Inlägg

Inlägg som Vincent har skrivit i forumet
Av Vincent

BUMP, behöver fortfarande hjälp!

Av Vincent
Skrivet av NightFred:

Vad är det som är segt? I spel eller i allmänt användande som surf, film eller dylikt?
Med ny CPU kommer du att få en prestanda ökning men ingen super skillnad. Tro att ett nytt grafikort hade gjort större effekt. Eller rensa på SSDerna och ominstallera Windows.

Känns bara som att den har blivit lite segare helt enkelt, och tror också att jag skulle kunna formatera om...

Av Vincent

Uppgradera eller ny dator? 8-10k

Har för nuvarande en i5 2500k, 8 GB ram, MSI 7870 och 3 hårddiskar som alla är SSDer, en på 120 typ, och dom andra på runt 250 och känner att datorn börjar sega lite, så frågan är om jag köper nya delar bara, kommer det snabba upp eller är det några år på nacken på hårddiskarna som börjar göra sitt?

Så frågan är vad borde jag köpa och har ni tips?

Av Vincent

Köpte Asus Xonar Essence STX och märkte helt sjuk skillnad, den är kanske lite över din budget dock men jag tycker det är helt klart värt det och kommer inte gå tillbaka.

Av Vincent
Skrivet av Xcym:

koppla in den i datorn och säkerhets kopiera allt så spelar det ingen roll sen?

Skrivet av Nivius:

well alla program kan du ju installera om. och allt som du har på mobilen kan du ju spara på datorn? vad är problemet?

Det går inte och komma åt filerna utan att låsa upp telefonen först, där här vi problemet

Av Vincent

Butik som reparerar utan att rensa telefonen i stockholm? (Sony Z3)

Tja, märkte igår att skärmen på min Sony Xperia Z3 hade spruckit antagligen för att jag hade suttit på den och behöver få den reparerad utan att förlora någon information. Någon som vet en butik i stockholmsområdet som gör detta?

Av Vincent

Golvhögtalare med bas!

Tjo där! Länge planerat att köpa golvhögtalare men det gick på is ett tag men nu är jag igång igen och söker ett par stereo golvhögtalare, det jag vill att dom ska ha är bra ljud (obv) och ganska fet bas då jag gillar hardstyle och sånt, men vill att hiphop osv också ska gå och lyssna på! dom ska även gå att ha ganska hög volym på.

Av Vincent
Skrivet av NordhNet:

Att tänka på här är att du tappar all möjlighet till garantiärenden i framtiden om det upptäcks. Det är (som Marcsmen säger) inte jättesvårt men tänk på att det är en IP-klassad lur du sitter på och för att den ska förbli tät så ska detta testas ordentligt med rätt utrustning efter bytet.

Skrivet av Marcsmen:

Gå in på något ställe och fråga vad som är fel, sedan köper du den delen som är sönder på ebay eller liknande och byter ut den eller frågar om någon om hjälp. Det är inte särskillt svårt att byta något i en telefån, ett tips är att kolla på några tutorials innan så du har lite erfarenhet.

Skrivet av NordhNet:

Bra fråga, tyvärr kan jag inte svara på den. Dock kan du gå till närmsta (kända) återförsäljare och lämna in den. Oftast har de fasta priser på sådana åtgärder.
Det är bara att höra runt

Har hittat http://www.mumien.se/mobilreparationer/sony-sonyericsson-repa... Där tar dom 1290 kr för ett skärmbyte, räcker det där "paketet" för att min lur ska börja funka igen? Och kommer den behålla vattentätheten osv sedan?

Av Vincent
Skrivet av NordhNet:

Z1 är ju rätt ny och det låter som digitizern (själva touch-delen) har lagt av så det kan bli relativt dyrt. Jag skulle gissa på runt 1900:- genom en auktoriserad verkstad. Det kan såklart finnas mycket billigare alternativ men jag brukar rygga lite för allt för billiga priser då kvalitén ofta är därefter

Vart kan man hitta lista på auktoriserade verkstäder?

