Inlägg

Inlägg som rmd har skrivit i forumet
Av rmd

Osäker om detdär kommer fungera med kablar och annat skrot man måste få in. Men renderingarna var snygga och riktigt trevliga. Bra jobbat!

Av rmd

Det har ju vällt ut riktig dynga från MS på senaste, så dethär är nått man förmodligen både kan och vill köpa. Det är något som får mig att känna att win7 är ok, win8x går inte alls på något vis.. men win9 kanske blir trevligt. Det känns så åtminstone

Av rmd

Snyggt! Inget tjafs, inget trams.. bara snyggt och prydligt. Helt rätt!

Av rmd

använd multipla accesspunkter, helt klart en värd investering. köp inte netgear, dlink, zyxel eller liknande trams bara. då blir du riktigt missnöjd. asus/linksys är det lägsta jag skulle köpa. dock skulle jag överväga att köpa något vettigt som kan köra annan firmware. dagens routers är ganska lama och osäkra om inte annat.

referens på det: http://www.computerworld.com/s/article/9250322/15_new_vulnera...

Av rmd

Inte helt otippat att asus-rock och standard asus gjorde bra ifrån sig. Z97-WS har rockat riktigt styggt sedan det kom. Ingen annan av korten i Z97 serien från asus har vart något att klaga på heller. Riktigt bra kort som kommer nu från alla tillverkarna.

Av rmd

Jag har en hel drös likadana kort i några maskiner. Inköpta samtidigt och till synes ur samma batch. Dom vandrar ganska mycket i temperatur och ja, man får några graders vinst med att byta kylpasta om man gör det riktigt dåligt. Man kan vinna ganska mycket om man gör allt rent och snyggt, lägger på perfekt med kylpasta osv. Så det är värt att försöka sig på det. Även om du inte gör det perfekt så kommer det bli lite bättre.

Garanti på ett 7990 nu borde väl vara ganska noll utgår jag ifrån

Av rmd

Tror att många helt missuppfattat konceptet. Detta är väl ena sidan på kabeln, så att tro att "alla usb produkter" blir gamla direkt utan övergång måste vara helt fel. Anslutningen som visas är väl mottagar-sidan, exempelvis en telefon, minneskortsläsare, handkontroll, kamera eller vad det nu kan vara.

Tror och hoppas detta inte går åt fanders nu när det väl börjar se bra ut.

Av rmd

Skönt med både mpcie och m2. Det är inte mycket att klaga på. Sämst är väl att man inte köpt något ännu

Av rmd

Jäkligt cleant och snyggt. Inget "super overclock p12 deluxe gti special edition wow boyaka 3000"-tjafs. Dethär är kanske lite för seriösa/bra/dyra prylar för att trycka ut i gaming-segmentet. Men ja, snyggt och designmässigt riktigt bra ser det ut.

Av rmd

om du anslutit ett grafikkort, vilket du skriver att du har, så stängs den interna grafiken av normalt. därför fungerar det nog inte. kanske går att aktivera iaf, men jag har inte rätt kunskap om den biten.

Av rmd

du kan nog direkt avfärda drivrutinsproblem, datorerna levereras oftast inte med så fatala misstag. att köpa en ny nätverksadapter är nog ganska bortkastat eftersom det inte löser grundproblemet och dessutom är väldigt osmidigt.

om du kan, kör en fabriksåterställning så du blirav med alla justeringar du precis gjort, koppla alltså inte in något i maskinen efter du gjort återställningen. sedan ansluter du normalt, med kabel till routern, inget annat. om det fungerar, kör trådlöst till din router utan kabeln du tidigare använde för att ansluta till ditt nätverk och internet.

fungerar de båda, och enbart om dom gör det, testa med din telefon, anslut till den via wifi, sedan med kabel och wifi avstängt.

rapportera hur det går steg för steg så är det enklare för forumet att hjälpa dig.

Av rmd

Många nyare apparater tar väl de flesta formaten. Dock bör det varnas för att man kanske behöver uppsöka en butik och testspela lite filer. Vet att något forum för hemmabio osv hadde ett test-kit med filer som man kunde tamed på ett usb-minne tex. Korta snuttar med olika format på ljud och diverse video.

Av rmd

tror att komponenterna rent allmänt kvittar. grund-testen är desamma oavsett, så om han har en samsung monitor och hynix-minnen eller corsair är nog ganska så ointressant.

börja med att, som det redan sagts, tabort en komponent i taget, och därefter fortsätter du att plocka bort en och en utan att sätta tillbaka något tills att problemet avhjälpts, eller antas vara borta. ta den komponent som du antar felat, lägg den åt sidan och montera i de andra en efter en.

det kan tyckas vara ganska basic, men ja... börja så. därefter kan det vara intressant att veta vad du har för komponenter och liknande.

Av rmd

Jo, det är väl ingen nyhet att Nokia vart smarta och duktiga genom åren. Men när man sakta men säkert tagit bort det som gjort Nokia bra eller i många fall bäst, så går det sakta ner i kvalitet och användarglädje

Av rmd

jag skulle flasha om till originalet och chippa maskinen "påriktigt" istället om du vill ha funktionaliteten kvar men samtidigt köra maskinen "rätt".

kan dumpa den sista install-disc:en jag gjorde när jag jobbade på en chip-firma som sedan länge gått i graven. kanske bör understrykas att köra ful-kopior osv är inget jag ägnar mig åt eller uppskattar. däremot kan man köra xbmc, linux och hela den biten, vilket är väldigt trevligt. så att ha en chippad xbox är aldrig fel.

Av rmd

vad är det du vill egentligen? det fanns aldrig några "cd" spel för a500. jag är ganska säker, men inte 100%. däremot cd32 och diverse ami-cd fanns med samlingar av allt möjligt. något *net och aminet minns jag fanns åtminstone.

för rom/rippar osv så tror jag det bästa du kan hitta är pouet, aminet osv. tror sunet har en mirror på aminet fortfarande i annat fall är det nog tosec och några andra sets/collectors som du får kolla i.

legends never die!

Av rmd
Skrivet av muscle:

Kanske företagen vaknar och börja bidra till openSSL?
Det är en ideell organisation.
https://www.openssl.org/support/donations.html

vore verkligen topp om det skulle bli mer bidrag till öppna standarder. jag stödjer mer än gärna öppna projekt och standarder med donationer, hoppas att även fler kan tänka sig att bidra med €1 eller liknande då och då.

Av rmd

Truecrypt är väl snart en standard för de som vill skydda sin data, så det välkomnas med all form av granskning. Hoppas man hittar nått i algoritmerna som kan åtgärdas. Många har antagit säkerhetshål av varierande betydelse under många år, så om dessa rättas eller helt enkelt påvisas så är det ett steg i rätt riktning givetvis.

Av rmd
Skrivet av waspen123:

bla bla bla
EDIT: Det går att skicka iväg ett mail dit du köpte den och få en ny sladd/start panel på garantin.

Nej, att själv förstöra något innebär inte ett garanti-ärende. Det är enbart fel eller i bästa fall bedrägeri.

Av rmd

ehm... borde comhem inte ta och försöka att leverera en stabil tjänst upp till 100mbit först innan de stoltserar med att börja SÄLJA en 1000mbit tjänst kanske? låter rimligt tycker jag iaf!

har flera bekanta och kunder som kört comhem och alla är minst sagt arg, besviken och allt vad det kan vara i negativ mening. det som däremot fungerar över alla förväntningar är faktureringen. den har comhem laggt allt krut på och där går det undan. maken till rövare får man nog leta efter länge!