en SuperVideoutgång nu tror jag. Hjälp?

Av Gustavs

Tuffa Tangetbord?

Funderar på att spraya mitt tangetbord, förmodligen svart. Någon som har gjort det? Eller varför inte millitärkammoflage? Har ni nå länkar till bilder? Eller någon bra sida man kan gå in på?