Inlägg

Inlägg som Vincent har skrivit i forumet
Av Vincent

det är dlink dir-600

Av Vincent

hur sätta trådlöst på nätverket?

jag köpte nyligen en ny router men har aldrig haft det innan så har ingen aning om hur det funkar. jag kan komma in på nätverket så jag kan surfa osv via ipaden, men jag har inget lösenord. hur sätter man på lösenord? jag har sökt i 192.168.0.1 men hittar inget set network password eller så

Av Vincent

Saker att göra i GTA IV Free mode?

Vad brukar ni göra i GTA IV freemode? Ni kan väl lista saker som ni brukar göra! Btw jag kör på TBOGT

Sladda runt
Samla på sig vapen och sen låsa in sig och sjuta snuten/förbipasserande och sedan fly från 6 stjärnor.
Basehoppa

Så skriv vad ni brukar göra

Av Vincent
Skrivet av KaakaaN:

Har du alla patcher?

Ja det tror jag, när jag startar det kommer det inte upp någon förfrågning till patch så jag antar att jag har senaste då.

Av Vincent

GTA 4 Hackigt på xbox360?

Någon som vet om man kan bättra på det? Det verkar vara mest när man kör i trafiken men om det finns sätt och fixa det på skulle jag va tacksam

Av Vincent

Hur få spel och starta i full hd?

Min polare har köpt ny skärm och spelet startar men skärmen blir helt svart, har hört att man kan skriva något i start options för att det ska starta i full hd varje gång. Har försökt googla men hittar bara ps3 forum grejer...

är det typ x-1080 y-1920 lr något sånt är inte säker??

Av Vincent

Är det möjligt att ni kan fixa in http://www.modmic.com/ ?

Av Vincent

Vad behöver jag för BF4?

Har just nu i5 2500K och en 7870 GHz edition, och Asus Z68 moderkort. Om jag köper en 770 kommer den vara mycket bättre än mitt nuvarande 7870 eller kommer min i5 2500K flaska den?

Av Vincent

Någon som fortfarande spelar MW2?

Undrar om det är några som fortfarande spelar mw2, jag har ett mappack (det sista) och det går fan inte och hitta games typ

Av Vincent
Skrivet av thorsama:

Väldigt bra, ogillade dock att det sattes till 2 medlemmar i styrelsen... Men för 16M$ så är det nog svårt att hålla de utanför.

Tror inte det finns något investmentbolag som inte tar platser i styrelsen när dom invester så mycket som $16MM. Dessutom så kan dom nog hjälpa till med en hel del inom marknadsföring osv som inte killarna @ oculus kan

Av Vincent
Skrivet av Road:

Visste inte att det var något snack om att 880 var antågande, inte läst sett eller hört någonting om ett sådant kort.

Antog väl bara att kortet som blir efterföljare till 780 kommer heta 880, det var det jag menade när jag sa nästa generation?

Av Vincent
Skrivet av Vincent:

Eftersom att jag inte kan köpa förens i oktober, ska jag ha kvar min nuvarande setup och köpa nästa generation istället? (880)

Har ni några åsikter?

Av Vincent

Eftersom att jag inte kan köpa förens i oktober, ska jag ha kvar min nuvarande setup och köpa nästa generation istället? (880)

Av Vincent
Skrivet av Road:

Personligen så skulle jag bara köpa 770't och nöja mig med det, de andra är så liten uppgradering (men visst förstår det kan vara skoj med nya delar.). Det är en så liten prestanda uppgradering om någon från din 2500K till Haswell (i stock visst haswell är lite bättre men sandy ska ju klocka väldigt fint. Samt den kommer räcka till att driva ett 770 utan problem. (alternativt köp ett 780)

Ok, hade tänkt i samma bana att bara köpa ett 770/780 men vill inte lägga ut 6k och sen behöva byta 780 efter 1 år, kommer 780 räcka i 3-4 år och hålla samma prestanda som mellanklasskorten om 3 år tror ni?

Av Vincent

Uppgraderingspaket/Ny dator för BF4 för 11k

Ska köpa ny dator i och med att BF4 släpps och det här inköpet hade tänks att göra någon gång i höst runt sep-okt och undrar nu vad ni tycker jag ska göra.

Har just nu en dator med följande specs:
Fractal Design R3
Asus P8Z68-V/GEN3
Intel i5 2500K
Fractal Design 650W
AMD Radeon MSI 7870 Twin Frozr
Corsair Vengeance 8GB 2x4GB
Samsung 128GB 840-Series
Intel 335-Series 240GB

Har byggt ihop det här paketet undrar om det går bra och ta Hårddiskarna+skivläsaren eller ska man köpa helt nytt, för man kan uppenbarligen inte formatera om senare utan det är "bundet" till gamla systemet typ. https://www.inet.se/kundvagn/visa/3454017/2013-06-11 Skulle spara pengarna som hårddisk+os skulle kosta isåfall vilket tillåter mig att köpa bättre grafikkort.

Av Vincent

Det här problemet verkar komma och gå för mig? Någon som vet någon lösning? Blir otroligt jävla lack när det funkar bra i 1 vecka sen helt plötsligt blir det laggigt som fan igen och inget händer när man vill kolla 1080p, utan den där lilla kugghjulet som man klickar på för att få HD börjar snurra och sen när 1080p laddar så fastnar videon som att den hade tagit slut så man måste uppdatera sidan och sen händer samma sak.

Av Vincent

Har just nu HTC Sensation XL och tänkte byta till S4, någon som vet hur det är med att byta glas för jag tappade min htc och har inte kunnat hitta alls nåt ställe där man kan byta så är en fördel om man kan byta glas på S4'an.

Hjälper skal osv mot att skärmen blir sprucken när man tappar btw?

Av Vincent
Skrivet av simonwellander:

Behringer gör som sagt bra grejer. Men ljud är väldigt subjektivt, det som låter bra i mina öron kanske inte låter bra i dina. Du bor i stockholm, så varför inte åka runt och provlyssna lite i diverse ljudbutiker?

Kanske ta en sväng till 4sound och lyssna på Behringer Truth B1031A? Och kanske till hifiklubben och fråga/lyssna vad de har att erbjuda? Lycka till..

Har varit på HiFi klubben och när jag var där så hade dom bara argon i den prisklassen. finns det några bra ljudbutiker utöver 4sound i stockholm? helst i city

Av Vincent

Vilka högtalare är Audioengine 5+ största konkurrenter?

Av Vincent

7.1 är väl virtuellt på dom flesta?