Inlägg

Inlägg som bjinko har skrivit i forumet
Av bjinko

hehe tack sökte själ men med många ord på svenska så hittade inget sry

Av bjinko

Logitech G15 och spotify

Hej bara undrar om det är någon som vet om man kan få info om vilken låt och sånt man spelar på spotify på skärmen på sitt G15 tangentbord? finns för media player men kan inte få spotify att synas någon med en ide'?

Av bjinko

kan man köra den engelska versionen och använda multi language pack och då få det på svenska?

Av bjinko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av freddanb
Okej, det låter ju lite tråkigt...

Vad ska man göra för att få det att fungera då? =P
Det är ju lite jobbigt att det ska krångla så med den svenska W7-versionen medans den engelska fungerade klockrent.

Edit: Jag testar att ta bort iso-filen som har packats upp och börjar om med uppackningen. Återkommer med resultat!

Nepp, det funkade inte bättre det... fastnade på 38% igen.

uppackningen fastnade på 38% för mig också

Av bjinko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DjCad
Den är på 2,9GB eller exakt 3115335680 byte

fan då måste jag börja om=(

Av bjinko

hur stor är iso filen när allt är klart för er? mitt hängde sig när jag packade upp så avslutade det och min iso är bara 1,08GB den engelska ligger på 3Gb

Av bjinko

http://www.pellesoft.se/services/smsactivate.aspx

du måste logga in på första sidan finns en länk om inte min fungerar ( kanske leder till min profil) eller nåt) sen skickar du ett sms och får en kod aktiverar och väntar på microsoft ( glöm inte att aktivera csn kortet)

Av bjinko

vet men om man laddar ner från BTB kommer det säker massa skit man inte vill ha sen är ju risken att man får fel version eller nån sån skit så det inte fungera=(

Av bjinko

satt fast på 33%i en h ligger på 24% och har gjort det länge nu=(

Av bjinko

började nerladdningen idag efter ca 10min var jag på 32% men där stannade det och nu har det gått lite över 1h får se om jag kommer vidare.

Av bjinko

Sagem DTR 94250TA HD

Hej jag har en Sagem DTR 94250TA HD digitalbox som har fungerat jätte bra men nu skulle jag vilja lytta över en film jag spelat in från HDDn på boxen till datorn. Tog då ett USB minne och gick in i listan med inspelade program och valde hantera filer-->exportera fil-->usb1-->mapp med filmens namn godkänner då detta men ett felmeddelande utan någon som helst information kommer upp

''Fel vid överföring''

vad har jag gjort fel? filen är inte över 4Gb ( vilket är största storlek för filmer man kan överföra) minnet har över 7gb ledigt. Minnet är formaterat med FAT32 ( vilket det står i instruktionsboken att det ska vara)
Har testat att formatera om minnet vilket inte hjälpte.

Har säker glömt något nu men borde det inte fungera? försökte med en bärbar HDD men den var formaterad i NTFC och hade redan massa bilder på den så ville inte göra om det. Men det ska fungera med USB masslagrings enhet enligt instruktionsboken så kan inte förstå vad som är fel tacksam för svar.