Inlägg

Inlägg som Dedalo83 har skrivit i forumet
Av Dedalo83

@ChickenzliZe:

Ska försöka göra som du säger och kolla om det löser något.

Av Dedalo83

@ggustavsson:

Ska prova.

Av Dedalo83
Skrivet av ecce:

Får du samma om du sätter upp en hotspot och surfar runt via den?

Vet ej hur man gör.

Skrivet av Daemon:

Ibland skickas denna typer av popups egentligen inte av sidan du besöker utan från kakor på din enhet, prova att rensa dina webbläsare på kakor och så vidare och se om det hjälper. Att det skulle nå alla enheter är väl kanske lite tveksamt men kan ju bero på vilka siter du besöker där även lite karantän kan vara på plats åtminstone i testsyfte.

För övrigt lite snyggt att de har en Telia-logga mitt på sidan när det ska föreställa Bredband2.

Ska jag rensa alla kakor på alla mina webbläsare? Som jag sa så händer det på både min iPad, min iphone och min PC, med både chrome och safari.

Av Dedalo83

Kastas om till spamsida: är min Wi-fi kapad?

Jag har ett problem:

När jag försöker att gå in på olika sidor så dyker den upp en spamsida då och då som jag inte vet var den kommer ifrån. Det händer helt random och på alla mina enheter hemma: IPad, Iphone, PC. Har ändrat mina DNS servrar till de som min internetleverantör gav till mig som försök att förhindra någon extern kapare ha tillgång till min wi-fi. Jag har också ändrat på routers lösenord.

Har kört Windows antivirus och flera andra antivirus på min dator: Malmwarebytes, Karpetsky, Avast, mm. De har hittar några saker, men ingenting som jag har gjort har löst problemet.

Jag bifogar en bild på det som dyker upp (se bifogad bild).

Kan någon hjälpa mig? Vad kan jag göra?

https://imgur.com/gallery/W6gKaop

Av Dedalo83

Jag tänkte köpa den här datorn, frågan är.. hur bra är den? Jag vill kunna spela nyare spel (Divinity, sacred 3,mm) samt lite mer krävande 3d spel. Är den bra för det? Kommer jag att ångra mig snart om jag köper den nu?

Av Dedalo83
Skrivet av versions:

dina krav är omöjliga. att få en dator som klarar alla spel idag med över 60 fps i 1080p för 9000kr är nästan lite väl mycket att kräva, men att kräva att den ska göra samma sak om fyra år samt att den ska klara 4k går helt enkelt inte. om du ska spela på hög upplösning behöver du en massa vram, 2gb räcker inte på långa vägar.

Jag menade att jag inte vill ha en dator som klarar 4k, utan en balanserad datorn som kan köra moderna spel i 1080 och runt 60fps. Sen ska den hålla några år till, men självklar förstår jag att det inte kommer att hålla samma prestanda med åren. Men minst medium settings kan den köra efteråt...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dedalo83

Speldator för runt 9000kr

Vill köpa en speldator för runt 9000kr. Jag vill att den ska köra moderna spel i 1080p och 60+ fps samt att den ska hålla några år (4 år eller så utan större uppgradering). Jag vill ha prestanda och balans mellan grafik och fps framför grafiker i 4k.

Spel som jag vill köra: Thief, Skyrim, andra nyaste spelet. Kommer att köra mest rpg och single player spel och inte så många multiplayer spel.

Hade tänkt en sånt:

https://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=13605...

Vad säger ni? Vad skulle ni ändra?

Av Dedalo83
Skrivet av SimpanDirr:

Skriv att det är en gaming laptop som klarar allt på blocket så får du 6-7000kr. Jag hade gett 5000.

Vill du ha den för det priset?

Av Dedalo83
Skrivet av NiftyNips:

Tre till fyra tysen kronor beroende på vad det är för upplösning på skärmen. Du hade fått mer om det var garanti kvar på den! (Sälj det till killen ovanför så gör du ett klipp).

1920x1080

Kan prova med 5000kr...

Av Dedalo83
Skrivet av SimpanDirr:

Skriv att det är en gaming laptop som klarar allt på blocket så får du 6-7000kr. Jag hade gett 5000.

Den är från 2011, tror inte att jag kan få så mycket...

Av Dedalo83

För hur mycket kan jag sälja min laptop?

