Inlägg

Inlägg som korv18 har skrivit i forumet
Av korv18
Skrivet av Uzor:

Hellre vill jag ha ett färdigt spel än mods.

Det ena behöver inte utesluta det andra

Av korv18

Tråkigt. Tyvärr är massvis med telefonsamtal/mail och tjat det enda som funkar i såna här lägen. Ingen vill betala, än mindre ta reda på vem som ska betala.

Av korv18

Blev så då min dator väcktes ur strömsparläge, men aldrig från ren upp-omstart.
Hur som helst så löstes det med uppdatering.

Av korv18
Av korv18
Skrivet av Wickman:

Ni som kört NSU, har jag föstått det hela rätt nu?

1) Programmet självt skapar en "återställningspunkt" om man har backup påslaget i telefonen?
2) Man måste därefter in i telefonen och att göra en "restore" från senast skapade "återställningspunkt"? Detta gör inte programmet självt?

Sorry. Det var min ärta till hjärna som hade fel. Som nämnts så är det inte programmet som som gör en back up.

http://www.windowsphone.com/sv-se/How-to/wp8/basics/back-up-m...

Av korv18

Jag är mycket nöjd med min Zalman ZM-MFC1-Plus. Gillar rattarna och utseendet. Plats för sex fläktar.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=243473

Av korv18
Skrivet av Mekarawr:

Det ska väl poängteras att spelet är dåligt optimerat då det fortfarande är i beta, fps varierar från patch till patch. Men jag har max allt på grafik och får 60 - 20 fps beroende på vad som är på skärmen. Ligger stadigt runt 40 vid normalt spelande. GTX 660 + core i7 870

Om du vågar svara, hur ser inställningarna ut? Är det bara en slider för några enstaka inställningar från low-high eller är det mer avancerat likt Rift?

Av korv18

Sega

Av korv18
Skrivet av Dreas89:

Efter att ha haft min Koreaskärm bredvid min Asus 24pbq eller vad den heter så kan jag säga att Korea-skärmarna är inte så bra som man tror. Det via ser nästan gult ut i jämförelse med Asusen.

Är nog väldigt olika från skärm till skräm då.

http://i1213.photobucket.com/albums/cc472/mungo112/WP_20140122_0...

U23an har ju några år på nacken och är långt ifrån optimalt kalibrerad ska medges, men jag har aldrig lyckats få den i närheten av lika vit som korea

Dold text
Av korv18

Hm jaadu.. Enda tips jag kan ge då är att av avinstallera, drivesweap och plocka ner senaste fungerande drivrutin.

Av korv18
Skrivet av Kimolsson:

Verkar inte spela någon roll. hoppar upp till 1200mhz helt slumpmässigt. sitter med furmark igång och kikar på gpu-z och då kan det hoppa upp och ner. när jag har klockat till 1200 och det går ner till 1050 mhz så verkar det dock ha svårare att gå upp till 1200 igen än om jag skulle köra i stock frekvens (1100). Då hoppar det ner och upp mer ofta. Stannar inte lika länge på 1050mhz då innan det hoppar upp igen.

Märkligt. Prova något annat än gpu-z, det är inte alltid att lita på. Har själv blivit lurad av gpu-z och försökt åtgärda fel som inte finns.

Av korv18
Skrivet av Kimolsson:

För att jag tänker att det är den som spökar och slår av. Jag har ju kört kortet stabilt i 1200mhz med men sedan klockar ju kortet ner sig till kärnklockans hastighet = 1050mhz. Om jag lyckas slå av turbofunktionen kanske kortet hålls uppe i hastigheten jag ställt in att det ska köras i.

Bara för att reda ut några saker.
När clockar det ner sig, full load eller 50% load eller nåt där emellan? När går det upp till 1200mhz?

Av korv18
Skrivet av Kimolsson:

Ingen som har någon aning om vad felet kan vara? Hemskt irriterande när kortet klockar ner sig själv... Någon som varit med om något liknande?

Edit: Det här är grafikkortet: http://www.komplett.se/gigabyte-radeon-r9-270x-2gb-gddr5/7990...

Det verkar som att snabbklocka är på 1100 och kärnklocka 1050mhz, antar att snabbklocka är någon sorts turbofunktion? Kan man slå av den?

Varför i hela friden vill du inte ha turbofunktion?

