Inlägg

Inlägg som fro har skrivit i forumet
Av fro

1800kr for HP Microservern Gen8.

Skickades från m.sweclockers.com

Av fro
Skrivet av Otori:

Den har snurrat med Xpnology i alla år, sjukt smidigt. Kan skicka med stickan så är den bara att slå igång och sätta upp diskvolymen/erna som man önskar.

Skickades från m.sweclockers.com

Låter utmärkt.

Av fro

@Otori: Får man fråga vad du kört för OS på den?

Av fro

Bjuder 1700kr och hämtar för allt, om den fortfarande finns kvar.

Av fro

Bjuder 900kr

Av fro

Börjar bjuda 1500kr. Är i hududsak mest intresserad av CPU och RAM.

Av fro

Bjuder 1400kr och hämtar på Liljeholmen när det passar dig, kan hämta redan idag om du vill få den såld snabbt.

Av fro

Är intresserad av MSI B150M Bazooka plus, Intel i5 6400 2.7ghz fläkt och Kingston HyperX fury 2x4gb ddr4 2133mhz. Bjuder 1400kr och hämtning i Stockholm.

Av fro
Skrivet av lilakattbajs:

Menar du att byta med den vanliga wraith spire utan led? Isåfall är jag intresserad!

Det går bra att byta den rakt av. Skulle ändå behöva klippa av strömkabeln till LEDen för att göra den mindre så den ryms.

Skickades från m.sweclockers.com

Av fro

Finns det fortfarande intresse för en Wraith Spire LED?

Har nämligen en som jag tänkt ha I en Fractal Design Node 202 men det innebär ju att man måste klippa några kablar till LED för AMD loggan för att få in den i chassit och då kan det ju vara bättre att byta den med någon som vill ha en med LED.

Den finns i Stockholm just nu.

Av fro

4200kr

Av fro

4000kr

Av fro

Bjuder 3700kr och kan hämta.

Av fro

Lite synpunkter

Riktigt snyggt litet chassi. Brukar vanligtvis inte skriva så många inlägg på forum men denna tyckte jag förtjänade det.

Gillar konceptet med standardiserade utbyggnadsdelar. Det som oroar mig lite med dem är kanten/skåran mellan delarna som i alla fall i bilderna syns ganska tydligt. Jag kan tycka att ni borde fundera på att göra en tydlig kant mellan "hatten" och chassit t ex en accentfärgad/kromad list som på så sätt "gömmer" en eventuell glipa för ögonen. Detta sött för övergångar är ju ganska ofta använt i andra produkter också se bara på B&O BeoLit 12, 15 och 17 högtalare som förövrigt påminner en del om detta chassi.

Jag vet att det har uttryckts en del synpunkter om att hålla LED utanför men jag kan faktiskt tycka att en sådan list mellan faktiskt skulle kunna se ganska bra ut svagt upplyst.

Som tredje färg kan jag tycka en en blå nyans hade fungerat bra antingen en mörkare likannde den som är på många telefoner t ex ifrån Huawei, Honor, Samsung och liknande. Varför inte en svenske Special Edition med en Blå färg med en gul list mellan "hatt" och chassi, inte kanariefågel gul men en gul/guld blandning liknande Raijinteks chassin.

Gillar också den lilla lappen med flaggan istället för någon hård kant, knappe, lycka eller liknande, bryter av den metalliska hårdheten på ett bra sätt.

Gällande framsidan/loggan så håller jag nog med de flesta på forumet om att ju mindre desto bättre. Föredrar själv den "vänstra" där ni har loggan och LOUQE i nederkanten. Något som jag kan tycka kanske skulle kunna vara intressant, i och med att ni verkar vilja knyta till ett skandinaviskt designspråk och associationer, är att använda stiliserade runor som skriver namnet för själva modellen ungefär som man gjort för Bluetooth och dess skapade runa. Hade nog kunna passa i graveringen på höger sida av LOUQE texten så får ni med både företagsloggan till vänster, namnet samt en logga/märke för själva chassi modellen. EN sådan liten lysande modellogga hade också kunnat fungera bra som "Power LED" istället för en "vanlig" lysande punkt. Hade nästan kunnat ge intryck av en lysande spricka i den solida fronten.

Tror att det är bra att ni inte skickar med sleevade-kablar av korrekt längd som standard men hade kunnat vara intressant att kunna köpa dessa som färdigt tillbehörspaket för att kunna få till en bra kabeldragning som möjligt.

Som några har nämnt hade det kanske kunnat vara intressant att sälja en variant utan PCIe kabel för de som inte vill använda ett grafikkort. Här hade det kanske också varit bra om det funnits någon form av hårddiskvaggor eller i alla fall fästen för att kunna fästa HDD/SSD för de som istället vill kunna använda den som en liten server eller HTPC med extra lagringsmöjlighet.

Skulle nästan också kunna tänka mig en mindre variant som en del nämnt för korta grafikkort och kanske en HDPLEX eller PICO-PSU variant för att få fram en mindre/kortare modell. Kommer dock inte att slå till på en sådan i första vändan då jag gillar mitt ASUS GTX1070 STRIX så jag behöver längden för att rymma det men det känns bra att ni själva har in en sådan STRIX modell i bilderna.

Snyggt jobbat. Kan knappt vänta till den går att få tag på.