Inlägg

Inlägg som Ca[[pp har skrivit i forumet
Av Ca[[pp

Nu kommer jag med mina fördomar, hej och hå!

Datorbutiken har aldrig sakerna i lager, det lärde jag mig för ett par år sedan. Det är dyrare men fan så mycket bättre att beställa på komplett.se de har ju ett vettigt lager.

Av Ca[[pp

och ni betalar de jävlarna 15$ i månaden?

Av Ca[[pp

Fattar inte hur folk kan komma upp till tiotusentals poäng, jag sitter på 1500 poäng och börjar redan tröttna på spelet, spelat totalt 15 timmar sedan det köptes för två veckor sedan.

Funderar på att sälja det, är det lagligt(?), tror ni man kan få en 200-300 spänn för commanders edition med aldrig använt headset?

Av Ca[[pp

Antagligen klarar du dig på ett 300Watt med, beroende på märket(?) och ample power det kan leverera.

Kanske inte värt att ta några chanser dock.

Av Ca[[pp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zamyzta
bra o bra?

Medelklassen:
9600np/pro
9700np/pro
9800np/pro/xt

Eller ersätt alla de där med ett 6600GT

Av Ca[[pp

Ska du köpa neon eller cold cathod? CC blir nog svårt att fixa utanför datorn, inte bara omkopplingen men rören är väldigt känsliga för allt möjligt.

Av Ca[[pp

Tja det är inget dåligt paket, personligen hade jag dock tagit en 3000+ och 2Gb minne istället.

Av Ca[[pp
Citat:

Jo, men det var en LAN FAQ. Här postar man ifall man vill spela någon kväll.
*Aegd*

Citat:

har man inget vettigt att skriva så ska man inte skriva alls
*rapporterade*

Hmm... Något stämmer inte här

Av Ca[[pp

Igår hände något underligt. Jag satte mig ner i en stinger-position och låste på en röd kinesisk helikopter dvs inte apachen. Den var röd och det pep om stingerns target. Jag sköt ner den och plötsligt står det att jag har fått två teamkills och jag blir bestraffad... Wtf?

Googlade lite på detta och märkte att jag inte alls är den första med detta problemet. Det verkar som spelet kan få lagkamrater att verka som fiender på något underligt sätt.

Citat:

Jävla AA-vagn. Låste på fienden, pangade - det var mina vänner!?

där ser man, en till

Av Ca[[pp

din sockel är 775 och tyvärr hittar jag endast 865 för ditt endamål, du får nog köra på ett sådant om du ska ha AGP.

Av Ca[[pp

snyggt arbete, sunkig router.

Av Ca[[pp

DFI är det bästa enligt sweclockers och anandtech, lita inte på toms.

http://www.sweclockers.com/html/recension/rec_050718_7_socket...

testet

Av Ca[[pp

Du vet vart Lund ligger va?

Jaja folk får beställa vad de vill, försöker bara få dem att se den mörka sidan av BBB och inte bara den ljusa fiber-sidan.

Av Ca[[pp

låste upp G3an nyss, snacka om rejält vapen alltså. Tummen upp

Av Ca[[pp

Noobs i Lair, ajjabajja inte bra

Av Ca[[pp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av yuioN
Ja som du skrev Bredbandsbolaget's fiberkopplingar står fortfarande för ett snabbt och stabilt system(vet att det handlar om adsl) men att säga att BBB bara har blivit skit och speciellt säga att dom ljuger tycker jag är fel.Nu sitter jag själv inte på BBB,men har bekanta som gör och alla 3 laddar 22mbit vilket är helt klart godkänt.Och som dom flesta vet så säger tex BBB _upp till_ xxmbit/s,och hastigheten styrs av hur långt ifrån du bor din(a) telestationer.Men den sak som gör mig mest irriterad är att du nästan blir förvånad över att adsl system är ostabilt att man inte alltid laddar fullt och absolut går ut och gör som ovan anklagar BBB för diverse saker och kallar dom "ren skit"(och ändå laddar många av deras kunder fullt).Sen om man nu valt att bosätta sig i stadens ytersta delar precis på gränsen att man når telesationen så kanske man får räkna med att inte få full tillgång till alla tekniska finesser,visst kan dom flesta få bredband men som inte,man kan inte begära att ladda fullt.Så det finns inga som helst anledningar att säga sådana utalanden bara för att några inte ladda fullt ut på ett adsl system som är känt som instabilt och lite dåligt fungerande tycker jag är mäkta dåligt.

Speciellt av dig Ca[[pp som brukar låta ganska vettig och normalt funtad i andra trådar ang dina uttalanden.Dåligt tycker jag(!).

En jämnförelse är vell "häx"jakten på glocalnet,visst många hade problem men inte alla.Och även när förbättringar skedde så fortsatte folk kasta skit.Vilket i sin tur resulterade inte ett riktigt kasst rykte som dom inte förtjänade.

BBB ljuger inte på papper, men de ljuger dig rätt i ansiktet om du ringer till deras support. Beställer man _upp_ till 24Mbit ska man fan inte behöva sitta och komma upp i hastigheter på 6-7Mbit, då kan man lika gärna ta Telia eller någon annan tjänst där man faktiskt får vad som står på pappret eller iaf något som kommer väldigt nära, jag är fullt medveten om att man inte alltid kan ha 24mbit men att sitta under 8mbit alltid och dessutom bli lovad högre av supporten suger.

Har själv ringt till deras support tre gånger, en gång innan bredbandet beställdes och två gånger efter att det levererades. Första gången lovade dem mig och min gode vän att hans hastighet garanterat skulle överstiga Telias 8Mbit tjänst, detta lovade kvinnan på andra sidan luren, hon sa till och med "det garanterar vi". När bredbandet kommer lyckas vi endast komma upp i 7Mbit och så har det varit nu i ett bra tag. Jag ringde ganska snabbt BBB support igen och frågade varför vi inte får den utlovade hastigheten, då säger en snubbe att tydligen så befinner vi oss längst ute i ADSL-grenen (har ingen aning om vad han menar) och tydligen så försvagas våran signal pågrund av detta, jaha? Efter mycket käbbel kom vi fram till att det inte fanns något att göra åt saken, nästa gång jag ringde var det för att avbeställa.

Sedan att BBBs reklam för 24mbit är extremt missvisande är ytterligare ett tecken på hur lågt de har sjunkigt, "jag vet vi får kunden att tro att de kommer få runt 24mbit men vi levererar bara hälften!" - thats some deal. Sedan är det oerhört många som får just dålig hastighet med BBB, det ser man bara man söker lite på sweclockers eller google.

Av Ca[[pp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zcenicx
3,2 GHz med en 3200+ och boxkylare är något jag gärna vill se, eftersom det bryter mot alla lagar om logik och fysik jag känner till. Heh, boxkylaren räcker ju knappt för en 3700+ när den belastas hårt och länge.

Däremot får han säkert en medalj vid närmare granskning när den personen förstått att han har en 3200+, inte en 3200 MHz processor.

Finnar du vet, hittar på så mycket skrönor.

Av Ca[[pp

Sedan att DFI tar ut dubbla priset hör inte till eller?

Av Ca[[pp

Själv kom jag till lv13 först dagen, men det var ungefär 15 månader sedan nu

Detta är den enda bilden jag har kvar från min L2-tid hehe, var lv65 här tror jag. Kommer ihåg att folk erbjöd 60-70mil för daggern, den första på hinde.

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload2/demonssword2.JPG

Av Ca[[pp

Står inte BOX på den översta?

Sedan såg jag inte core, doh...