Inlägg

Inlägg som Lappa har skrivit i forumet
Av Lappa

Suttit och pillat ihop ett schema ni gärna får titta lite på, rena tricepsövningar har jag inte med för det tränas ju i bänkpress. Ni får gärna anmärka på saker. Behöver jag flytta en övning till en annan dag, borde jag ta bort en övning eller lägga till en övning osv. Målet är bara att bygga styrka och vill inte vara på gymmet för länge varje gång. Har försökt få med basövningar så gott jag kunnat.

DAG 1: (ben armar mage)
Knäböj
utfall
Skivstångscurl
Magövning

DAG 2: (rygg)
Marklyft.
Chins eller sittande rodd.
Skivstångsrodd.
Good mornings.

DAG 3: (bröst och axlar)
Bänkpress.
Hantelpress.
Pullover. (prova för att se hur den känns, inte kört den förr)
Militärpress.

Kan jag ta bort något, T ex hantelpress eftersom jag har bänkpress eller förlorar jag i "utvecklingen" på att bara köra en bröstövning?

Av Lappa

Mixar två till tre dl havregryn med en skvätt mjölk en banan och ett ägg. man står sig riktigt bra på detta, när det är dags för frukost på jobbet så är man fortfarande inte hungrig. Så jag dricker min frukost varje dag

Av Lappa
Skrivet av Loaded:

Vad heter Mario i förnamn? De kallas för Super Mario Brothers, dvs "bröderna Mario" och vi vet ju att hans bror heter Luigi, hans fullständiga namn borde därmed vara Luigi Mario (eller möjligen Luigi Super Mario). Vid närmare eftertanke verkar alltså "Mario" vara en fitta som går runt och kallar sig för bara Mario och tror att han är the definitive Mario trots att hans brorsa är precis lika mycket Mario som han. Själv tror jag att han heter Krösus Mario, men någon annan kanske vet bättre.

Enligt detta heter han Mario men efternam Segali om man ska tro texten. Innan fjanten blev känd så kallades han bara för jumpman. Så bröderna borde heta Mario och Luigi Segali, super bros. Så super bros kanske syftar mer på att dom är rätt nära varandra istället för att vara just "super"

"So, why Mario? Well, the character's namesake comes from an actual Mario—Mario Segali, the former landlord of the New York office building that housed Nintendo of America headquarters in the early 1980s. When searching for a more marketable name for the Jumpman character, then-president of Nintendo of America Minoru Arakawa purportedly remarked on the likeness of the game character to the company's landlord—and thus the name Mario caught on."

Av Lappa
Skrivet av Kern:

I dag är det 6000 dagar sedan jag träffade min underbara fru :). Överraskade henne med;
Svärmor passade barnen medans jag hämtade min Älskling med taxi och vi begav oss in till stan för en avslappande bubbelbad relax och en underbar
middag på en mysig restaurang. Hon blev väldigt glad och jag känner mig väldigt nöjd med mig själv...

Har du räknat skottår och så? Du kan ju ha missat några dagar. Grattis iaf, hon kanske inte är ett mattgeni så du klarar dig undan.

Av Lappa

Jag har för mig att dressman hade paketerbjudanden när jag köpte min. T. ex skjorta slips paket för bra pris. hör om de välklädda herrarna kommer köra på något sådan när det närmar sig.

Av Lappa

Dressman. Sydde sedan upp den hos en sömmerska. du kommer säkert ändå söla ner den och hålla på. I min mening ingen idé att lägga mycket pengar på en kostym för detta tillfälle. såg fortfarande bra ut för billig peng.

Av Lappa

Började simma i höstas och har nu lagt till gym. Simmade två tre gånger i veckan men har nu börjat med gym två gånger i veckan och simning två gånger i veckan. Måndag och onsdag gym, tisdag och torsdag simning. Är detta för mycket för kroppen så det blir överträning eller funkar det? Vissa veckor blir det bara simning en dag i veckan, men försöker två så gott det går.

Av Lappa
Skrivet av Interstella:

Ta på dig en flyttlåda, Solid Snake.

Hahahahaha, bästa idag. tack för den

Mario är ju ganska enkel annars.

Av Lappa

Det är ju optisk ingång på den och ps3 har ju optisk utgång så borde väl funka så långt. Det är väl snarare så att det är mjukvaran som kanske inte stödjs eller hur mycket ström ps3 matar ut via usb, men borde väl vara samma som en dator antar jag. Testa på öppet köp?

Av Lappa

Jag har 8 st till Voddler om någon är intresserad.

Av Lappa
Skrivet av August:

Som tack (julklapp?) för att jag registrerade nya blu ray-spelare fick jag idag hemleverat Bourne-serien. Gratis är gott.
http://www.geting.se/image.php/280321-P1080069.JPG

Vad för spelare och vad är haken?

Av Lappa

Dras så ibland från mitt visa också. Det är någon kostnad eller liknande för innehav av korten. Aldrig fått någon faktura eller anmärkning av alla de år jag har haft ett visa kort iaf. det är väl en tio år nu.

Av Lappa
Skrivet av guffen86:

Va bra ! Kanske blir ett köp då. Gillar spel då man kan sitta tillsammans i soffan och samarbeta. Är det svåra trophys i spelet?

Både delar. Finns lite att kämpa för.

Av Lappa

Ja, man kan köra både online och lokalt. inte testat lokalt men kan tänka att det är samma som över nätet.

Av Lappa

Dead Nation till ps3.

Fler som har köpt Dead Nation? Sitter och lirar coop med en vän över nätet och satan va skoj det är, ganska svårt dock, iaf på level 10. Kör svårighetsgrad "normal" just nu, får bli nivå "grymt" efter vi kört igenom det.

Kostar 120kr på PSN och det är värt varenda krona, riktigt underhållande.

http://www.youtube.com/watch?v=ytEmRurD9Qo&feature=related

Av Lappa

Vet att det brann hos mammas granne en gång när hon var ung. Hon fick då lägenheten sanerad och städad för den var, precis som din, rökskadad. Vet inte om detta var försäkringsbolaget, hyresvärden, eller personen det brann hos som fixade det.

Av Lappa

Regnkläder?

Av Lappa
Skrivet av MIFFo_BEast:

Blev det dyrt?

Av Lappa

Silent hill?

Av Lappa

Magsyra tar hand om det mesta. Jag har då aldrig bajsat äggskal.