Inlägg

Inlägg som Marduk har skrivit i forumet
Av Marduk
Skrivet av Gender Bender:

Apple har inga anställda placerad på Foxconn med uppdrag att tillverka och kontrollera alla telefoner. Möjligtvis att dom skickar dit nån snubbe i kostym då och då för att titta på när andra jobbar, och givetvis besöker ju Tim Cook fabriken en gång per år kanske.

Om du kan bevisa att det finns Appleanställda som jobbar heltid på Foxconns fabrik så kan jag se mig själv som besegrad.

Inte ens när denna reporter får tillstånd av Apple att besöka fabriken visas han runt av en Appleanställd, utan han visas runt av en Foxconnanställd.

Apple gör med största säkerhet Audits på alla Foxconn´s led. Där innefattar definitivt tillverkningen (framför allt). Klart Apple ställs som ansvariga för repor osv på sina produkter. Sedan ställer såklart Apple sin leverantör mot väggen.

Sedan gör såklart Apple många stickprov och även besök på site, konstigt vore annars.

Till slut en kuriosa fråga, varför skulle en Apple anställt visa runt en reporter i någon annans produktionsanläggning?

Av Marduk

Min 3415 har jag inte märkt av något större (något allts?) problem med Vista, använder den flera timmar dagligen. Spelar/skriver och surfar. Kör tom ofta på energisparläge fast jag inte behöver....vilket brukar vara upphovet till en bärbar som krånglar (glömsk)

Av Marduk

Ring supporten.

Av Marduk

Flikar in lite allmänt här. Har haft min 3415w nu i en vecka och är ganska nöjd. Dock så gillar jag inte att 23456 och qwert klickar konstigt när man trycker på dem, verkar som tangentbordet på den ytan är lite svagara och ger med sig lite.
Ringde supporten idag och de sa att så kan det vara på den modellen.... jag frågade då om jag kunde få ångerrätt och det kunde jag om ja skyndade mig. Känns bara tråkigt att behöva bli av med en käck bärbar som man tycker om. Fast undermåliga tangentbord vet jag med mig, att ja inte kommer vara nöjd med i längden (sån är jag). Någon annan som upplevt detta med sina zepto datorer?
Kanske kan man få byta till en annan modell, 6625 eller något i den stilen.

Av Marduk

En väldigt dum fråga från mig som suttit med datorer halva livet, men vad skall uppdateringsfrekvensen på skärmen till min 3415 ligga på? ( 60hz?)

Köpte mig en 3415 i fredags och är väldigt nöjd, dock fick man inte med någon som helst beskrivning på den utan fick hämta hem den från nätet i form av en pdf.
Vista var förinstallerat och funkade kanonbra från början. Behöver man lägga till mer drivrutiner? Är en perfektionist och vill att sådant skall förklaras med en tydlig lapp i lådan....nu fick man en cd men där finns det flera alt att installera och vad man skall välja vet jag inte.

Av Marduk

Får slänga mig in i zepto tråden lite, har köpt en 3415w och skall få den idag eller på måndag. Min fråga gäller drivrutinerna. Tänkte vara lite förutseende och tanka ner de nya från deras hemsida.
Behöver installationen av drivrutinerna följa någon ordning? Tex vga först osv.

Av Marduk

Sitter och nöter diablo2 men mythos verkar lovande, finns det folk på forumet som sitter med beta nycklar? Tacksam om det finns.

E-Post : radevik@telia.com Tackar för pm och invite!

Av Marduk

När det begav sig och raptorn kom visade de flesta tester att det inte gav någon prestandavinst överlag. Vissa tillfällen mer vissa mindre men aldrig märkbart. Kanske har det ändrat sig nu med nya Mb.

Av Marduk

Tackar för svaren det blir med största sannolikhet ett 6600gt.

/bow

Av Marduk

Han har inte tänkt att klocka sitt system.
Det är inte overkill att köpa ett 6800gt för han då?

Av Marduk

Grafikkort för en Amd athlon 3000+

En kompis till mig har denna konfigurationen :
Amd Athlon 3000+
333 minnen 512mb
Radeon 9200 grafikkort
Moderkortet är ett ms-6712

Är 6600gt el dyl nått att rekomendera för honom?
Han vill kunna spela tex Wow. Han tänker köpa till
512 i ram, är detta en duglig uppgradering för han?
Blir grafikkortet för "bra" för systemet?

Av Marduk

Skall man ha abit eq och icke orginal kylning på samtidigt?

Av Marduk

Acke tycker du inte att du skulle vara lite försiktigare i skrift om du är nyreggad?

Av Marduk

Kvittar hur bra någon e på något så kan man inte
göra massa påhopp, ser lika illa ut.

Mortil: vad får du ut av 08? Förklara är du snäll.
Frink: Ja :/

Av Marduk

Det finns läckor i alla os men Microsoft är ju störst på personmarknaden så då är det enklast att göra virus där.

Av Marduk

Han kanske tänkte mer i banorna om det kunde vara farligt för Mb.

Av Marduk

Pengar e alltid en fråga får ta saker "pö" om "pö" men en 1x512 med 2.5 cas får det bli.

Först trodde jag att det var mkt problem med olika minnen men har sett att jag nog blandat ihop mkt med att a64 har problem.

Av Marduk

Tänkte mer ifall det var bättre att fylla 2x256 nu sen 2x256 till men mer jag funderar på det blir det nog 1x512 och 1x512 senare så har man 2 slots kvar till ytterligare uppgradering om det nu skulle behövas.

Tack för svaren!

Av Marduk

Så dessa minnen duger utmärkt då A-DATA Original 256Mb DDR-DIMM PC4000/DDR500 184pin 500MHz CAS3?

Av Marduk

IC7 MAX3 + 2*256 el. 1*512

Jag vill ha 1024 i ram, men fattig som man är har jag inte råd med allt på en gång så är det smartast att köpa 2x256 eller 1x512 till ett IC7 MAX3 och antingen vid senare tillfälle kompletera med 2x256 el. 1x512.

Det finns ju en hel del kompabilitetsproblem, är det bara ecc som gäller?

Skulle gärna ta ett eller två tips om vilka minnen man skall välja är inte ute efter att klocka så mkt, kanske t.om inget alls.