Inlägg

Inlägg som klfklf har skrivit i forumet
Av klfklf

1850 för grafikkortet men då vill jag hämta det under dagen idag.

Av klfklf

hade ett radeon 4890 tror jag men de gick sönder så jag fick ett gtx 460 se av komplett då det jag hade inte fanns längre.
jag sökte på tradera: gtx 460, gtx 460 se. hittade inte något
har även sökt på prisjakt/pricerunner hittade 1 men de var inge länk till butiken, då dom hade tagit bort den själv
underbart med snabba svar! tack för de

Av klfklf

GTX 460 SE sökes

hej jag funderar på att sätta in dubbla grafikkort har redan 1 men nu när bf3 kom så märkte jag att de inte räckte...
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=619173 det är ett sånt jag har nu har försökt att leta via prisjakt och google men hittar inget som är lika : /
dom ser lite annorlunda ut.
skulle uppskatta om någon kunde hitta ett likadant åt mig, eller har ett liggandes.

säg till om inte länken fungerar
edit: vad menas med SE ?

Av klfklf

skärmen fungerar till 100% har provat 2 st. strunta i det som är ovanför, jav vill ha 1 skärm kopplad till min dator endast 1 den har bara 1 vga ingång så ja måste alltså ha en adapter vid grafikkortet vilket jag har som gör att jag kan koppla inte min vga sladd i den som sitter i dvi porten problemet är nu att jag inte får någon bild.

Av klfklf

ja adapter sitter i grafik kortet. lite korkat förklarat av mej alltså ja har kopplat in skärmen som endast har vga i en dvi port i grafik kortet men hjälp av en adapter som har dvi hane+ vga hona en helt vanlig som man får med när man köpter grafik kort. problemet är att de inte funkar får ingen bild på skärmen det funkade förut att ha en adapter men inte nu längre

Av klfklf

UPPDATERING: har en skärm som endast har vga som ja måste få in i dvi har adapter men de funkar inte även fast den är den enda skärmen inkopplad.

Av klfklf
Skrivet av mrqaffe:

Du kan inte köra 3 skärmar normalt på ett grafikkort, de har bara 2 ramdacar. du behöver eyefinity eller 2 grafikkort, det finns ett 4850 kort som klarar 4 skärmar, men det är ett specialfall, vet inga andra kort som klarar av det utan displayport.

även om ja bara vill spegla en skärm på den andra?

Av klfklf

har ett http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=619173 precis det som är problemet att itnek unna använda båda dvi samtidigt

Av klfklf

dvi till vga skräm

hej ja kör med 2 skärmar har huvudskärmen kopplad till dvi den är även en skärm som har dvi men min andra skärm har bara vga och när ja sätter en dvi -->vga adapter på den så funkar det inte obs den skärmen har bara vga, det är de som är mitt problem att den inte "hittar" skärmen när ja kopplar via dvi.

ja skulle behöva få det att funka för att ja (har 2st dvi utgångar +1vga) vill ha 3 skärmar kopplade och spegla från vga skärmen till en annan 17" skärm som oxå bara har vga, men de går inte då de inte funkar att köra via dvi.
vad är det som är fel? (obs det har funkat förut att köra dvi adapter)
UPPDATERING: har en skärm som endast har vga som ja måste få in i dvi har adapter men de funkar inte även fast den är den enda skärmen inkopplad.