Inlägg

Inlägg som Grasp247 har skrivit i forumet
Av Grasp247

Nexus 4 utan tvekan pga hur prisvärd den är just nu.

Av Grasp247

Jag tycker du borde ta dig tiden att gå in på HiFi Klubben och lyssna på lite olika alternativ dom har för ljud är väldigt subjektivt, det som låter bra för mig kanske inte riktigt faller dig i smaken.

Av Grasp247

Concept 6 är utan tvekan det bästa alternativet i den prisklassen. CV Ve8-f levererar inte det CV är kända för, dock så vill jag tillägga att concept 6 är aningen ljusa i karaktären men dom spelar korrekt och det är bättre upplösning.

MVH en HiFi Klubben anställd

Av Grasp247

Jag missade din budget men kolla på NAD C316 BEE enkel och billig förstärkare som drar nytta av B&Ws varma karaktär 685 o 686 är bland mina favoriter då man får mycket ljud för pengarna

Av Grasp247
Skrivet av anon172162:

Ursäkta att jag lånar tråden lite. Är nämligen sugen på att skaffa likadana högtalare som TS. Har för tillfället en Harman Kardon Hk3490. Skulle denna funka bra för att driva dessa högtalare? Har för tillfället ett par dynavoice m-65 ex men de är så stora och otympliga så är ute etfter ett par mindre högtalare.

Det kommer gå bra med den förstärkaren dock hur den är rent karaktäristisk men högtalarna är ganska varma i karaktären.

Av Grasp247

Om du vill komma undan hyfsat billigt så satsa på en NAD C356 BEE. Inte den starkaste stärkaren men den gör högtalarna rättvisa om du inte tänkt spela hööögt.

MVH En Hifi Klubben anställd

Av Grasp247

AM3 mounting for H80

Im looking for the AM3 mounting for a H80 but I dont have the possibility to order it from the website is there a possibility to get a hold of the mounting in any other way?

Av Grasp247

Kika på Denon Cocoon som finns på HiFi Klubben, det är kampanj priser på dom nu

Av Grasp247

Kika på Hifi klubben. Denon AVR 2113, 7.1, 95 w per kanal, airplay samt spotify integrerat 3698:- tillsammans med Dali Concept 6, Concept 1 och Concept C 4996. All info finns på www.hifiklubben.se

Av Grasp247
Av Grasp247
Skrivet av SysGhost:

Stå på!
Du köper en produkt i fungerandes skick, då vill du också ha den komplett. Fattas det delar är produkten obrukbar.

Annars är du tvungen att köpa en sats via en av Corsairs återförsäljare. Kontakta deras support via mail, eller via deras forum. (Tror till och med att Corsair har en egen tråd här hos Sweclockers?)
Corsair brukar vara rätt hjälpsamma med att plocka fram tillbehör via återfösäljare när det fattas delar, eller om man behöver komplettera.

EDIT:
Du kan, om du är händig, tillverka ett eget fäste. En bit metall + en dremel kan göra underverk.

Helt rätt men jag får ge killen en möjlighet först innan jag börjar gnälla:P tills dess kan jag åtminstone se om där finns andra alternativ.

Jag kontaktade Inet idag men det var inget dom kunde beställa hem så jag tänkte höra här först innan jag drar iväg ett mejl till Corsair:)

Av Grasp247
Skrivet av Lunk:

Du fick säkert som jag och min h100.. Ett snett amd3 fäste. Funkar dock lika bra utan ena skruven

Skrivet av SysGhost:

Har inte H80 paketet en lämplig sats för detta redan?
De flesta av AMDs socklar använder samma kylarfästen. Det vill säga AM2, AM3, AM3+ FM1, FM2.
Har du en hållare för någon av dessa, så passar den alla ovan nämnda, då socklarna använder samma kylar-fästen. En av många fördelar med AMD
Många tillverkare av kylare uppger inte hela listan med socklar. Antingen för att socklarna inte existerade när instruktionen skrevs, eller för att tillverkaren själv inte har kännedomen om detta.

Jag köpte en H80 begagnat och så fattades dom två hakarna som man fäster blocket med. Jag har haft kontakt med säljaren men skulle det vara så att han inte hittar dom så hade det varit bra om man kunnat få tag på dom.

Av Grasp247
Skrivet av Rockztar:

Yes boss Har tyvärr inte möjlighet att nyttja länken.

Av Grasp247

AM3+ fäste till Corsair H80

Tja.

Jag undrar om någon vet var man kan få tag på fästanordningen för AM3+ till en Corsair H80.

Mvh Robin

Av Grasp247

Denon 560r säljs för halva priset på HiFi klubben

Av Grasp247

Handlar där ganska ofta och personal är allt annat en otrevliga, däremot så varierar produkt kunskapen beroende på vilken säljare man pratar med.

Med tanke på hur brett sortiment webhallen har så kan man inte förvänta sig att dom ska vara experter inom allt, det är iaf min åsikt.

Av Grasp247

Suikoden 1 & 2
Legend Of The Dragoon

Av Grasp247
Skrivet av Gunior:

Sorry glömde lägga till det, XD En Samsung Galaxy Gio

Tycker det låter märkligt att den inte ska fungera med Tele2 kort men men här är iaf en länk som kanske kan lösa ditt problem http://www.swedroid.se/forum/showthread.php?t=72115

Edit* Missade att du redan testat själv.

Av Grasp247

Vilken telefon är det?

Av Grasp247

Låter konstigt att det laggar i menyn men Playstation Store däremot kan vara seg och det kan ta lite tid att ladda spel.