Inlägg

Inlägg som bailer har skrivit i forumet
Av bailer

Stacks hälsar att ni kan svara på svenska Han är bara för lat för att skriva om allt på svenska

Av bailer
Skrivet av thereal_twisted:

Det skulle ev. kunna komma någon med lite snabbare cpu, 460m istället för 450m. Men skillnaden på dom är extremt liten. Det lär inte komma någon med bättre grafikkort som ligger i den prisklassen, eftersom det inte finns något bättre grafikkort(i den prisklassen) och det är inget direkt på gång heller. AMD kommer med sin 6xxx- serie snart men det är för stationära och det lär ta ett tag innan motsvarande kommer till laptops.

Tack för ett bra svar =). Då blir det nog att införskaffa sig den billigaste G73JH så får vi hoppas på att det blir bra :D.

Av bailer
Skrivet av thereal_twisted:

Dom allra första kom nån gång då, vet inte riktigt när dom fanns att köpa här i Sverige. Hur som helst så kostade G73 runt 20-23k när den först släpptes i sverige, det var då versionen med i7, bluray och annat onödigt.

g73 var väl också en av dom allra första som fanns med 5870m(clevo kan ha vart före), oavsett så finns det inget snabbare att få tag på i nuläget. Eller det finns väl, men då får du beställa en custom clevo från tyskland, finns med 5870m Crossfire. Nvidias gtx480m finns också hos vissa tyska clevo ÅF, men det kostar mycket mer än 5870m CF och är långsammare.

Och du får räkna med en ganska stor prisökning om du ska ha en sån maskin.

Kolla dessa länkar:

DevilTech - High Performance Systems-_Home#

www.notebookguru.de

Okej. Jag tänkte mer på att om det är någon som vet om det kommer släppas en liknande maskin inom ett par månader eller någonting. Jag kanske borde ha skrivit ner det i mitt förra inlägg ^^. Menar att det känns lite tungt om man nu köper en G73Jh nu och så kommer det en liknande maskin men med kanske USB 3.0 t.ex. och nån uppdaterad hårdvara. Vet inte exakt vad det skulle vara men ni kanske förstår vad jag menar. Det känns ju alltid bättre att ha en nylanserad produkt. Kanske blir lite dyrare dock vilket självklart är dumt.

Av bailer

Jag gick in på testfreaks.se och kollade upp G73Jh och där står det att den är från 5 januari 2010. Stämmer verkligen detta? Det kändes ju faktiskt lite gammalt om man ska köpa en ny speldator för 12.000 kr. Nu vet jag dock inte om det stämmer med 5 januari 2010 men det kändes i alla fall fel att köpa en snart 10 månader gammal dator om den ska kosta så mycket om den informationen stämmer. Länk: Asus ROG G73Jh Recension, Test och Information.

Av bailer

Tack för alla svar!! Det jag är rädd för när det kommer till bärbara är just kylningen. Laptopen jag har nu är egentligen relativt bra men när man spelat i kanske en kvart så börjar datorn att lagga bara för att den är för varm. Den har aldrig lagt av men prestandan sjunker rejält när den blir varm. Jag vet inte om det är ovanligt eller någonting men jag är då helt säker på att det har med kylningen att göra.

Av bailer

Acer Aspire TimelineX 5820TG, någon som har en?

Hej hej hallå!

Jag hade tänkt att köpa en bärbar dator för runt 8k som jag ska ha som speldator. Jag har kollat runt en hel del och denna dator verkar vara den som är bäst när det gäller prestanda och dylikt för det priset.

Därför undrar jag om det är någon som har denna dator som skulle kunna berätta lite om den. Hur prestandan och kylningen och så är. Tycker den ser att ha hög kvalitet och så är den rätt så snygg.

Tack på förhand!