Artiklar

Artiklar skrivna av MrAdde
13

EK Water Blocks avtäcker vattenblock för AMD Radeon RX Vega

Välrenommerade EK Water Blocks avtäcker ett RGB-bestyckat vattenblock för AMD RX Vega, vilket kan komma till användning vid värmealstrande överklockning.

24

Google Assistant kommer till Sverige

Avsaknaden av Google Assistant har låst ute svenskar från många av företagets tjänster. Nu avslöjar Google att tjänsten kommer till Sverige inom några månader.

7

EK Water Blocks släpper vattenblock för Nvidia Titan V

I december släppte Nvidia för första gången arkitekturen Volta för vanliga konsumenter. Nu bistår EK Water Blocks med vattenblock och täckplåtar till grafikkortet.

125

Postnord öppnar nytt tullager för importpaket

Postnord aviserar att bolaget nu öppnar ett nytt tullager i Örebro. Detta för att hantera den stora mängd importpaket som kommer omfattas av den nya tullavgiften.

11

Corsair utökar chassifamiljen Obsidian med modellen 500D

Efter en utannonsering på CES är det nu dags för Corsair Obsidian 500D att ta plats i butikshyllorna. På menyn står påkostade materialval och bred kompatibilitet.

9

AMD släpper drivrutin för Sea of Thieves

Den 20 mars är det dags för piratspelet Sea of Thieves att hitta ut i butikshyllorna. Inför lanseringen bistår nu AMD med färska drivrutiner.

133

Coop säger upp avtalet med Postnord

Importavgifter och sena leveranser har stått på tapeten för Postnord på sistone. Nu kan ett avslutat avtal med Coop adderas till listan, då matkedjan anser att ersättningen är för låg.

50

AMD skickar ut processorer gratis för UEFI-uppdatering

Nylanserade Raven Ridge för stationärt bruk är kompatibel med sockel AM4, men många moderkort kräver en uppdatering. AMD bidrar med processorer för flashningen.

51

Google bötfälls för brott mot konkurrenslagarna i Indien

Google har återigen hamnat i blåsvädret för brott mot konkurrenslagar, där indiska konkurrensverket bötfäller internetjätten med en bot på motsvarande 177 miljoner kronor.

11

Asus uppdaterar nuvarande moderkort med stöd för AMD Raven Ridge

Inom kort lanseras kretsen Raven Ridge för stationära datorer, där både grafik och processor integrerats på samma kisel. Asus bistår med uppdaterat BIOS/UEFI för nuvarande moderkort.

58

Fortnite går om Playerunknown's Battlegrounds i antal samtidiga spelare

Efter Battle Royale-succén Playerunknown's Battlegrounds fortsätter genren att växa, där spelet Fortnite nu registrerat rekordhöga 3,4 miljoner samtidiga spelare.

6

Qualcomm avtäcker 5G-samarbete med över 30 operatörer och tillverkare

Det drar ihop sig inför den globala lanseringen av tekniken 5G, varpå Qualcomm storsatsar på skarpa tester tillsammans med operatörer och tillverkare.

72

Spring Creators Update är nästa stora uppdatering av Windows 10

Enligt bloggen Wincentral kommer vårens stora uppdatering för Windows 10 att få namnet Spring Creators Update. På menyn står bland annat funktionen Timeline.

77

Gabe Newell: "Inte medveten om något förvärv av Valve"

För inte så länge sedan framkom det att Microsoft övervägde att förvärva ett större namn på spelmarknaden. Nu säger majoritetsägaren Gabe Newell att det inte blir Valve.

10

Nvidia släpper drivrutin för Kingdom Come: Deliverance

Inom kort lanseras rollspelet Kingdom Come: Deliverance, som utlovar en levande värld tillsammans med påkostad grafik. Nu laddar Nvidia upp med nya drivrutiner.

14

Amnesia-samlingen gratis på Humble Store

Det svenskutvecklade skräckspelet Amnesia: The Dark Descent skrämde vettet ur många spelare när det kom ut 2010. Nu finns originalet samt uppföljaren att hämta gratis på Humble Store.

29

AT&T föreslår rättighetsförklaring för internet i öppet brev

Många internetleverantörer bedrev aktiv lobbyism för upphävandet av nätneutralitet. AT&T är dock inte helt överens med beslutet, och föreslår en permanent rättighetsförklaring för internet.

26

Star Wars: Battlefront II får omarbetat belöningssystem

EA och utvecklaren DICE lovade bot och bättring efter kritiken mot belöningssystemet i senaste Battlefront. Nu avslöjar DICE att den nya lösningen presenteras i mars.

53

Microsoft bygger Windows 10-version skräddarsydd för PC

I ett försök att göra Windows 10 mer mångsidigt uppges Microsoft bygga om operativsystemet till ett modulbaserat sådant, där bland annat en version skräddarsydd för datorer ingår.

29

Biowares onlinerollspel Anthem kan försenas till 2019

Destiny blev en stor framgång för Activision, och förra året avslöjade EA bolagets konkurrerande titel Anthem. Nu uppges utvecklaren Bioware behöva försena spelet till 2019.