Inlägg

Inlägg som rmd har skrivit i forumet
Av rmd
Skrivet av cokeman 1337:

Det bästa är att brygga Comhems modem till en separat router av högre klass. Ingen av Comhems olika modem funkar bra som router.

Tips: Kolla in nån av Asus routrar.

Är ComPal-modemen inräknade där, och isåfall, finns några trådar eller andra hat-inlägg som visar på att det är något fel på dom med?

Att netgears prylar är ren dynga har jag redan konstaterat för många år sedan. Här ser man dessutom att temat "destå sämmre modem vi levererar, destå mindre belastning får vi i nätet" tycks vara en vinnare i comhem's säljs-strategi.

Av rmd

har flyttat till sverige nyligen och gjort det fatala misstaget att taöver ett comhem abbonemang då våran trådlösa länk över holmarna inte var så stabil... tänkte jag..

frågan nu är OM det är rimligt att tro netgear-skiten (cg3100) går att få fungerande i 200mbit som jag betalar för, eller om det direkt är läge att gå berserk nere på huvudkontoret, dansandes regn-dans med modemet brinnande i mitten av golvet.

Vilka är tipsen, vad gör jag, hur gör jag? Är ComPal-modemen bättre?

Av rmd

Vad är nytt egetligen, att det finns avsiktliga luckor som dom erkänt? Tjaa, det kommer väl "oavsiktliga kryphål" i dom nya då..

Av rmd

Android-plattorna såg riktigt bra ut. Kan tänkas köpa dom när de dyker upp, om dom inte är sönder-lusade av skräp-applikationer som Dell's övriga sortiment är vid leverans.

Av rmd

Detdär är en klassisk falllucka. Gjort likadant på ikea förr. Köpte säng och soffa för nästan 30k. Fick tillbaka alltihopa senare.. som jag raskt förde över till ett annat konto. Några dagar senare så hadde jag minus på kontot på samma belopp. Tog en vecka ungefär för att dom skulle dra det igen.

Blev inte förvånad eller arg. Men det skulle vart härligt om man slapp betala.

Av rmd

Hej Gustav Holm 19år...

Det är nån pajjas som inte kan koda eller gjort något fånigt som enbart explorer klarar att hantera. Detta uppstår när "utvecklare" gått på datoreteket och lärt sig "it-multimedia".

Tipsa dom om att världen inte behöver fler sidor som endast fungerar med explorer och att det kan vara läge att skicka sina anställda på kurs om inte annat

En annan lösning finns nog inte tyvärr.

Av rmd
Skrivet av hag.com:

Trevligt med ett chassi som inte har plats för 30+ HDDs för en gångs skull!

Vem behöver 10+ hdds nuförtiden lixom. Du har helt rätt och jag är ganska trött på 3.5" diskar över lag. Det borde vara enklare och lättare att bara köra 2.5" rakt av istället, och msata på moderkortet för enklare saker.

Av rmd
Skrivet av Ignostic:

Även om mängder med olika "standarder" är löjligt ibland så tycker jag att det låter väldigt vettigt i detta fallet.

När den största varianten är ett segt, låst hopkok från MS så är det bara bra med konkurrens.

Dessutom har vi nvidias cuda, och OpenCL som formodligen inte är så långt bort i bilden. Nu fattas bara att alla går ihop, påriktigt och visar med en gemensam ram hur pel och grafik-programmeringen ska plocka maximal fördel av hårdvaran.

Av rmd

AMD, pekskärm, låg prislapp.. dell rullar åt rätt håll nu! Fattas bara att man kan slippa windows-licensen och spara lite pengar där med så är det optimalt på alla vis förutom strömkontakten som macbooken fortfarande har det bästa av.

Av rmd

Dethär är väl kanske inte riktitg olämpligt, men helt klart mot alla regler som du sa "jag förstår och lovar att inte bryta mot reglerna" när du startade din betalning. Så att detta skulle vara ok eller lämpligt är helt otänkbart.

Känns rimligare att helt enkelt hacka ett konto eller på annat vis "sno hela kakan" istället för det fuskande du vill göra. Inget jag propagerar för, men ja.. betala om du vill se såntdär trams helt enkelt

Av rmd

Ser billigt och tramsigt ut. Inte alls vad jag skulle förknippa med EVGA.

Av rmd

Tänkte att det känns lite fel att luftflödet stoppas upp av bordsskivan. Kanske kan flytta ut det hela så det blir bättre möjlighet att trycka ut luften eller så? Annars rolig idé!

Av rmd

Snyggt!

Av rmd

Du har inte kollat på HP's Proliant n40l eller vad dom heter nu? 4bay sata, sas, möjlighet till 16-32gb minne, drar lite, låter lite, väldigt trevliga maskiner.

Jag har flera äldre n36l som gått problemfritt i många år.

Av rmd

Om man säger ett snabbt grattis till deltagarna. GRATTIS!
..så tänkte jag snabbt passapå att markera min förvåning över designen på moderkorten. Eller kanske avsaknaden av ordbajsande. Det normala när man kollar på asus, msi, gigabyte osv brukar vara oändligt mycket text med stilen "super cool gti xt deluxe sapphire edition turbo switch 2.0 lx overdrive...öh... boost" och annan smörja över hela kortet. Vilket jävla skämt!

Dehär korten msi delar ut nu ser riktigt propra ut och för en gångs skull ser det ut som moderkort. Riktigt snygga, utan trams eller tjafs. Grattis till MSI och till vinnarna som fått riktigt fina priser

Av rmd

Du tror inte google hadde vart ett bra alternativ? Nu är jag gubbig och dum, men ibland sitter det rätt

http://www.asus.com/Motherboards/P5B_Deluxe/#support_Knowledg...

Av rmd
Skrivet av Staropramen:

Samma sak här. Inte mycket att göra åt för den som bor i hyres- eller bostadsrätt heller.

Det skulle vara intressant om någon elkunnig kunde förklara hur viktigt jordat uttag är till en dator och skärm egentligen.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag är snart en expert på hur det åtminstone inte fungerar när man får massa störningar av sunkig utrustning i ett hus där jorden är felaktig eller obefintlig. Blir så trött på att det inte är bättre än det är 2013

Av rmd
Skrivet av gBunker:

Äntligen en motpol med deg och en armé av jurister

Kan vi inte fåmed Apple, Sony, Yamaha och Philips på spåret samtidigt så det blir lite momentum i denhär soppan. Alla borde för en gångs skull vara eniga om något. Crappy-swede's tilltag är bara befängt, inget mer.

Av rmd

Undrar om inte Kim-jong-com kommer göra ett omoget uttalande snart, som har ett mantra som i stora drag bygger på orden "revolution", "mega" och "freedom"

Av rmd

In Sweden, you pay fines for potentially exercising your legal rights. Anyone is guilty of at least something, even before they are heard in a court of law. Brilliant. Now, the 9th gate to the reich can be opened!