Har en Asus G53SW med följande specifikationer:

Intel I5-2410M 2,30GHz
Windows 8.1 Pro
8GB RAM
500GB hårddisk
Geforce GTX 460M 1,5GB
15.6" skärm

För hur mycket tror ni att jag kan sälja den?

Av Dedalo83

Jag undrar om den här datorn kan klara BT3 (när det kommer) och andra nyare spel... är det någon som har provat?

Av Dedalo83

Är den Asus G53SW mycket bättre än den här datorn?

Av Dedalo83

Yeah, jag vill också se nya bilder. Jag håller på att sälja min macbook för att köpa den datorn. När alla andra köper mer och mer Apple produkter då säljer jag mina
När jag jobbade som Grafisk Formgivare en Mac var en måste. Nu har alla mac, inte för att dem är bra för vad dem gör utan för att det är ett trend. Och sen byggs den Apple-net: har du en iphone, då är det bättre att ha en mac för då fungerar allt bättre, osv.

Ok, det var lite OT. Men som sagt, jag vill se flera bilder. Är det någon som vet om man kan köpa den här dator på Media Mark?

Av Dedalo83
Skrivet av rSon:

Ja, helt klart. Om du nu inte kan byta hdd hur har du tänkt att sätta in 500gb?

Jag ser inga direkta problem med att klara sig med 160gb för ditt användningsområde. Ta bort så mycket du kan på din mac-partition och sen sätter du windows-partitionen till >100 gb så kommer det nog inte vara ett problem om du köper en extern hdd som du har film/musik/bilder osv. på.

Det kanske går att ta bort skruven. Den där jäveln... Extern HD för en bärbar är tråkig.

Av Dedalo83

Så kanske är det bättre att köra windows på min mac? Men det finns ett problem: Jag har bara 160gb och det går inte att ta bort HD från den (skruven är trasig). Kanske om jag uppdaterar den till 4GB Ram och 500GB HD... kan man uppdatera min mac till mer en 500GB?

Av Dedalo83

Att byta en macbook mot en pc

Jag har en macbook Unibody 13" med 160gb och 2gb ram, men den sista Lion uppdatering. Jag skulle vilja byta den mot en pc med Windows. Jag är trött på Apple (fråga inte varför). Jag orkar inte mer med dem. Problemet är att jag inte vet vilken bärbar dator ska skaffa mig. Jag kan få runt 3000-4000 kr för min mac och vill köpa en dator för den priset. Det är inte svårt att få bättre HD och Ram än min mac om jag köper en ny dator...

Vilken dator ska jag köpa?

Jag vill ha en dator för att:

Internet
Spel (inte så krävande spel, men det skulle bli rolig att kunna köra nyare spel. Speciellt strategi spel och rpg som the witcher 2 mm)
jobba (Word, excel mm)

Tack på förhand!

Av Dedalo83

Minne och HD till Macbook Aluminium (late 2008)

Jag vill uppgradera min macbook aluminium (late 2008) med mer Hårddisk och minne. Jag har just nu bara 160gb och 2gb ram (1067 MHz DDR3). Jag vill ha 500gb HD och 4gb ram. Vilket minne och HD passar bäst och är dem billigaste? var ska jag köpa dem?

Av Dedalo83

Nu har jag kollat på reuseit och min dator kan ha ett värde på 5000kr. Det är perfekt, eftersom det var det priset som jag ville ha för den. Men Vilken bärbar dator ska jag köpa? Märke? Var ska jag köpa den? Bo i Uppsala.

Av Dedalo83

Byta Macbook mot andra bärbar dator

Jag har en Macbook unibody (late 2008) med 2 GHz Intel Core 2 Duo, 160 Gb HD och 2GB ram.
Jag skulle vilja sälja den och köpa en ni bärbar dator med bättre HD, mer Ram och bättre prestationer. JAg vill inte ha en mac.
Jag vill ha min dator för att surfa, använda Office (mina studier) och den måste kunna köra photoshop, illustrator och andra grafisk design program utan problem (ingenting krävande dock). Att kunna spela är inte ett måste, men kanske att kunna köra Civ 5 och andra roliga spel är ett plus.

Pris: mellan 5000 och 5500kr.

Kan ni hjälpa mig? För hur mycket kan jag sälja min mac?