Av korv18
Skrivet av Fönstrputtsaren:

Problemet med dom är att de ofta har väldigt hög input lag, vilket inte är optimalt för spelande. En av de saker som gör HP ZR2740W särskilt intressant är att den har väldigt låg input-lag för att vara en 1440p skärm. Medan andra 1440p skärmar ofta har runt 25-30ms lagg så har HP's skärm endast 5ms input-lag. Sen är det även en allmänt bra skärm också.

Tja, för den som märker av någon skillnad på 0.02 sekunder är väl HP att föredra. Jag gör det inte, inte ens när en skärm med 25ms står bredvid en skärm med 2ms.

Av korv18
Skrivet av gamedevil82:

I slutet av installationen då skrivaren ska förberedas får jag något felmeddelande om det trådlösa nätverket. Ska försöka med kabel så kanske det går bättre men har aldrig haft detta problem innan.

Detta funkar nog. Kunde inte heller installera min skrivare trådlöst. Googlade lite och kom fram till att kabeln måste vara i för att installera skrivaren.

Av korv18

Glöm inte bort att det finns bra och billiga koreaskärmar.

Av korv18
Skrivet av Eptk:

Att nycklar skickats ut måndag/natten till tisdag (för oss i Sverige) har pågått ganska länge nu, 1 månad cirka om inte mer. Och ja, det är confirmed på reddit bland annat.

Ett. Gäller även de andra jag känner som fått.

Aha sweet. Då är det kanske inte kört än med andra ord.

Edit: Läste lite snabbt på reddit.

Citat:

So what you're really saying is keep the disappointment train going until you're just about ready to cut yourself :p.

Det var ungefär så jag kände när jag läste ditt inlägg.

Av korv18
Skrivet av anon128682:

Nycklar skickades ut i morse.

http://sv.reddit.com/r/WildStar/comments/1vopb6/keys_just_went_out_i_think/

Står även någonstans i tråden att det skickas ut nycklar varje Måndag, om Carbine bekräftat detta eller inte vet jag inte. Så för er som har flera mailadresser logga in och kika på dom.

Nitlott igen! Har verkligen haft otur med betor på sista tiden.
Hur många konton har ni som lyckas få tag i nycklar?

Av korv18
Skrivet av Oliviro:

Själv ser jag detta som ett försök av HP att differentiera sig emot andra genom att försöka rida på den nuvarande hat-vågen mot MS. Folk som fortfarande sitter och klagar på Win8 är ju inget mer än bakåtsträvande människor som vägrar ändra uppfattning om något, hatet kan spåras tillbaka till första testversionerna och sedan dess har det suttit kvar hos dessa personer trots att Windowsversionerna blivit bättre och bättre.

Håller med. Känns som dom flesta inte ens testat 8.1.
Jag var jäkligt skeptisk till win8 till en början och ville inte ens prova det. Sen kom dagen då det var dags att byta ut en trasig ssd med win7 på och då kunde jag ju lika gärna prova 8an. Sagt och gjort. Gillade det mer och mer för var dag som gick och är skitnöjd i dag.

Skrivbord på stora skärmen och "metro" på 24"-skärmen. Kommer åt allt jag vill på datorn betydligt snabbare och smidigare än med win7. Så ser det snyggare ut också.

Bra jobbat MS!

Av korv18
Skrivet av niclasc:

Fick ingen fråga om backup. Min telefon är helt nollställd efter uppdatering med NSU

Hur menar du? Jag fick inte heller någon fråga om att göra en backup utan det skapades en återställningspunk automatiskt när jag uppdaterade telefonen. Fick sen välja att återställa till någon utav återställningspunkterna som fanns.
Hade en backup från dag 1, en annan som jag skapat själv efter en veckas användning, och så fanns det en backup som skapades i samband med uppdateringen.
När jag valde att återställa till den senaste återställningen så lästes alla inställningar in och alla appar jag hade innan uppdateringen laddades ned.

Kanske har att göra med vad man hade för inställningar gällande backup/återställning. Osäker.

Edit: Det skapades ingen backup av NSU.

Citat:

•Telefonen kommer att vänta på en trådlös nätverksanslutning för att automatiskt spara säkerhetskopior.

http://www.windowsphone.com/sv-se/How-to/wp8/basics/back-up-m...