Inlägg

Inlägg som Indigoue har skrivit i forumet
Av Indigoue
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Groggy_Toaster
finns det ingen adapter elle rnått så man kan sätta dremel tillbehör på en vanlig borrmaskin?

En borrmaskin roterar på tok för sakta för att det skall hända särskilt mycket, men visst det går att sätta i dremelverktyg i en borrmaskin.

Av Indigoue
Citat:

Ursprungligen inskrivet av StltcH
Dremel får du för 1000 kr.. om du ska hen en riktig.. kan knappt inte komma under 1000 lappen

Min kostade 795:- (äkta vara).

Av Indigoue
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ralle
svart ikea med gelékudde för handleden.

Samma här, fast min är mörkgrå.

Av Indigoue

Fint Delarium, i klass med mitt bygge som jag gjorde i våras.

http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=26739...

Av Indigoue

Hmm, med tanke på de bilderna du har där börjar jag undra vad du har för mottagning. SÅ dålig är inte min bild. Men självklart är det ju bra mycket bättre med HDTV.

Av Indigoue

Yikes, det där måste ha tagit tid. Skitsnyggt.

Av Indigoue

Vad gäller bilder har jag ett litet problem, den kamera jag brukar använda är min brors och han har flyttat ut. Min kamera är ganska värdelös och utlånad. Men men, jag ska jobba på det med.

Får nog spetsa till en nagelfil och sitta och slipa med. Eeek, det kommer att ta tid.

Av Indigoue

Nja, vad jag menar är inte ett utrymme som är svårt att komma åt, utan ett litet utrymme som jag alltså skulle behöva ett riktigt litet verktyg för att komma åt ända in i hörnet med.

Av Indigoue

Ok, ni kan hjälpa mig att komma igång med en liten lek. Ni kommer med en massa förslag på vad man använder att slipa i trånga hörnen med, kommer inte åt med varken dremel eller hörnslipmoj. Den vinner som kommer med det bästa förslaget.

Av Indigoue

Gillar desginen postad 11/8 bäst. Den med displayen i mitten.

Någon lätt windowsversion med Meedio som shell, hade kunnat bli bra. http://www.meedio.com

Av Indigoue
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZaphoX
Bra innehåll i artikeln men ganska taskigt skriver, allt för mycket "jag".

Indigoue: Vad är det för fel på storyn ? Tycker den är bättre än den i HL iaf. Det finns mer material att läsa om hur livet på basen har varit den senaste tiden innan olyckan och ju längre man kommer ju mer får man reda på hur olyckan orsakades.

Att jämföra med Half-Life tycker jag är rent ut sagt korkat då det var Half-Life som i princip började med intelligent story bland FPS spel. Det är 7 år sen ffs (för fasen).

Av Indigoue

Tyckte inte om det här spelet. Tröttnade efter lite drygt en timme. Förmodligen till en stor del för att jag inte kan ha så höga grafikinstänningar. Men storyn är ju verkligen värdelös också.

Av Indigoue

Hmm, "use during decompression stops" när jag gör säkerhetsstopp brukar jag inte ha så tråkigt att jag behöver musik. Luffarschack tillsammans med parkamraten på skrivplattan kan man ju göra annars om man har tråkigt.

Av Indigoue

Hmm, när jag slipade min GPU fick jag den spegelblank utan att använda autosol.
Jag använde:
1. 200papper ~30min
2. 600papper ~15min
3. 1200papper ~15min
4. 2000papper ~15min

Det är jäkligt svårt att säga huruvida du kommer kunna klocka minnen mer. Det beror på om flänsarna som var innan vaar tillräcklig kylning för att nå minnenas max-kapacitet eller inte. Men det är ju definitivt bättre flänsar.

Av Indigoue

Billiga var de i vilket fall inte.

Av Indigoue

Sen kanske vi inte ska klaga allt för mycket på värdena eftersom TT kanske anger "sanna" värden till skillnad från exempelvis Q-Tec.

Av Indigoue

Hrrm, jag har kind of... inte börjat än.
Jag började glad i hågen och så, men sen visade det sig att ngn hade slarvat bort den lilla tuben med härdaren till spacklet. Så jag har letat som fasen efter den och det visade sig till slut att den låg där den skulle, i förpackningen.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Twister
Har också ett sånt chassi, blir sugen på att göra något med den nu.
Vart får du tag på extra plåten du böjer och sånt? tar du dom från gamla chassin?

Plåten som är ditsatt undertill är den som satt över innan, om än tillkapad.

Av Indigoue

På min var sensorn som sitter i enheten tillräckligt liten för att kunna sitta bredvid coren på processorn (alltså inte sensorn på sladden).

Av Indigoue
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mruf
hur går de med bygget?

Väntar du dig att jag har fått mycket gjort efter en timma?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pannkakskungen
Vad kommer det bli för färg/er på skönhetens utsida? Du ska förhoppningsvis inte ha en massa lampor, blink och sånt, eller?

Svart blir den definitivt (jag är sådan ). Nope jag hatar fjortiscirkusar. Det enda lyse som blir är på ECP:n; Power, HDD, Nätverk och Nätverkstrafik samt eventuellt bakgrundslyse på displayen.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thakrillo
Kan tala om att han INTE kommer ha några ccfl osv, det är typ hans största marddröm vad jag har förstått Angående utsidan så står det väll i tråden att han inte har bestämmt sig för material ens....

Nje, det med material vet jag inte riktigt, förmodligen plåt och förmodligen blir det skruvnitar som jag fäster sidorna med.

Av Indigoue

Jahopp, då var det den 11/7, det datum jag lovat att jag skulle återuppta arbetet, och det skall jag. Ska börja spackla lådan idag tänkte jag.