Inlägg

Inlägg som Halldinus har skrivit i forumet
Av Halldinus

Det skulle vara väldigt bra om de kunde använda sig av samma princip mot all form av brottslighet. Dvs spana skoningslöst mot ett misstänkt objekt och sen slå till och sätta fast de närvarnade för de brott man kan hitta.

Av Halldinus

Kanske man kan få se ett 17cm kort i Sverige snart?

Av Halldinus

Enligt Supporten skall det Passa R2an med

Av Halldinus
Skrivet av Tr0j4n3N:

Mailade fractal igår faktiskt och frågade när det skulle komma till sverige och dom sa i oktober skulle det komma till dustin/inet/webhallen etc. det blir en långväntan. Funderar på om man ska såga sin egna sida och sätta på ett plexiglas

Jämfört med tiden man redan väntat blir tiden kvar kort.

Av Halldinus
Skrivet av ParasiteX:

Det borde passa. R3 är essentiellt sett R2an med ett par mindre tweaks, som USB 3.0 portar och nya gummi skydd i sladd hålen.

Du kan annars alltid bara maila Fractal Design, så får du svar direkt..

Sant! Hittar ingen som säljert än så de får ligga på is tills jag hittart.

Av Halldinus

Fönstersida Define R3 till Define R2

Hej!

Någon som kan bekräfta om Fönsersidan till R3 passar till R2an? Millimeter mässigt ser det lovande ut nämligen

http://www.fractal-design.com/?view=product&category=5&prod=9...

Av Halldinus
Skrivet av Xake:

OCh i och med det kanske vi kan avliva jämförelserna mellan Vivendi och Svenska staten? De har två helt olika modeller, två helt olika inkomst-modeller, och två helt olika utgifts-modeller.
Om staten går dåligt kan de höja skatten och hoppas på att medborgarna förstår, betalar sin skatt och låter regimen sitta kvar efter nästa val (det där som inte funkade i Grekland).
Om Vivendi går dåligt måste de investera i något som ger pengar. Om de gör en rejälv felinvestering kan de inte riktigt bara "höja priserna", för då går deras kunder till billigare leverantörer.

Så skillnaden mellan stat och företag är att alltså; Staten höjer skatten, så folk börjar skita i o betala skatt = minskade inkomster. Företag höjer priser som gör att folk inte köper deras saker = mindre inkomster. Om man nu ska hålla sig till din simpla förklaring av systemet.

Liknelsen var mellan att ha lån och göra sig av med räntan de lånen skapar. Där är det ingen skillnad mellan stater, företag och privatpersonen. Eller jo, privatpersoner amorterar väldigt sällan.

Av Halldinus
Skrivet av Kadjoopplo:

Bullshit walks, money talks. Eller hur det nu är man säger. Så länge det drar in pengar varför sälja? Antagligen för att det kanske inte drar in tillräckligt?

Men dom ser att pengarna kan växa på annat håll mycket bättre inte för att det är skit direkt.

Säljer man något som genererar pengar vill folk köpa det, för de ser att här finns pengar att tjäna. Det ger ett högre pris.
Och med dagens räntemarknad och dessa framtid kan en sten räkna ut att göra sig av med lån är en god investering. Konsumtionen kan bara gå ner och räntan kan bara gå upp. Att då inte sälja innan det du har att sälja blir skit. Är idioti. Att de behöver bli hotade av investerare och banker är tragiskt men tur för dem.

Av Halldinus
Skrivet av Freddyboy:

Säg det till moderaterna

Du menar att amortera lån med engångssumma som sänker räntekostnaderna med mer än företaget drog in i plus, är en dålig affär?

Av Halldinus
Skrivet av KKay:

Varför sälja det som drar in mest(?) pengar?

För att ingen vill köpa skit.

Av Halldinus

Ber om ursäkt om svaret redan givits eller ges i videon, men kan inte kolla youtube på jobbet. hur många centimeter fanns det till grafikkortet med HDD-buren på plats? Tänker framförallt på den nyligen annonserade Zotac 670 på 17,8cm.

Av Halldinus
Skrivet av Prophan:

De skulle standarisera laddarna på det sättet att man kunde koppla via USB, inte standardisera själva designen.
Så här såg Samsungs laddare ut förut: http://cl.ly/3F2L0y200x0N2t0p043P

Varför kunde de inte behållt den designen för?

För att Apples grej produceras redan i miljontals? Att köpa in sig på den produktionen är nog larvigt billigt eftersom den redan rullar. Av precis samma anledning som man har standardiserad Ammo.

Av Halldinus

De där låtarna fastna ju direkt

Tackar! o Go jul

Av Halldinus
Skrivet av Slaensan:

Kort sagt kämpade sydstaterna för att behålla slaveriet och bli självständiga, hitlers tredje rike skulle bli ett superfolk med ett überland och de utrotade alla som inte passade in.

Skillnad

Det är skillnad, samma skillnad som det är mellan en som våldtagit en gång och någon som våldtagit 40ggr.

Båda staterna byggde på att en Ras var överlägsen en annan. Båda staterna hade Politiska företrädare som menade att de inte var fel att ha de åsikterna, eftersom den underlägsna rasen var så underlägsen så att de knappt kunde räknas som människa, utan mer apa.

Av Halldinus
Skrivet av Zabuza:

Samma åsikter? eh hahaha

Vart skilljer de sig menar du?

Av Halldinus
Skrivet av edberg24:

Du borde bekämpas, med insektsmedel eller något. Försvinn istället, eller sluta klaga.

Förutom att jag inte byggt en statsbildning på tanken att en människa är mer människa än en annan och sen gått i krig för den åsikten.

Av Halldinus

did anyone say.... peak oil?

Av Halldinus
Skrivet av edberg24:

Du får plus för flaggan, resten var lite för mycket tycker jag. Får lite p12 vibbar över allt.

Skrivet av jarmoswe:

the south will rise again

Skrivet av JenzA:

Fem starka enbart för flaggan, Resten? njaae.

Skrivet av rmd:

Vill inte vara elak utan tvärt om, med all välmening instämmer jag med citerad föregående talare. Viktigaste är att du pantar burkarna

Dock är det väl en personlig grejj med sydstatsflaggan. Lite senare i livet kommer du ha en annan flagga som symboliserar allt du tyckt vart ballt osv. Om du inte börjar äta majskorn direkt ur burken och intresserar dig för tractorpulling så är nog sydstatsflaggan borta ganska snart.

BTW, trevligt med longboard iaf.

Skillnaden mellan tredje Rikets flagga och Sydstatsflaggan är att den ena är socialt accepterad (sic!). Annars står de för samma åsikter och ska bekämpas så fort de sticker upp sina äckliga anleten.

Av Halldinus
Skrivet av Ant3:

Jag ser att de finns MINST 454 medlemmar här på Sweclocker som jag personligen skulle banka skiten ur om dom yttrade sin åsikt i detta till mig i mitt hem!

Tror jag talar för ALLA oss som har barn!

1. Varför skulle vi vara i ditt hem?

2. Du verkar våldsam, säker på att du är en lämplig förälder? Steget att Censurera och filtrera information för att aktivt skydda barn, tex Föräldrar som visar våldsamma tendenser. Är litet.

Av Halldinus

Den enda censur som skall ske är av individen, för individen.