Av Vincent

Sony Xperia Z1 touchen död

Min Sony Xperia Z1 ramlade ner för ett lågt bord imorse och det kom en spricka men touchen har slutat fungera, displayen lyser upp och allt men när jag drar fingret över kodgrejen händer ingenting, kan svara i telefon med hjälp av handsfree och även lägga på.

Någon som har idéer på vad jag kan göra för att få igång touchen och om det finns några "billiga" och pålitliga reparationsverkstäder i stockholm

Av Vincent

Nya golvhögtalare+förstärkare/reciever för 10k?

Tja, har kollat på lite golvhögtalare på senare tid och undrar om man kan få bra grejer för runt 10 tusen? Har en Pioneer VSX-505RDS men vet inte om den "håller standarden" än idag så att säga. Om den funkar så kan jag lägga 10 tusen på högtalare och om den inte håller standarden så måste jag ju köpa en förstärkare och högtalare, vilket betyder att jag kan lägga typ 2 tusen på förstärkare och 8 tusen på högtalare om 2 tusen för en förstärkare räcker? Har ni tips?

Av Vincent

Hur få över inspelade filmer från ipad till dator?

Hur för jag över bilder/filmer som jag tagit med ipaden till min windows pc? Har iTunes installerat men fattar ingenting om hur den funkar....

Av Vincent

Om man går upp till runt 8k tror ni det här http://www.inet.se/kundvagn/visa/3987173/2013-10-09 är det bästa man kan få?

Av Vincent

Speldator 7k utan os

Ska bygga dator åt en polare för 7.5k max inget OS. Den ska vara för spel som LoL, CS och annat. Ska väl kunna spela spel som BF4 också, dock inte i highest.

Av Vincent

Från ljudkort i datorn till förstärkare/reciever?

Går det att ha ett system som ser ut så här Golvhögtalare->Förstärkare/Reciever->Ljudkort så att jag kan spela upp musik på datorn och det kommer ut i högtalarna?

Har ett Asus Xonar Essence STX och en Pioneer VSX-505RDS förstärkare/reciever och högtalare har jag inte inköpt ännu.

Av Vincent

Jag har en BenQ XL2420T och en Asus någonting som körs i 60Hz medans BenQ'n görs i 120Hz självklart, inga problem.

Av Vincent

Bärbar laddare till HTC

Söker en sån där bärbar batterigrej som man kopplar in i mobilen så börjar den ladda. Jag har HTC Sensation Xl om det har någon betydelse. Vet ni någon bra som håller till en 2-3 laddningar? Enligt wikipedia har min mobil 1600 Li-ion batteri (?)

Av Vincent

Kul idé tyävrr suger den i praktiken. För det första kommer den att vara stor som fan, och den kommer ha en "dålig" form. Med tanke på att den kommer vara väldigt stor och kantig, kommer den vara sjukt obekväm att ha i handen, kommer väga mycket, passar inte fickor osv.

Av Vincent
Skrivet av ztereoid:

Vad jag vet går det inte att backa till äldre version. Dock så uppdaterar Spotify sin app typ en gång i veckan, så det tar nog inte så lång tid innan den uppdateras igen. Antar att du provat de grundläggande sakerna: Omstart av plattan och ominstallation av Appen?

Skrivet av ozo64:

Provat starta om plattan?

Testat avinstallera->starta om->installera ochd et funkar inte, testat allt, starta om installera om you name it...

Av Vincent

iPad spotify 0.7.4 kraschar?

Fick precis min iPad på fredagen av skolan och eftersom jag aldrig ägt en appleprodukt innan så har jag ingen aning om hur dom fungerar, men jag laddade ner 0.7.4 för spotify och googlade och många hade haft problemet. Det jag undrar är om det går att återställa tills igår typ innan jag hade laddat ner uppdateringen?